Tour naar Poesjkin (Tsarskoje Selo) en het Catharinapaleis

 • Locatie: St. Petersburg, Rusland
 • Duur: Tour van 4 uur naar Poesjkin
  Tour van 5 uur naar Poesjkin en Pavlovsk
Van USD 88,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de prachtige zomerresidentie van de Russische Tsaren. Een comfortabele rit met chauffeur neemt u mee naar de plaats Poesjkin (Tsarskoje Selo), waar u een juweeltje uit de Russische baroktijd vindt - het Catharinapaleis met de barnsteenkamer, dat wordt beschouwd als een van de wereldwonderen. Er gaan maximaal 9 personen mee met deze groepsreis, zodat uw gids u persoonlijke aandacht kan geven. Voor meer Russische koninklijke geschiedenis kunt u uw tour upgraden met een bezoek aan het Pavlovsk-paleis.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Fantastische verkenning van de stad
Tijdens een aangename wandeling door het park voelt het alsof u een belangrijke gast in de residentie van de keizerin bent.

De stad Poesjkin, die tot 1917 Tsarskoje Selo werd genoemd, ligt 24 km van Sint-Petersburg. Het was vanaf het begin van de 18e eeuw de residentie van de tsaren (vanaf het midden van de 18e eeuw tot het begin van de 19e eeuw werd het park met paleizen en parken gebouwd, inclusief het Catharina- en Alexanderpark).

Het Catharinapaleis is een van de beste voorbeelden van Russische barok. Het is ook beroemd vanwege de wereldberoemde barnsteenkamer, een complete zaal die is ingericht met barnstenen panelen met bladgoud en spiegels. Vanwege de bizarre schoonheid, werd het soms ook wel het 'achtste wereldwonder' genoemd. Na een aantal andere 18e-eeuwse renovaties, werd het bekleed met meer dan 55 vierkante meter en bevatte het meer dan 6 ton barnsteen.

Wandel over de paden van het Catharinapark, een schitterend staaltje Russische tuinierkunst uit de 18e en 19e eeuw, waarin meesterwerken van architectuur worden gecombineerd met de schoonheid van de veranderende natuur van het noorden.

U kunt uw tour uitbreiden met een bezoek aan het schitterende Pavlovsk Palace, het zomerhuis van de grote Paul I. Het ligt op slechts 5 kilometer rijden van Poesjkin. De interieurs hebben invloeden van verschillende culturen, want er waren verscheidene architecten door de jaren heen. In het paleis ziet u de Egyptian Vestibule, de Italian Hall, een Greek Hall met Franse meubels en Paul's War Hall.

Na een bezoek aan het Pavlovsk, kunt u ontspannen in de prachtige paleistuinen, waar Johann Strauss ooit optrad met zijn orkest. Neem plaats in een van de vele paviljoens -- de Tempel van vriendschap, de zuilengalerij van Apollo, het paviljoen van de drie gratiën, de melkveehouderij of het rozenpaviljoen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf uw hotel in Sint Petersburg
Vertrektijd:
10:00 uur
Duur:
Tour van 4 uur naar Poesjkin
Tour van 5 uur naar Poesjkin en Pavlovsk
Gegevens terugreis:
De tour keert terug op het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

TSARSKOJE/PALEIS
Code: TTS

Tsarskoje Selo en Catharinapaleis (TS)

Engels
Van
USD 88,74
Prijsgegevens
TSARSKOJE/PALEIS/PAVLOVSK
Code: TTSP

Tsarskoje Selo, Catharinapaleis en Pavlovsk

Engels
Van
USD 111,23
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar Poesjkin (Tsarskoje Selo) en het Catharinapaleis

Tour of Pushkin (Tsarskoye Selo) and Catherine Palace

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele, Engelstalige lokale gids (commentaar in het Duits en Frans is op verzoek beschikbaar. Italiaans en Spaans commentaar is ook op verzoek beschikbaar)
 • Vervoer per comfortabel voertuig met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien naar keuze
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het Pavlovky-paleis is elke eerste dag van de maand gesloten vanwege sanitair onderhoud
 • De tour is niet beschikbaar voor de cruiseschippassagiers
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: vanhaarem , oktober 2015

Super gids, die enorm veel wist. Ook prachtig. Periode was uitstekend. Niet veel toeristen dus alles op gemak kunnen bekijken en genieten