Toegangskaart Madame Tussauds Sydney

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: Flexibel
Van USD 32,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontmoet bekende Australiërs en de populairste beroemdheden bij Madame Tussauds. Madame Tussauds combineert de glamour van Hollywood met geschiedenis, sport en politiek, en beschikt over levensgrote wassenbeelden van een heleboel film- en televisiesterren, sporthelden, politici en koninklijke figuren. Ga aan het bureau van Obama zitten, spring op het podium met Taylor Swift, en drink champagne met Brad Pitt en Angelina Jolie.

Madame Tussauds heeft een unieke verzameling levensgrote wassenbeelden en is de plek waar u uw favoriete sterren en sporthelden van dichtbij kunt bekijken.
Begin uw bezoek aan Madame Tussauds Sydney door langs de paparazzi te glippen voor een fotoshoot met Hugh Jackman en Nicole Kidman. Klets vervolgens met Johnny Depp en andere topsterren op uw eigen premièrefeestje.
Ga terug in de tijd als u deelneemt aan Captain Cook's eerste reis naar Sydney Harbour en daag vervolgens uw favoriete Australische sporthelden uit in de Sport Zone. Zing daarna op het podium met Lady Gaga en andere internationale muziekiconen voordat u kunt schitteren in een van de meest populaire tv-shows van Australië.
Bonus: combineer uw Madame Tussauds-ervaring met een attractiepas waarmee u toegang krijgt tot vier van de beste attracties van Sydney (attracties hoeven niet op dezelfde dag bezocht te worden).
 • SEA LIFE Sydney Aquarium - Sydney Aquarium is 's werelds grootste Great Barrier Reef-tentoonstelling. Wandel door het ontzagwekkende Open Ocean Oceanarium, de thuisbasis van enorme roggen, grote scholen vissen en een indrukwekkend aantal haaien.
 • Sydney Tower Eye - Ga op het observatiedek staan van de Sydney Tower Eye op 250 meter boven straatniveau met 360-graden uitzicht en kijk wel 80 km van u af. Ontdek een nieuwe dimensie in Sydney met de 4D-bioscoop-ervaring. U zult versteld staan van de visuele presentatie van de iconische attracties van Australië.
 • Manly SEA LIFE Sanctuary - Kom oog in oog te staan met reusachtige haaien en roggen tijdens een wandeling door de 110 meter lange acryltunnel. U ziet een enorm aanbod aan zeeleven en maakt kennis met de dodelijkste dieren van Australië!
 • WILD LIFE Sydney: ligt naast het Sydney Aquarium en is de thuisbasis van de grootste verscheidenheid aan Australische flora en fauna. Knuffel een koala, kijk hoe de dieren worden gevoerd en kom oog in oog te staan met een van de grootste krokodillen in gevangenschap ter wereld.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Madame Tussauds, Aquarium Pier, Darling Harbour
Vertrektijd:
Openingstijden: 9:30 tot 19:00 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen Madame Tussauds
Code: MTS

Alleen een toegangskaartje voor Madame Tussauds

Van
USD 32,49
Prijsgegevens
Combinatie 2 ticket
Code: 2TICKET

Toegang voor één persoon tot Madame Tussauds en EEN van de volgende attracties: Sydney Tower Eye, WILD LIFE Sydney, SEA LIFE Sydney Aquarium of Manly SEA LIFE Sanctuary. 1 maand geldig vanaf de datum van het eerste gebruik

Van
USD 36,92
Prijsgegevens
Combinatie 3 ticket
Code: 3TICKET

Toegang voor één persoon tot Madame Tussauds en TWEE van de volgende attracties: Sydney Tower Eye, WILD LIFE Sydney, SEA LIFE Sydney Aquarium of Manly SEA LIFE Sanctuary. 1 maand geldig vanaf de datum van het eerste gebruik

Van
USD 44,30
Prijsgegevens
Combinatie 4 ticket
Code: 4TICKET

Toegang voor één persoon tot Madame Tussauds en DRIE van de volgende attracties: Sydney Tower Eye, WILD LIFE Sydney, SEA LIFE Sydney Aquarium of Manly SEA LIFE Sanctuary. 1 maand geldig vanaf de datum van het eerste gebruik

Van
USD 51,69
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart Madame Tussauds Sydney

Madame Tussauds Sydney

Inbegrepen:
 • Toegang tot Madame Tussauds Sydney
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Madame Tussauds is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rolstoelen zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie