Nachttour door Singapore's Chinatown per riksja inclusief transfer

 • Locatie: Singapore, Singapore
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 71,84

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze bijzondere, vier uur durende avondtour per fietstaxi, rivierboot en te voet neemt u mee door het Chinatown van Singapore. Sta vooraan bij het straattheater van deze betoverende wijk, kom alles over de geschiedenis te weten, bezoek de hal met traditionele Chinese medicijnen en sla uw slag op de levendige nachtmarkt. Geniet van de Chinese keuken en laat u vervolgens meevoeren op een tocht per fietstaxi door de drukke straten vol kraampjes. Daarna wordt u afgezet bij een 'bumboat'’ waarmee u over de Singapore-rivier vaart en van waaruit u de prachtig verlichte skyline van Singapore in u op kunt nemen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Diner inbegrepen
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Geleid door een plaatselijke gids
De tour begint als u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Singapore of het eiland Sentosa. Stap met uw gids aan boord van de touringcar met airconditioning en geniet van het uitzicht terwijl u door het centrum van Singapore reist.
Begin in Chinatown, met zijn vele verlichte markten, kraampjes en eettentjes vol bedrijvigheid. Tijdens de wandeling vertelt uw gids over de oorsprong van Singapore als plek van de eerste Chinese immigranten. Geniet van de sfeer en de geschiedenis van de bruisende lanen met tempels en stop bij een hal met traditionele Chinese medicijnen om meer te weten te komen over traditionele Chinese medische praktijken. Krijg te horen hoe kruiden en activiteiten als tai chi en acupunctuur al eeuwenlang worden gebruikt om gezond te blijven.

Na het diner in een restaurant in Chinatown kunt u langs de ontelbare kraampjes van de fascinerende Night Market lopen waar u kunt onderhandelen met de lokale leveranciers om geschenken en souvenirs. Ga dan aan boord van een fietstaxi voor twee personen voor een onvergetelijke tocht. Geniet van de bedrijvigheid op de straat terwijl uw fietschauffeur u door de Night Market en Chinatown naar Clarke Quay fietst.
Laat uw fietstaxi hier achter en geniet van een Singapore River-cruise op een bumboat, een moderne versie van de oude vrachtschepen die ooit over de rivier voeren. Bewonder de verlichte wolkenkrabbers en vang onderweg een glimp op van het iconische Merlion-standbeeld en de drie torens van het Marina Bay Sands-complex.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf grote hotels in Singapore of het eiland Sentosa, met uitzondering van het Changi Village Hotel en Crowne Plaza Changi Airport Hotel
Vertrektijd:
18:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Tour eindigt bij uw ophaalpunt om ongeveer 22:30 uur


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Nachttour door Singapore's Chinatown per riksja inclusief transfer

Trishaw Ride Through Singapore's Chinatown

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij het hotel (met uitzondering van het Changi Village Hotel en het Crowne Plaza Changi Airport Hotel)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Chinees diner
 • Tocht met 'bumboat' over de rivier
 • Rit per fietstaxi
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken (tenzij aangegeven)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: MICHELE S , juni 2013

goed georganiseer ik werd zelfs opgehaald uit mijn hotel van te voren gebeld en dat kon, zeker de moeite waard!