Entreebewijs voor Night Safari in Singapore

 • Locatie: Singapore, Singapore
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 33,85

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Night Safari werd in 1994 geopend en is 's werelds eerste nachtdierenpark. Tegenwoordig verwelkomt het bekroonde park meer dan 1,1 miljoen bezoekers per jaar. Ze komen van over de hele wereld om te genieten van deze unieke ervaring, waarbij meer dan 1000 dieren in hun natuurlijke, nachtelijke omgeving te zien zijn.

De tramrit met gids van Night Safari heeft al twaalf keer de prijs voor beste attractie toegekend gekregen van de Singapore Tourism Board. Tijdens deze rit wordt u door zes geografische zones van de wereld vervoerd. Van de ruige uitlopers van het Himalaya-gebergte tot de moerassige oevers van het Aziatische rivierwoud en nog veel meer, de gids in de tram vertelt u interessante weetjes en verhalen over de dieren en habitats die u onderweg tegenkomt.

Talen tour

Gids Engels
Verken de wandelroutes om nog meer dieren te zien die vanuit de tram niet zichtbaar zijn. Wandel door het domein van de dieren in onze twee reusachtige verblijven, waar de Maleise vliegende vossen en gigantische, vliegende eekhoorns rakelings langs u scheren. De verblijven bevinden zich aan de 'Leopard Trail'. Hier kunt u de prachtige luipaarden ontdekken vanuit het observatorium met speciaal glas. Loop langs de 'Fishing Cat Trail' en kijk toe hoe de viskatten op hun nachtelijke jacht gaan aan de oever van de rivier. Trek vervolgens de Outback in en ontdek de inheemse wilde dieren van Australië, waaronder een familie van wallaby's. U vindt ze in hun habitat, waar u via onze gloednieuwe 'Wallaby Trail' doorheen kunt lopen.

Geen bezoek is compleet zonder onze beroemde optredens vol humor, spanning en verrassingen. Bekijk de sensationele stunts met vuur van onze getalenteerde stamstrijders in de Thumbuakar-show en zorg er ook zeker voor dat u de show 'Creatures of the Night' niet mist. Deze zeer onderhoudende en interactieve, 20 minuten durende show zet de natuurlijke talenten van een aantal van de meest fascinerende dieren in de schijnwerpers.

Smaakt uw avontuur naar meer? Maak dan gebruik van de unieke dineropties van Night Safari, van gastronomisch fastfood tot populaire lokale lekkernijen, geserveerd in de traditionele dorpssfeer van ons Ulu Ulu Safari Restaurant. U kunt zelfs een festijn voor onderweg boeken voor een groep gasten aan boord van onze bekroonde gastronomische Safari Express. Of u nu een bruiloft viert, een familie-aangelegenheid hebt of een zakelijke incentive wilt aanbieden, u en uw gasten worden meegenomen voor een diner bij kaarslicht in een tram, terwijl u door verschillende geografische zones wordt vervoerd.

Night Safari is niet alleen de populairste plek in Singapore om 's avonds te bezoeken, maar heeft ook successen geboekt in de instandhouding van de biodiversiteit. In de afgelopen jaren hebben wij Maleise tijgers, Aziatische olifanten, viskatten, Maleise tapirs, Aziatische leeuwen en andere met uitsterven bedreigde diersoorten gefokt. Dit was voor ons een uniek avontuur met de wilde dieren. We hopen u binnenkort te zien.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Singapore Zoo
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

19:15 uur toegang
Code: TG1

Inclusief toegang en 1 tramsafari. Toegang vanaf 19:15 uur.

Engels
Van
USD 33,85
Prijsgegevens
20:15 uur toegang
Code: TG2

Inclusief toegang en 1 tramsafari. Toegang vanaf 20:15 uur.

Engels
Van
USD 33,85
Prijsgegevens
21:15 uur toegang
Code: TG3

Inclusief toegang en 1 tramsafari. Toegang vanaf 21:15 uur.

Engels
Van
USD 33,85
Prijsgegevens
22:15 uur toegang
Code: TG4

Inclusief toegang en 1 tramsafari. Toegang vanaf 22:15 uur.

Engels
Van
USD 33,85
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Entreebewijs voor Night Safari in Singapore

Safari Lions

Inbegrepen:
 • Toegang tot Night Safari, inclusief een safaritramrit
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken (kan worden aangeschaft in het park)
 • Gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Bij de boeking krijgt u een ophaalbewijs
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.