Hangzhou, hemel op aarde - Dagtrip vanuit Shanghai

 • Locatie: Shanghai, China
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 168,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis naar Hangzhou, een stad rijk aan cultuur, geschiedenis en spectaculaire vergezichten, met een dagtrip vanuit Shanghai. Onder begeleiding van een deskundige gids bewondert u de architectuur van de Pagoda van de Zes Harmonieën, komt u meer te weten over de beroemdste thee van China in het Meijiawu Tea Village en maakt u een rondvaart op het Westmeer, waar de vergezichten al eeuwenlang een bron van inspiratie zijn voor dichters en kunstenaars. U zult begrijpen waarom Marco Polo al een lofzang afstak over Hangzhou en waarom UNESCO de stad heeft uitgeroepen tot werelderfgoed. Toegangsprijzen, lunch, vervoer en ophalen en afzetten bij het hotel zijn inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Uw bus met airconditioning haalt u 's ochtends vroeg op bij uw centraal gelegen hotel in Shanghai om te beginnen aan de rit van 3 uur van Shanghai naar Hangzhou.

Tijdens de rit laat uw gids u kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van Hangzhou, die teruggaat tot meer dan 2000 jaar geleden.

Wanneer u aankomt in Hangzhou begint u bij de beroemde Pagode van de Zes Harmonieën (Liuhe-pagode), een meesterwerk uit de Chinese architectuur. De achthoekige pagode van 60 meter hoog torent uit boven de rivier de Qiantang en binnenin klimt u via een wenteltrap naar de top van het gebouw met zeven verdiepingen. Dit biedt u een adembenemend uitzicht over de weelderige omgeving. U brengt een bezoek aan een klein museum naast de pagode met replica's van verschillende oude Chinese pagodestijlen.

Reis verder naar het theedorp Meijiawu, gelegen in de plattelandsheuvels van het Westmeer. Het dorp presenteert een van de mooiste theesoorten in de wereld, Xihu Longjing-thee, ook wel Drakenput-thee genoemd. Er wordt gezegd dat in Meijiawu de beste Longjing-thee wordt gemaakt. Tijdens uw bezoek ervaart u de kunst van een traditionele theeceremonie en krijgt u meer inzicht in dit belangrijke onderdeel van de Chinese cultuur.

Daarna geniet u van de lunch en rijdt u door naar het Westmeer, een gigantisch meer omringd door tuinen, pagodes, tempels en bergen. Het Westmeer staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en heeft kunstenaars geïnspireerd en de manier van tuinen ontwerpen in China, Japan en Korea door de eeuwen heen beïnvloed.

Stap aan boord van de boot voor een tocht over het meer die eindigt in de bloemenhaven. Ga van boord en maak een wandeling door de weelderige tuinen en langs de rode-karpervijver waar allerlei vissen driftig rondzwemmen, in contrast met de serene bosrijke omgeving.

Als de tijd het toelaat, neemt uw gids u mee naar een schilderachtig gebied dat '9 kreken en 18 rotsen' heet. Wandel over het pad langs pittoreske theeplantages op terrassen op de heuvels, beken, watervallen en maak schilderachtige tussenstops zoals bij een vijver met een klein paviljoen en theehuis.

De hele dag vertelt uw gids fascinerende verhalen over de lange geschiedenis en culturele betekenis van Hangzhou. In de namiddag kunt u ontspannen op de terugweg naar Shanghai, waar uw tour eindigt als u weer bij uw hotel wordt afgezet.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf uw doorgegeven hotel in Shanghai. Vul de gegevens van uw hotel in ten tijde van de boeking.

Vertrektijd:
 • 7:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:

De tour eindigt bij uw hotel in Shanghai.


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Hangzhou, hemel op aarde - Dagtrip vanuit Shanghai

Hangzhou - Heaven on Earth Day Trip from Shanghai

Inbegrepen:
 • Lunch
 • Boottocht over het Westmeer
 • Entreeprijzen
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.