Viator

Entreebewijs voor Parque Terra Magica Florybal

  • Tourcode: 61090P1
  • Locatie: Canela, Brazilië
  • Duur: 4 tot 8 uur
Van USD 21,33

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Het Parque Terra Magica Florybal neemt u mee naar de prehistorie. Een wereld vol magie in een groen gebied van 67.000 vierkante meter. Het Florybal-park heeft attracties voor alle leeftijden — zowel kinderen als volwassenen zullen zich helemaal thuis voelen in dit land van magie. In het Florybal-park raken kinderen door meer dan duizend sculpturen van gigantische poppen, dinosauriërs, boswachters, Indianen, zeemeerminnen, elven, kabouters, feeën, godinnen, holbewoners, kamelen, pinguïns, apen en gorilla's, papegaaien en haviken, replica's van dinosauriërs en mammoeten op ware grootte, en personages uit de Bijbel.
Bezoekers worden begroet door de Reusachtige Zaaier die de Florybal-wereld op zijn schouder draagt om deze te beschermen, hem te laten zien en hem aan te bieden aan bezoekers van dit universum vol magie. In zijn linkerhand houdt hij cacaobonen, het goede zaad waar onze chocolade vandaan komt. Ze worden symbolisch over de grond gestrooid, zodat elke bezoeker veel vreugde, vrede en plezier kan oogsten. In de magische wereld Florybal! In elk gedeelte lopen fascinerende paden door de wereldgeschiedenis, zoals de verrassende wereld van de dinosaurussen, het gebied van de primaten, het dorp van de indianen, de katachtigen die bewegen en geluid maken, de mammoeten... de elven, de tovenaars, het heiligdom en attracties. Dit alles met allerlei omgevingsgeluiden, zoals het geluid van de watervallen, en geuren die bij de omgevingen passen. Verder zijn er ook speeltoestellen, eetgelegenheden, een Florybal-chocoladewinkel en een kindertheater met een voorstelling over milieubewustheid, geproduceerd en uitgevoerd door plaatselijke acteurs.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Parque Terra Magica Florybal
Rodovia RS 466 — Estrada do Caracol Km 5, 1630, Canela
Vertrektijd:
Dagelijks geopend van 9:00 tot 17:30 uur
Duur:
4 tot 8 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Entreebewijs voor Parque Terra Magica Florybal

Parque Terra Magica Florybal

Inbegrepen:
  • Entree
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort of ID-kaart nodig
  • Gratis voor kinderen tot 3 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.