Viator

Toegangskaart voor Amantikir Park

  • Tourcode: 52130P1
  • Locatie: Campos do Jordão, Brazilië
  • Duur: 2 tot 3 uur
Van USD 10,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Het in Campos do Jordão, in de staat São Paulo, in 2007 opgerichte Amantikir Park ontvangt elk jaar steeds meer bezoekers. Er zijn meer dan 700 soorten planten te vinden in het gebied van 60.000 m². Elke dag van het jaar geopend voor bezoekers. Het Amantikir Park wordt door TripAdvisor-gebruikers al vier opeenvolgende jaren (2013, 2014, 2015 en 2016) gezien als het beste om te doen in Campos do Jordão. Het park is een must-see attractie voor reizigers, landschapsstudenten, botanisten en mensen op zoek naar ervaringen voor menselijke ontwikkeling en welzijn in de natuur.
De Serra Escarpada die de rivier Paraíba (lelijke rivier in het Tupi) begeleidde, waar tegenwoordig Campos do Jordão, bekend bij de plaatselijke inwoners als amantikir, 'de berg die huilt', is Mantiqueira geworden in de uitspraak van Lusitanos. (Begrijp de oorsprong van de naam door kennis te maken met de legende van Amantikir).
Het Amantikir Park, dat is bedacht door vier liefhebbers van Mantiqueira, wil een oprecht eerbetoon zijn aan de echte waarden van de berg en de overvloedige natuur, vrij van modegrillen en buitenlandse invloeden. Dus in plaats van op zoek te gaan naar gelijkenissen met Europese locaties, wil het park de natuurlijke en culturele aspecten van onze regio redden en in de schijnwerpers zetten. Geografisch gezien beslaat de Mantiqueira ongeveer 25.000 km² en ligt het in drie staten: Minas Gerais (75%), Rio de Janeiro (5%) en São Paulo (20%).
Op grond daarvan wordt het park onderverdeeld in drie regio's:
- Mantiqueira Paulista, met representatieve tuinen uit meerdere landen, in harmonie met de meest kosmopolitische, 'Europese' regio.
- Mantiqueira Fluminense, meer Scandinavisch en op natuurbehoud gericht, wordt in het park alleen vertegenwoordigd door bossen en wouden.
- Mantiqueira Mineira, authentiek en traditioneel, wordt vertegenwoordigd worden door Braziliaanse tuinen die kenmerkend zijn voor het gebied dat oorspronkelijk werd bewoond door de Tupi-indianen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Amantikir Park
Vertrektijd:
Dagelijks geopend van 8:30 tot 17:00 uur
Duur:
2 tot 3 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Toegangskaart voor Amantikir Park

Labirinto Clássico (Classic Maze)

Inbegrepen:
  • Entree
  • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kinderen tot 5 jaar hebben gratis toegang
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.