Khao Sok-avontuur en dag naar het meer - 3 dagen

 • Tourcode: 7004P55
 • Locatie: Surat Thani, Thailand
 • Duur: 3 dagen (circa)
Van USD 452,59

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Laat de massa achter u om Khao Sok National Park te ontdekken tijdens een 3-daagse tour die begeleide activiteiten met veel vrije tijd combineert. U brengt uw eerste nacht door in een comfortabele ecolodge en de tweede nacht in een eenvoudige drijvende bungalow op Cheow Lan Lake. Lokale gidsen gaan met u mee op een fietstocht langs achteraf weggetjes op het platteland, een wandeling door de jungle en longtailboot- en kajakuitjes. Deze tour is beperkt tot een kleine groep van 14 personen voor een intiemere ervaring van deze spectaculaire wildernis.
Dag 1: aankomst in Khao Sok National Park. Fietstocht over achteraf gelegen straatjes en door lokale dorpen
Maaltijden: diner
Accommodatie: Anurak Community Lodge in bungalows met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer

Dag 2: zeilen op het Cheow Lan Lake. Blijf uren op een vlot, zwem in het heldere water van het meer, wandel door de jungle en geniet van de rust op het meer
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner
Accommodatie: Khiri Thara Rafthouse in bungalows met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer en ventilator

Dag 3: ga op safari tijdens een mistige ochtend om wilde dieren te spotten en breng de ochtend door bij Cheow Lan Lake. Vertrek vanaf Khao Sok National Park naar uw bestemming
Maaltijden: ontbijt en lunch

**Let op**
Vervoer van/naar treinstation/vliegveld Surat Thani of Khao Lak is inbegrepen. Andere bestemmingen zijn tegen bijbetaling mogelijk. Laat ons bij het boeken uw start-/eindlocatie en gewenste ophaal-/afzettijd weten.

Het Khao Sok Adventure wordt gedaan in samenwerking met touroperators uit de lokale gemeenschap en hun Engels is niet altijd perfect.
Met deze tour gaat u op ontdekking in het oudste regenwoud van Thailand en hoewel het bovenstaande een algemeen overzicht van de activiteiten is, is het daadwerkelijke programma afhankelijk van de lokale gemeenschap, het weer/seizoen en de algemene bereidheid en het fitnessniveau van de groep. Daarom kan het reisplan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd waardoor de tours/bezienswaardigheden kunnen worden vervangen en/of de volgorde kan worden gewijzigd. Wij zijn hier niet aansprakelijk voor te houden en we moedigen u aan open te staan voor het lokale leven in het regenwoud. De ervaring zal hoe dan ook bijzonder zijn.

Het is niet mogelijk om grote koffers mee te nemen naar het raft house. Als u met een grote koffer reist, zal ons lokale personeel die bewaren en bij vertrek uit het raft house op de pier aan u teruggeven.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Treinstation/vliegveld Surat Thani of Khao Lak. Zorg ervoor dat u ons bij het boeken op de hoogte brengt van uw gewenste ophaallocatie.
Vertrektijd:
8:00 uur

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
3 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Het treinstation of vliegveld van Surat Thani

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Khao Sok-avontuur en dag naar het meer - 3 dagen

Cheow Lan Lake

Inbegrepen:
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • chauffeur en gids
 • Volledig privévervoer
 • 2 overnachtingen
Niet inbegrepen:
U kunt niet bij andere locaties dan Surat Thani of Khao Lak worden opgehaald. Toeslag per auto, per enkele reis:
Krabi: THB 1.700
Don Sak Pier (gateway naar Koh Tao, Koh Pha Ngan, Koh Samui): THB 1.300
Koh Lanta Island: THB 3.770
Koh Lanta Pier: THB 3.160
Luchthaven van Phuket of Phuket Town (pier): THB 1.950
Zuidelijke stranden van Phuket - Kata, Karon of Patong: THB 2.850
Laat ons bij het boeken weten waar u opgehaald wil worden en waar u naar toe wil.

