Viator

Toegangskaart voor het Museum Felícia Leirner

  • Tourcode: 62235P1
  • Locatie: São Paulo, Brazilië
  • Duur: 1 tot 3 uur

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Het Felicia Leirner Museum is een openluchtmuseum in Campos do Jordão en heeft een verzameling beeldhouwwerken van de kunstenares naar wie het museum is genoemd. Naast het museum kunt u het Claudio Santoro Auditorium bezoeken plus een groot natuurgebied dat tot het Atlantische woud behoort.
Het Felícia Leirner Museum is een instelling van de overheid van São Paulo en wordt beheerd door het Ministerie van cultuur in samenwerking met ACAM Portinari (culturele vereniging voor steun aan het Casa de Portinari Museum), de sociale organisatie voor cultuur, gevestigd in Brodowski (SP). Het museum werd in 1978 geopend en beslaat ongeveer 35 duizend m2 in een klein gedeelte van het Atlantische woud, een belangrijke Braziliaanse bioom in Campos do Jordão (SP). De werken van de instelling zijn verdeeld in drie assen: in de beeldende kunsten, vertegenwoordigd door de 84 beeldhouwwerken gemaakt door de kunstenares naar wie het museum is genoemd, beschouwd als een van de belangrijkste in Brazilië; in muziek, vertegenwoordigd door het Cláudio Santoro Auditorium, een belangrijk Latijns-Amerikaans festival voor klassieke muziek; en in milieu-erfgoed, vertegenwoordigd door het gebied waar het museum is gevestigd.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Museu Felícia Leirner
Avenida Arrobas Martins, 1880, Campos do Jordão
São Paulo 12460-000, Brazilië
Vertrektijd:
Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur
Duur:
1 tot 3 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Toegangskaart voor het Museum Felícia Leirner

Museu Felícia Leirner

Inbegrepen:
  • Entree
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort of ID-kaart nodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.