Viator

Ku-ring-gai Chase National Park tours met een paddleboard

 • Tourcode: 9051PADDLE
 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 38,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Geniet van het paddleboarden vanuit Basin Campground in Ku-ring-gai Chase National Park, een van de meest vreedzame wateren rond de noordelijke stranden van Sydney. Begin met een paddleboard-les en ontdek dan de beschermde wateren van de riviermonding van Pittwater tijdens een tour met ervaren gids. Na een uur met uw gids krijgt u 30 extra minuten om zelf te paddleboarden. Uw tour met kleine groep omvat materiaal en instructies. Omdat de groep uit maximaal acht deelnemers bestaat, krijgt u persoonlijke aandacht van uw gids.

Talen tour

Gids Engels
Ga op eigen gelegenheid naar Basin Campground in Ku-ring-gai Chase National Park om te genieten van een 90 minuten durende tour met een paddleboard.

Wanneer u aankomt bij Basin Campground geeft uw gids de veiligheidsinstructies en dan kunt u aan de slag met de meegeleverde gehuurde uitrusting. Als dit de eerste keer is dat u een paddleboard gebruikt, kunt u aan land de basis onder de knie krijgen. Leer hoe u met uw board moet omgaan en moet peddelen. Als u genoeg vertrouwen hebt, kunt u het water ingaan.

Oefen het staan op het board en het balanceren, en leer hoe u moet sturen en draaien. Als u de basis onder de knie hebt, kunt u uw gids volgen voor een tour over de rustige wateren van Pittwater, een riviermonding naast Basin Campground. Dit gebied is beschermd tegen wind, golven en de boten waardoor het een ideale plek is om in een rustige, veilige wateren te paddleboarden.

Het Basin staat bekend als een van de beste plekken in Sydney om inheemse dieren in hun natuurlijke habitat te spotten. Als u aan het pedellen bent moet u goed opletten op wallaby's, varanen en vogels zoals zeeadelaars, kookaburra's en menura's. Uw gids zal u tijdens uw tour ook wijzen op eeuwenoude aboriginallocaties en erfgoed van pioniers.

Na een 1 uur durende les en tour krijgt u 30 extra minuten om zelf te paddleboarden. Lever dan uw uitrusting weer in en ga naar uw volgende bestemming.

Misschien wilt u ook wel kijken of er in de buurt picknick- en barbecuemogelijkheden zijn en wandelpaden die naar locaties leiden met inheemse rotstekeningen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Basin Campground, Ku-ring-gai Chase National Park
Vertrektijd:
10:00 uur
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Ku-ring-gai Chase National Park tours met een paddleboard

Paddle board in Ku-ring-gai Chase National Park

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Alle benodigde uitrusting
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Toegangsprijs voor het National Park ($ 4,40 per volwassene, $ 2,20 per kind)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Draag dichte schoenen die geschikt zijn om mee te wandelen
 • Neem zwemkleding, zonnebrandcrème, een hoed en een handdoek mee
 • Alle deelnemers moeten zelfstandig 50 meter kunnen zwemmen, blijven drijven en kunnen watertrappelen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.