Tour naar Angkor-tempels met kleine groep

 • Locatie: Siem Reap, Cambodja
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 105,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de mysteries van Angkor tijdens deze tempeltour van een hele dag met een kleine groep vanuit Siem Reap. Aanschouw de iconische Angkor Wat en de raadselachtige gezichten van de tempel van Bayon. Slenter door Ta Prohm, waar de boomwortels ineengevlochten over de ruïnes kronkelen en geniet van een traditionele lunch in Sras Srang -- de Koninklijke Baden. Dit is de perfecte tour voor deelnemers die graag de hoogtepunten van de Angkor-tempels in één dag willen zien.

Talen tour

Gids Engels
Tijdens deze dagtrip vanuit Siem Reap zult u versteld staan van de grootsheid van de tempels in de regio Angkor. U brengt een bezoek aan Angkor Wat, het meesterwerk van het Khmer-rijk, met een uitgebreide gracht en reflectievijvers. Wandel door de galerijen en bewonder de grote gravures die verhalen vertellen van het hindoe-epos Ramayana.

Laat u bij de Bayontempel betoveren door de glimlachende stenen gezichten, die vanaf de torens alle kanten op kijken. Leer over de oeroude geschiedenis van de oorlog tussen de Khmer en de Cham aan de hand van gedetailleerde gravures die worden afgewisseld met afbeeldingen uit het dagelijks leven over hanengevechten, winkelen op de markt en geboortes.

Reis door de zuidpoort van Angkor Thom, waar 54 goden en demonen langs de weg staan in een kosmische touwtrekwedstrijd en geniet daarna van een plaatselijke lunch bij Sras Srang.

Eindig uw dag met een bezoek aan de pittoreske Ta Prohm met de Apsaras en boomwortels die zich om de ruïnes hebben gewikkeld en zo een magische sfeer creëren.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U wordt opgehaald bij centraal gelegen hotels in Siem Reap
Vertrektijd:
8:00 - 8:45 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour naar Angkor-tempels met kleine groep

Uncover the ancient mysteries of Angkor on full-day tour of its sacred temples from Siem Reap.
©Viator Inc.

Inbegrepen:
 • Entreeprijs (dagpas)
 • Engelssprekende gids
 • Plaatselijke lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • De minimumleeftijd is 6 jaar, kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op deze tour
 • Kleine groepstour voor maximaal 12 mensen per tour
 • Kledingvoorschrift: bedekte schouders, borst en knieën
 • Het grootste deel van het jaar is het warm tijdens een bezoek aan de tempels. De gids zal regelmatig stoppen op plekken waar u water en snacks kunt kopen. Zorg ervoor dat u voldoende drinkt, en zonnebrandcrème en een hoed meeneemt ter bescherming tegen de zon. Aan het begin van trip hebt u de mogelijkheid om uw dagpas voor Angkor tegen bijbetaling te upgraden naar een pas voor 3 dagen. Vraag uw lokale gids hiernaar.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.