U kunt niet bij andere locaties dan Surat Thani of KhaoLak afgezet worden. Toeslag per auto, per enkele reis:
Krabi: THB 4.700
Don Sak Pier (gateway naar Koh Tao, Koh Pha Ngan, Koh Samui): THB 4.000
Koh Lanta Island: THB 6.300
Koh Lanta Pier: THB 5.750
Luchthaven van Phuket of Phuket Town (pier): THB 4.600
Zuidelijke stranden van Phuket - Kata, Karon of Patong: THB 5.900
Laat ons bij het boeken weten waar u opgehaald wil worden en waar u naar toe wil.

Bovendien zijn prijzen exclusief:
Entree voor Khao Sok National Park (THB 300 voor volwassenen en THB 150 voor kinderen vanaf 10 juni 2015)
Persoonlijke reisverzekering (verplicht)
Fooi voor gidsen en chauffeurs
Drankjes en andere dranken dan water
Alle andere kosten die niet hierboven zijn vermeld
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Niet aanbevolen voor kinderen onder 15 jaar vanwege het niveau van de activiteiten
 • Let op: het reisplan is een algemene schets van de activiteiten op het meer. Het eigenlijke programma is afhankelijk van het seizoen en de groep
  Algemene bereidheid en fitnessniveau. Tours/bezienswaardigheden kunnen worden vervangen, de volgorde kan worden gewijzigd en de kanotocht moet soms zelfstandig worden gedaan (geen gids, maar met aanwijzingen van het personeel)
 • Er is geen algemene gids tijdens de tour. Er is een chauffeur die beperkt Engels spreekt om u op te halen en af te zetten.
  Er zullen tourgidsen zijn (die een basisniveau van Engels hebben) op de vooraf georganiseerde dagtours (alleen) volgens het reisplan
Reisplan:
Dag 1: aankomst in Khao Sok National Park (D)
Uw dag begint wanneer u in de ochtend wordt opgehaald van het treinstation van Khao Lak of Surat Thani en naar de charmante loge naast het Khao Sok National Park wordt gebracht. Neem de tijd om in te checken en even tot rust te komen voordat u eropuit trekt voor een begeleide fietstocht over achteraf gelegen weggetjes om het dagelijkse leven op het platteland te bekijken. Bij terugkeer in de loge kunt u in de open eetzaal genieten van een diner geserveerd in familiestijl.

Overnachting: bungalow bij Anurak Community Lodge

Dag 2: overnacht bij Cheow Lan Lake (O, L, D)
Pak na het ontbijt uw bagage en rijd in 30 minuten naar de oever van Cheow Lan Lake waarbij u onderweg stopt bij een lokale markt. Reis aan boord van een longtailboot op het enorme meer en kom rond het middaguur aan bij de drijvende bungalow waar u zult overnachten. Check in bij uw kamer en geniet daarna van een heerlijke lunch in Zuid-Thaise stijl. In de middag hebt u tijd om te zwemmen en te kajakken voordat u begint aan uw 3 uur durende wandeling door de jungle. Een ervaren gids toont u eetbare planten, de flora en fauna en andere bezienswaardigheden in het bos. Wanneer u terugkeert naar de drijvende bungalows, kunt u genieten van vrije tijd vóór het diner onder de sterrenhemel.

Overnachting: drijvende bungalow op Cheow Lan Lake

Dag 3: vertrek uit Khao Sok National Park (O, L)
Word wakker bij zonsopgang voor een safari met wilde dieren in de vroege ochtend want dat is de beste tijd om dieren te spotten. Spring aan boord van de longtailboot om wilde zwijnen en apen (zoals makaken, gibbons en brillangoeren) te bekijken en als u heel veel geluk hebt, kunt u een wilde olifant tegenkomen. Vervolgens keert u terug naar de drijvende bungalows voor ontbijt en vrije tijd voordat u op een kajaktour gaat om het meer te ontdekken. Daarna kunt u lunchen bij de bungalows en uitchecken. U wordt per longtailboot en minibus vervoerd van Khao Lak of Surat Thani naar het einde van uw tour.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.