Uitgebreide tour door Sint-Petersburg

 • Locatie: St. Petersburg, Rusland
 • Duur: Varieert
Van USD 33,30

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
De Uitgebreide tour door Sint-Petersburg biedt bezoekers de gelegenheid om zoveel mogelijk van de stad in één dag te bekijken in een comfortabele auto of minibus en met een deskundige en ervaren gids: een complete tour langs de beroemdste bezienswaardigheden van Sint Petersburg. De tour is een uitstekende kennismaking met Sint-Petersburg - de op één na grootste en mooiste stad van Rusland. Gedurende bijna 300 jaar verzamelde Sint-Petersburg alle pracht van het Russische keizerlijke hof en werd het één van de grootste centra van cultuur en wetenschap. Er gaan maximaal 6 personen mee met deze groepsreis, zodat uw gids u persoonlijke aandacht kan geven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Allesomvattende stadstour
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
U hebt de mogelijkheid om de uitgebreide tour te combineren met de volgende tours:
  • Uitgebreide tour door Sint-Petersburg + Petrus-en-Paulusvesting
   De Petrus-en-Paulusvesting - het oudste en meest historische gebouw in Sint-Petersburg en gebouwd als vesting, maar nooit aangevallen. Het diende bijna twee eeuwen als begraafplaats voor Russische keizers. De laatste Russische tsaar Nicolaas II en zijn familie werden in 1998 begraven in de kleine Sint-Catharinakapel van de kathedraal.

  • Uitgebreide tour door Sint-Petersburg en de Izaäkkathedraal
   Tour met hoogtepunten van Sint-Petersburg, met onder andere een bezoek aan de Izaäkkathedraal, voorheen de belangrijkste kathedraal van Rusland.

  • Uitgebreide tour door Sint-Petersburg en de Hermitage
   De Hermitage, het op één na grootste kunstmuseum ter wereld en de belangrijkste toeristische attractie van Sint-Petersburg. Bekijk in een paar uur alle grote meesterwerken, voorzien van commentaar van een ervaren gids.

 • Uitgebreide tour door Sint-Petersburg, Petrus-en-Paulusvesting, Izaäkkathedraal, Kerk van de Verlosser op het Bloed, lunch en de Hermitage
  Uitgebreide tour van een hele dag langs bezienswaardigheden in Sint-Petersburg, waaronder de Petrus-en-Paulusvesting, de spectaculaire Izaäkkathedraal, een chique lunch en een rondleiding van 2 uur met gids naar de beroemde Hermitage.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf uw hotel in Sint Petersburg
Vertrektijd:
Tour vertrekt om 10:00 uur
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
De tour keert terug op het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: GGT

Alleen Grand Tour (GT)

Engels
Van
USD 33,30
Prijsgegevens
TOUR VAN DE VESTING
Code: GGP

Grand Tour plus Petrus-en-Paulusvesting (GP)

Engels
Van
USD 33,30
Prijsgegevens
TOUR VAN DE KATHEDRAAL
Code: GGI

Grand Tour plus Izaäkkathedraal(GI)

Engels
Van
USD 44,00
Prijsgegevens
TOUR VAN HET HERMITAGE
Code: GGH

Grand Tour plus bezoek aan de Hermitage (GH)

Engels
Van
USD 95,14
Prijsgegevens
ALL-INCLUSIVE TOUR
Code: AIT

Grand Tour van St. Petersburg, Petrus-en-Paulusvesting, Izaäkkathedraal, wassenbeelden plus lunch en Hermitage (GPIH)

Engels
Van
USD 128,44
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Uitgebreide tour door Sint-Petersburg

Grand Tour of St Petersburg

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen bij het hotel (afzetten alleen voor "alleen tour" en "tour en vesting")
 • Vervoer per comfortabel voertuig met airconditioning
 • Bijgestaan door een Engelstalige lokale gids (Duits en Frans op verzoek, Italiaans en Spaans op verzoek en met een toeslag van EUR 20 per passagier)
 • Lunch (alleen voor de all-inclusive tour)
Niet inbegrepen:
 • Fooien naar keuze
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vóór het betreden van de Hermitage moet iedereen in de rij gaan staan om door de metaaldetector te lopen
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Passagiers die aankomen in de haven van Sint Petersburg betalen een toeslag van EUR 100 vanwege lokale haven- en grensbelastingen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • De tour is niet beschikbaar voor de cruiseschippassagiers
Reisplan:
UITGEBREIDE TOUR, HOOGTEPUNTEN VAN SINT-PETERSBURG (3 uur)
Tijdens de uitgebreide tour ziet u de belangrijkste hoogtepunten van Sint-Petersburg: het Winterpaleis, de Nevsky Prospect, de Kazankathedraal, Stroganovpaleis, de Admiraliteit, het Paleisplein, de Petrus-en-Paulusvesting, het scheepvaartmuseum, de universiteit van St. Petersburg, Menshikovpaleis, de academie voor beeldende kunst, het Senaatplein, het monument van Peter de Grote (de bronzen ruiter), het Izaäkplein, het Mariinskipaleis, het monument van Nicolaas II, de Izaäkkathedraal, de Paleiskade, de Marsvelden, de zomertuinen, het Alexandrinskitheater, het Rastrelliplein, de Smolnykathedraal, het Anichkovpaleis, het monument van Catharina de Grote, het Kunstplein, het Russisch Museum, het Koniushennayaplein, de Kerk van de Verlosser op het Bloed en verschillende kanalen en rivieren en prachtige bruggen. Uw gids vertelt u het verhaal van de stad, de gebeurtenissen die hun sporen hebben achtergelaten, de optimistische en indrukwekkende plannen voor de toekomst en anekdotes over de aparte, vriendelijke en kleurrijke inwoners. Ook eventuele vragen over deze fascinerende stad worden door de gids beantwoord.

