Hotel Chocolat Boucan-tour op Saint Lucia met een bezoek aan zwavelbronnen en snorkelen bij Petit Piton

 • Tourcode: 7437CHOCOLATE
 • Locatie: St Lucia
 • Duur: 10 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Combineer een kuuroord met 'Charlie en de Chocoladefabriek' en u hebt Hotel Chocolat Boucan: een unieke ervaring. Breng de dag door in één van de beste hotels van St. Lucia, gebouwd op een 18e-eeuws landgoed bij Soufrière met uitzicht op Petit Piton die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek de kwekerij van de cacaoplantages bij het hotel, maak uw eigen chocolade en smul van een gastronomische lunch waarbij de gerechten zijn bereid met cacao. Vervolgens duikt u in een modderbad bij de zwavelbronnen en geeft u uw huid een gezonde gloed. Aan het eind van de dag gaat u snorkelen bij Petit Piton en kunt u de spectaculaire zonsondergang bewonderen tijdens de boottocht per catamaran.

Hoogtepunten

 • Ontbijt inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Snorkeluitrusting inbegrepen
 • Hapjes en drankjes inbegrepen
Nadat u 's ochtends bent opgehaald bij uw hotel in het noorden van het eiland, begint uw dagtour met een prachtige cruise per catamaran naar Soufrière in het zuiden (inclusief een licht ontbijt aan boord van de catamaran). Vanaf daar gaat u naar het Hotel Chocolat Boucan, op het Rabot-landgoed uit de 18e eeuw. In het hotel zult u versteld staan van het prachtige uitzicht op Petit Piton, een kegelvormige berg in de baai van Soufrière, die deel uitmaakt van het Pitons Management Area dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Bezoek de kwekerij van de cacaoplantages en geniet van een presentatie waarin wordt uitgelegd hoe cacao wordt geoogst en geproduceerd. Maak vervolgens uw eigen reep chocola met cacao van het landgoed.

Vervolgens wandelt u naar een paviljoen in de buitenlucht voor een gastronomische lunch in het uitstekende hotelrestaurant, waar alle gerechten worden bereid met cacao of chocolade. Uw zoete en hartige lunch bestaat uit twee gangen en een sapje. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan uw maaltijd bestaan uit: varkensvlees, kipfilet, vis of groenten, gekruid met geroosterde cacaobonen. Nog niet genoeg gezien? Proef cocktails, sorbets en ijs met een frisse lichtzure cacaosmaak (op eigen kosten).

Na uw rustgevende maaltijd bezoekt u de slapende vulkaan Mount Soufrière die wordt gezien als 's werelds enige vulkaan die per auto kan worden bezocht. Hier vindt u ook zwavelbronnen. Neem plaats in de natuurlijke modderbaden waarbij uw huid verjongd wordt door de vulkanische mineralen en spoel u vervolgens schoon in een poel met warm bronwater.

U keert met een zijdezachte huid terug naar de catamaran om naar de basis van Petit Piton te varen. Duik in het water om te snorkelen in een beschermd rif en koraaltuin, boordevol kleurrijke vissen en koraal.

Aanschouw de schitterende zonsondergang als u 's avonds terugkeert naar de haven. Na de tour wordt u weer bij uw hotel in het noorden afgezet.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf de meeste hotels op het noorden van het eiland
Vertrektijd:
9:00 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Hotel Chocolat Boucan-tour op Saint Lucia met een bezoek aan zwavelbronnen en snorkelen bij Petit Piton

St Lucia Chocolate Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Licht ontbijt
 • Lunch met chocolade
 • Drankjes op de catamaran
 • Snacks
 • Gebruik van snorkeluitrusting
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • U wordt aangeraden om uw fototoestel, een badhanddoek en zonnebrandcrème mee te nemen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie