Wandeling over Gros Piton Nature Trail in Saint Lucia

 • Locatie: Castries, Saint Lucia
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 157,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Doe mee aan een hike met een lokale gids over het Gros Piton Nature Trail en u wordt beloond met een ongelooflijk uitzicht op Saint Lucia! Ontdek de grotten en tunnels van Anse L'lvrogne Canyon, waar 18e-eeuwse rebellen zich tijdens de slavenopstand schuil hielden, en probeer de steile klim naar de top van Gros Piton. Geniet van een panoramisch uitzicht over het eiland en de schitterende Caribische Zee!
Reis per touringcar langs de prachtige westkust van Saint Lucia, door weelderige tropische vegetatie naar de gemeenschap van Fond Gens Libre, wat 'dorp van de vrije mensen' betekent - vernoemd naar de vrijheidsstrijders die ontsnapten in de slavenopstand van 1748 en het gebied als toevluchtsoord gebruikten.
Bij aankomst gaat u naar het bezoekerscentrum om tentoonstellingen te bekijken over de vegetatie en vogels van het gebied. Hier maakt u kennis met uw deskundige gids, die uw groep tijdens de tocht over het Gros Piton Nature Trail zal begeleiden. De eerste helft van het pad, dat geleidelijk rond de voet van de berg omhoog leidt, is een gemiddelde klim waarvan iedereen kan genieten. De tweede helft bestaat uit een steile klimtocht naar de top van Gros Piton - geschikt voor de meer avontuurlijke wandelaar.
Geniet tijdens het eerste traject van de panoramische vergezichten in alle richtingen, inclusief uitzicht op Choiseul Village en de Caribische Zee. Verken Anse L'lvrogne Canyon, waar u grotten, tunnels en schuilplaatsen in de rotsen vindt. Uw gids zal u wijzen op zeldzame lokale vogels zoals de Sint-Luciatroepiaal en de Sint-Luciagrondvink.
Als u ervoor kiest om ook het zware maar opwindende traject naar de top af te leggen, wordt u beloond met een schitterend uitzicht, waaronder Petit Piton in de verte. Na een wandeling van ongeveer 4 uur heen en terug stapt u weer in de bus voor de terugreis naar uw hotel in Saint Lucia.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf uw hotel in het noorden van het eiland

Vertrektijd:
7:00 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Omstreeks 17:00 uur wordt u afgezet bij uw hotel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Wandeling over Gros Piton Nature Trail in Saint Lucia

Gros Piton Nature Trail

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entreeprijzen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor dit product krijgt u bij de boeking
 • De wandeltrip voor het beklimmen van Gros Piton duurt ongeveer 4 uur
 • Let op: deze tour is alleen geschikt voor mensen die fysiek fit zijn. Aangezien de bovenste helft van de klimtocht heel zwaar is, kunt u er ook voor kiezen om maar tot de helft te klimmen. Deze beklimming is niet geschikt voor hartpatiënten, zwangere vrouwen en mensen die slecht ter been zijn of hoogtevrees hebben.
 • De tour gaat alleen door wanneer er een minimumaantal van 6 deelnemers is. Als er onvoldoende deelnemers zijn, kan het gebeuren dat de tour wordt geannuleerd, zelfs na bevestiging. In dat geval kunt u de tour op een andere datum nemen of volledig terugbetaald worden. U dient uw boeking 48 uur vóór vertrek te herbevestigen (contactgegevens staan vermeld op uw bevestigingsvoucher)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.