Privétour langs de hoogtepunten van Sint Petersburg

 • Locatie: St Petersburg, Rusland
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 51,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk het beste dat de 'Noordelijke hoofdstad' te bieden heeft tijdens een 4 uur durende tour langs de hoogtepunten van Sint Petersburg, onder leiding van een deskundige gids! Luister naar de boeiende verhalen en bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van Sint Petersburg aan boord van uw eigen auto! Stop voor een foto bij kerk van de Verlosser op het bloed, het Winterpaleis, de Petrus- en-Paulusvesting en wandel over Nevsky Prospekt, de beste winkelstraat. Het reisplan kan worden aangepast aan uw voorkeuren! St. Petersburg, ook wel het Parijs van het Oosten genoemd, toont taferelen uit de spectaculaire geschiedenis van Rusland van de tsaren en prachtige culturele attracties die u niet mag missen!

Talen tour

Gids Engels
Deze tour is ideaal voor degenen die de beste en meest belangrijke bezienswaardigheden van de stad willen zien zonder de drukte en het metrosysteem. U hebt privéauto tot uw beschikking zodat u ook de minder bekende plaatsen op uw route kunt verkennen die veel toeristen missen en u hebt alle vrijheid om uw plannen te wijzigen als dat zo uitkomt.

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel op het tijdstip dat u het beste uitkomt, reist u per comfortabele luxe minibus naar het Winterpaleis, ooit de voornaamste residentie van de Russische tsaren. Prachtig gelegen aan de oever van de rivier de Neva, is dit paleis in barokstijl misschien wel de meest indrukwekkende attractie van Sint Petersburg, en het is het hoofdgebouw van de Hermitage. Neem een paar foto's en wandel over Nevsky Prospekt, de belangrijkste boulevard van St. Petersburg en een van de bekendste straten in Rusland met prachtige gebouwen, pleinen en bruggen.

Aanschouw het prachtige uitzicht op de stad tijdens uw reis en luister naar de boeiende verhalen over alles wat u ziet en wilt weten. Benut desgewenst de mogelijkheid om de reisroute te wijzigen. Als u iets anders wilt bezoeken, vertel u dat gewoon uw gids.

Bekijk de indrukwekkende Petrus-en-Paulusvesting, het eerste gebouw dat door Peter de Grote in St. Petersburg werd gebouwd. Kom meer te weten over de rijke en unieke geschiedenis van deze vesting als militaire basis, thuisbasis voor regeringsdepartementen, begraafplaats van de Russische keizerlijke familie en als gevangenis voor enkele zeer prominente politieke gevangenen. Bewonder de kerk van de Verlosser op het Bloed met zijn uivormige koepel en de kleurrijke, prachtige architectuur en bekijk de ongelooflijke gouden koepels van de Izaäkkathedraal, de grootste Russisch-orthodoxe kathedraal.

Ook ziet u de beroemde hoogtepunten van St. Petersburg zoals de Kazankathedraal, Stroganovpaleis, de Admiraliteit, het Paleisplein, het scheepvaartmuseum, de universiteit van St. Petersburg, Menshikovpaleis, de academie voor beeldende kunst, het Senaatplein, het monument van Peter de Grote (de bronzen ruiter), het Izaäkplein, het Mariinskipaleis, het monument van Nicolas II, het Embankment-paleis, de Marsvelden, de zomertuinen, het Alexandrinskitheater, het Rastrelliplein, de Smolnykathedraal, het Anichkovpaleis, het monument van Catharina de Grote, het Kunstplein, het Russisch Museum en het Koniushennayaplein.

Aan het einde van uw reis geeft de gids u een aantal tips over andere plaatsen die de moeite waard zijn om op eigen gelegenheid te bezoeken. Uw tocht eindigt in het hotel en het is tijd om afscheid te nemen van uw vriendelijke gids.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in St. Petersburg
Vertrektijd:
Flexibel: neem contact op met de lokale reisorganisatie om de ophaaltijd van uw voorkeur te bevestigen
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour for 1 Person
Code: TG1

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor soloreiziger.

Engels
Van
USD 225,00
Prijsgegevens
Tour for 2 People
Code: TG2

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor twee personen.

Engels
Van
USD 159,00
Prijsgegevens
Tour for 3 People
Code: TG3

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor drie personen.

Engels
Van
USD 119,00
Prijsgegevens
Tour for 4 People
Code: TG4

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor vier personen.

Engels
Van
USD 109,00
Prijsgegevens
Tour for 5 People
Code: TG5

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor vijf personen.

Engels
Van
USD 99,00
Prijsgegevens
Tour for 6 People
Code: TG6

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor zes personen.

Engels
Van
USD 89,00
Prijsgegevens
Tour for 7 People
Code: TG7

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor zeven personen.

Engels
Van
USD 84,00
Prijsgegevens
Tour for 8 People
Code: TG8

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor acht personen.

Engels
Van
USD 79,00
Prijsgegevens
Tour voor 9 personen
Code: TG9

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor negen personen.

Engels
Van
USD 74,00
Prijsgegevens
Tour voor 10+ personen
Code: TG10

Privétour met hoogtepunten van Sint Petersburg voor tien of meer personen.

Engels
Van
USD 51,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour langs de hoogtepunten van Sint Petersburg

Main entrance to the State Hermitage Museum

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per particulier voertuig
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze tour als walexcursie: aanvullende betaling van USD 100 voor blanco visum en privévervoer van en naar het cruiseschip - tourattracties - cruiseschip (USD 100 voor alle reizigers, niet per persoon). Minimaal 2 reizigers per boeking vereist. Gegevens die nodig zijn voor blanco visum: naam op paspoort, paspoortnummer, geboortedatum en het land voor alle passagiers. Stuur deze gegevens kort na de boeking. Boeking dient ten minste 7 dagen voordat het schip aankomt te worden gemaakt.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie