Zonder wachtrij: met voorrang in de tram stappen voor de nachtelijke safari met dinerbuffet

 • Locatie: Singapore, Singapore
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 74,37

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Het duurt soms meer dan 40 minuten om in de tram voor de nachtelijke safari te stappen. Met dit ticket om de wachtrij over te slaan, stapt u meteen in voor een rit in de wereld van nachtdieren. Bezoek zorgvuldig ontworpen habitats op een nachtelijke safari en maak een wandeling met gids over een slecht verlicht junglepad om leeuwen, luipaarden en andere dieren van dicht bij te bekijken. Deze 4 uur durende gezinsvriendelijke tour is inclusief dierenshows en spannende optredens, plus een dinerbuffet in het Ulu Ulu Safari Restaurant. Profiteer van vervoer heen en terug vanaf grote hotels in Singapore.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geliefd bij kinderen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Avondbuffet inbegrepen
 • Diner inbegrepen
 • Familievriendelijk
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Perfect geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau's
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Vermijd de wachtrijen

Na het ophalen bij het hotel en na aankomst bij de nachtelijke safari stapt u met uw kaartje zonder te wachten in de open tram. De tramrit neemt u mee op een spectaculaire nachtelijke safari door 40 hectare secundair regenwoud dat grenst aan de Singapore Zoo.

Tijdens de rit over het terrein ziet u het drama van de tropische jungle na de schemering tot leven komen. Dit wordt nog versterkt door subtiele verlichting die er uitziet als maanlicht. U komt langs habitats die speciaal zijn ontworpen om de natuurlijke omgeving na te bootsen: van de uitlopers van de Himalaya tot het Zuidoost-Aziatische regenwoud en het Indiase subcontinent. U ervaart de spanning van het zoeken naar nachtelijke roofdieren en andere dieren die in het donker tevoorschijn komen.

Nadat u bent uitgestapt maakt u een wandeling met gids over een safaripad op zoek naar nog meer dieren die oorspronkelijk in het bos voorkomen. Kijk uit naar jagers die hun prooi stalken in de rivier aan de Fishing Cat Trail en naar grote katten zoals de Gir-leeuw of wat Sri Lankaanse luipaarden op de Leopard Trail. De Maleisische tijger, gevlekte hyena en penseelzwijnen ziet u langs de East Lodge Trail. Of ga naar de nieuwste attractie van de nachtelijke safari, de Wallaby Trail, om op zoek te gaan naar fascinerende nachtdieren uit Australië.

Als u honger hebt, gaat u naar het Ulu Ulu Safari Restaurant voor een dinerbuffet met een keur aan lokale favoriete en internationale gerechten. Neem plaats aan uw tafel onder gepolijste houten balken en rustieke daken van rotan of dineer in de openlucht met een symfonie van krekels, kikkers en andere nachtdieren op de achtergrond en grazende Watusirunderen dicht bij.

Sluit uw 4 uur durende avontuur af met een verbazingwekkende voorstelling op het podium. Dit zit bij de toegang inbegrepen. (Zie onderstaande beschrijvingen.)

Show: Wezens van de nacht
Dit 20 minuten durende spektakel neemt u mee naar het hart van het regenwoud. Deze zeer interactieve show toont het unieke gedrag en de vaardigheden van nachtdieren zoals de otter, de beermarter, de civet en nog veel meer. Laat u verrassen door de krachtige kaken van een gevlekte hyena en klap voor de Afrikaanse serval die laat zien hoe hij zijn prooi bespringt.

Show: Thumbuakar
Deze nachtelijke vuurshow bestaat uit een levendige voorstelling van culturele dansbewegingen van een groep Thumbuakarstrijders. Ze zorgen voor een spectaculaire avond met vuurspuwen en vlammen werpen en andere adembenemende stunts!


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf grote hotels in Singapore of het eiland Sentosa, met uitzondering van het Changi Village Hotel en Crowne Plaza Changi Airport Hotel
Vertrektijd:
18:30 uur

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Tour keert omstreeks 22:30 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: met voorrang in de tram stappen voor de nachtelijke safari met dinerbuffet

Skip-the-Line: Priority Tram Boarding at Night Safari with Buffet Dinner

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Entree
 • Dinerbuffet
Niet inbegrepen:
 • Drankjes
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.