UITGEBREIDE TOUR, PETRUS-EN-PAULUSVESTING (3 uur)
Tijdens deze tour brengt u ook een bezoek aan de Petrus-en-Paulusvesting - het oudste en meest historische gebouw in Sint-Petersburg. De Petrus-en-Paulusvesting werd gebouwd als vesting, maar werd nooit aangevallen. De Petrus-en-Pauluskathedraal is een uniek voorbeeld van Russische architectuur uit de 18e eeuw. Het diende bijna twee eeuwen als begraafplaats voor Russische keizers. De laatste Russische tsaar Nicolaas II en zijn familie werden in 1998 begraven in de kleine Sint-Catharinakapel van de kathedraal.

UITGEBREIDE TOUR, IZAÄKKATHEDRAAL (3 uur)
De Izaäkkathedraal, gebouwd in St. Petersburg in 1858 door de architect Montferrand, is de op drie na hoogste kathedraal ter wereld met één koepel. Hij komt na de Sint-Pietersbasiliek in Rome en St. Paul's Cathedral in Londen en de Santa Maria del Fiorre in Florence. Het weelderige interieur, bekleed met marmer, en met zuilen van malachiet en lazuriet, was bedoeld voor maximaal 10.000 gelovigen. Deze kathedraal staat aan het brede Izaäkplein en de gouden koepel is vanaf elk punt in de stad te zien. Op een heldere dag biedt het observatieplatform onderaan de koepel een schitterend uitzicht over Sint-Petersburg en de omgeving.

UITGEBREIDE TOUR, DE HERMITAGE (4 uur)
De Hermitage is de beste kunstgalerie van Rusland, een van de meest prominente kunstmusea ter wereld en absoluut de belangrijkste toeristische attractie van Sint-Petersburg. Tegenwoordig huisvest de Hermitage ongeveer 2,7 miljoen kunstvoorwerpen en toont het museum een volledige reeks wereldkunst, van het oude Egypte tot Europa uit de 20e eeuw. Het omvat werken van Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafaël, Titiaan, unieke collecties van Rembrandt, Rubens, Franse impressionisten (Renoir, Cezanne, Manet, Monet, Pissarro), plus van Gogh, Matisse, Gaugin en sculpturen van Rodin. De collectie is zeer uitgebreid en erg spannend. Er is berekend dat als u slechts één minuut voor elk kunstvoorwerp zou willen doorbrengen, u 11 jaar in de Hermitage zou moeten blijven. Tijdens de tour hebt u de mogelijkheid om in een paar uur alle grote meesterwerken van de wereldkunst te bekijken, met commentaar van een deskundige, ervaren gids.

UITGEBREIDE TOUR, PETRUS-EN-PAULUSVESTING, IZAÄKKATHEDRAAL, KERK VAN DE VERLOSSER OP HET BLOED, LUNCH, HERMITAGE (8 uur)
De "Uitgebreide tour" biedt bezoekers de gelegenheid om in één dag zoveel mogelijk van de stad te bekijken in een comfortabele auto of minibus en met een deskundige en ervaren gids. U maakt een volledige tour langs de beroemdste bezienswaardigheden van Sint-Petersburg, te beginnen met de neo-klassieke pracht en praal van de Izaäkkathedraal, de geometrie van het Paleisplein, een bezoek aan de Petrus-en-Paulusvesting en -kathedraal, het oudste gebouw van Sint-Petersburg met onder andere de grafkelder van de familie Romanov. Daarna brengt u een bezoek aan de Kerk van de Verlosser op het Bloed. De tour omvat ook een chique lunch in het restaurant waar traditionele, Russische gerechten worden geserveerd. In de namiddag maakt u een 2 uur durende excursie met gids in het grootste museum van Rusland en een van de rijkste musea ter wereld, de Hermitage. Hiermee eindigt uw fantastische kennismaking met Sint-Petersburg. (Na afloop van de tour kunt u zelf langer blijven, maar dan moet u op eigen gelegenheid teruggaan naar uw hotel).

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Carolus L , december 2014

Voldeed prima aan onze verwachtingen. Omdat wij al een paar dagen ter plaatse waren en dus al enkele bezienswaardigheden hadden bezocht, werd het programma daar nog op aangepast.