Viator

Stockholm Super Saver: Stadswandeling door Stockholm inclusief Vasa Museum plus artistieke stadswandeling door Stockholm

 • Locatie: Stockholm, Zweden
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 84,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken twee fascinerende wijken van Stockholm plus het Vasa Museum met een Super Saver die twee populaire wandeltochten tegen een gereduceerde prijs combineert. Kies voor een 2 uur durende rondleiding door Gamla Stan, de oude stad van Stockholm, langs bezienswaardigheden zoals de Kroningkerk en het Koninklijk Paleis, en steek vervolgens met de veerboot over naar het eiland Djurgården waar u het geborgen 17e-eeuwse Viking-schip de 'Vasa' in het Vasa Museum kunt bewonderen. Later kunt u gaan genieten van een 1,5 uur durende tour door Stockholms artistieke wijken Södermalm, Mosebacke en SoFo, en bekijk het stadsmuseum van Stockholm maar ook supercoole cafés, galeries en winkels.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Fantastische verkenning van de stad
Met deze Super Saver bent u vrij om de twee tours te volgen in de volgorde die u wilt, beide op dezelfde dag of verspreid over twee opeenvolgende dagen, al naargelang uw planning.

Stadswandeling Stockholm met Vasa Museum: (2 uur) Ga op eigen gelegenheid naar het beginpunt in Gamla Stan en luister naar de verhalen van uw gids over deze historische wijk. Daarna begint de tour door de fraaie straten met bezienswaardigheden zoals de Kroningskerk, het standbeeld van Sint Joris en de Draak en het Koninklijk Paleis – de officiële residentie van de koninklijke familie van Zweden.
Na het bekijken van Gamla Stan geniet u van een 10 minuten durende tocht per veerboot naar het eiland Djurgården met uitzicht op de stad terwijl u het water oversteekt. Wandel verder naar Djurgården's bekendste attractie, het Vasa Museum, beroemd om het geborgen 17e-eeuwse oorlogsschip, de Vasa.
Treed binnen in het schip en zie hoe het in 1638 verging en meer dan 300 jaar verborgen lag voordat het in 1961 omhoog werd gehaald. Bewonder het gerestaureerde vaartuig en bekijk een korte film over de bouw, de geschiedenis en de ondergang ervan. Na ongeveer twee uur eindigt uw tour in het museum, waarna u vrij bent om met de veerboot terug te gaan of om het museum op eigen gelegenheid te verkennen.
Bohemien stadswandeling Stockholm: (1,5 uur)U ontmoet uw gids 's middags in Stockholm's trendy wijk Södermalm voor uw 1,5 uur durende wandeling. Strek de benen tijdens een wandeling over de Götgatan, de hoofdstraat van Södermalm, en luister naar verhalen over het bewogen en vaak verrassende verleden ervan. U komt langs het stadsmuseum van Stockholm, de Katarina-kerk en Södermalmstorg. Neem de hippe en moderne sfeer van deze hoek van de hoofdstad in u op.
Loop over het Mosebacke-plein, dat vaak wordt beschouwd als het hart van het moderne Stockholm, en wandel onder de bogen naar Mosebacke Etablissement, een terras staat bekend om zijn panoramische uitzicht over de stad. Ontdek de trendy cafés, galeries, bars en nachtclubs die de wijk zijn hippe reputatie geven en keer naderhand desgewenst terug voor een drankje op eigen kosten.
Duik in de vrolijke SoFo-wijk (ofwel South of Folkungagatan), Stockholms antwoord op Brooklyn in New York of Shoreditch in Londen, het bruisende centrum van het bohemien-leven in de stad. Begeef u tussen de hipsters van Stockholm en ontdek de modemerken, vintage winkels en boetiekjes die de wijk zijn aparte reputatie geven.
Na ongeveer 1,5 uur eindigt de tour in SoFo waar u afscheid neemt van uw gids.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Stockholm stadstour: Stortorget, aan de voorzijde van het Nobel Museum in de oude binnenstad
Bohemien stadswandeling Stockholm: Södermalmstorg
Vertrektijd:
Stadswandeling Stockholm: 10:00 uur
Bohemien-stadswandeling Stockholm: 14:00 uur
Bevestig de precieze tijdstippen voor elke tour met de lokale touroperator via het nummer op uw coupon
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De Stadswandeling Stockholm eindigt bij het Vasa Museum
De artistieke stadswandeling Stockholm eindigt in de wijk SoFo

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Stockholm Super Saver: Stadswandeling door Stockholm inclusief Vasa Museum plus artistieke stadswandeling door Stockholm

Stockholm Super Saver: City Walking Tour including the Vasa Museum plus Bohemian Stockholm Walking Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot het Vasa Museum
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.