Entreebewijs voor Ubatuba Aquarium

 • Tourcode: 59057P1
 • Locatie: Ubatuba, Brazilië
 • Duur: 30 tot 240 minuten

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Naast Braziliaanse attracties heeft het Ubatuba Aquarium een van de grootste zoutwaterreservoirs van het land, met haaien en roggen; het Pinguinário met soorten die gemigreerd zijn vanuit de regio Patagonië; de Contact Tank, een waterreservoir waarin het mogelijk is om ongevaarlijke zeedieren zoals zeesterren, zee-egels en zeekomkommers aan te raken; het enige waterreservoir met levende wezens in Brazilië; een terrarium met alligators, schildpadden en leguanen; een maritiem museum en auditorium voor lezingen en exclusieve video's, die bezoekers nog meer kennis bieden.

Samen met het Ubatuba Aquarium is de Aquabar ook een goede optie voor de bezoeker of badgast die snel iets wil halen of gezonde drankjes wil proberen, zoals de detoxlijn. De locatie is ook bereikbaar via de stranden van Itaguá en Iperoig, waar José de Anchieta zijn beroemde gedicht heeft geschreven over de maagd Maria.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk
 • Beleef de wereld onderwater zonder nat te worden
Samen met het Ubatuba Aquarium is de Aquabar ook een goede optie voor de bezoeker of badgast die snel iets wil halen of gezonde drankjes wil proberen, zoals de detoxlijn. De locatie is ook bereikbaar via de stranden van Itaguá en Iperoig, waar José de Anchieta zijn beroemde gedicht heeft geschreven over de maagd Maria.

De ideologie van behoud van de natuurlijke rijkdommen van het bedrijf is al duidelijk aanwezig in de bar, van de verkoop van glazen flessen met water, het gebruik van plastic rietjes en bekers, de promotie van retourneerbare producten, zoals de knijpflessen van Aquarius, de badkamers met gerecycled water, tafels, stoelen en een hele omgeving die is gefabriceerd van gerecycled hout.

Het hoogtepunt van de samenwerking tussen de partijen is het aanbieden aan het publiek, dat de ambachtelijke bieren zal weten te waarderen, van een concept dat past bij de fysieke ruimte van de Aquabar, omdat het product erop gericht is de diersoort te behouden die zijn naam aan het label heeft gegeven.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het Ubatuba Aquarium
Vertrektijd:
Van zondag tot en met donderdag van 10:00 tot 20:00 uur.
Zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10:00 tot 22:30 uur.

Geldig vanaf het inwisselen van uw coupon voor de geselecteerde periode.

Duur:
30 tot 240 minuten

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Entreebewijs voor Ubatuba Aquarium

Octopus

Inbegrepen:
 • Entreeticket
 • App beschikbaar voor Android en iOS met audio en beschrijving in het Engels en Spaans
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.