Viator

Avontuur over land en zee naar Soufrière, Saint Lucia

 • Locatie: St Lucia
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 140,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Verken Saint Lucia op land en over zee om de echte schoonheid van dit eiland te ervaren. Begin met een excursie naar Morne Fortune, reis door bananenplantages, vissersdorpen en rijke tropische vegetatie voordat u aankomt in Soufrière, waar u de Pitons vindt. Op deze avontuurlijke tocht op Saint Lucia hebt u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de zwavelbronnen, de Diamond-watervallen en de botanische tuinen. Na de lunch keert u terug naar de boot en vaart u langs de kustlijn. Onderweg stopt u om te zwemmen en te snorkelen!

Talen tour

Gids Engels

Geniet van "het beste van twee werelden" terwijl u per touringcar geniet van het schilderachtige en prachtige landschap van het eiland en per boot van de spectaculaire kustlijn. Deze excursie werd door velen beschreven als "opwindend", "schilderachtig", "informatief" en "uitstekende waarde voor uw geld".

Rijd door de bananenplantages, de tropische vegetatie en twee vissersdorpen aan de rand van het regenwoud. Daal daarna af naar Soufrière, de thuisbasis van de prachtige en spectaculaire "Pitons". Bezoek de zwavelbronnen in de drive-in-vulkaan en de fantastische Diamond Botanical Gardens, waar tropische bloemen groeien in overvloed.

Stop voor een lunch in een plaatselijk restaurant, waarna u op de boot stapt voor de terugreis langs de fascinerende kustlijn. Stop om te zwemmen of te snorkelen en vaar naar de prachtige baai van Marigot. Eenmaal terug bij de aanlegplaats wacht de bus al op u om u terug te brengen naar uw hotel.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf uw hotel in het noorden van het eiland

Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Eindigt omstreeks 15:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Avontuur over land en zee naar Soufrière, Saint Lucia

St. Lucia Island
©Shutterstock

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij hotels in het noorden van het eiland)
 • Cruise
 • Lunch
 • Gratis drankje met lunch
 • Dranken aan boord
 • Toegangsprijs voor alle bezienswaardigheden
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De tour gaat alleen door wanneer er een minimumaantal van 6 deelnemers is. Als er onvoldoende deelnemers zijn, kan het gebeuren dat de tour wordt geannuleerd, zelfs na bevestiging. In dat geval kunt u de tour op een andere datum nemen of volledig terugbetaald worden.
 • Let op: ophalen en afzetten is ALLEEN mogelijk bij hotels in het noorden van het eiland. Als u in een hotel in het zuiden van het eiland verblijft, moet u zelf uw vervoer regelen. 
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.