Het beste van Shanghai - Dagtour inclusief Jaden Boeddha Tempel en de Bund

 • Locatie: Shanghai, China
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 78,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Zie alle populaire attracties van Shanghai, het 'Parijs van het Oosten'. Uw volledige reisbustour met gids is inclusief lunch en toegang tot Jaden Boeddha Tempel, Shanghai Museum, Bund en geschiedenismuseum van Bund, Yuyuan-tuin, Oude Straat van Shanghai, Zoetwaterparelgalerij, zijdefabriek en Xin Tian Di, het amusementsdistrict van Shanghai.

 

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunch inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
De tour begint bij de Jaden-boeddhatempel. Deze tempel werd gebouwd tijdens de Guangxu-periode van de Qing-dynastie (1875 - 1909) en bevat een kostbare verzameling jade standbeelden uit Birma. De tempel is gebouwd in de prachtige architectuur van de Song-dynastie. Momenteel is het Boeddhistische instituut van Shanghai in de tempel gevestigd.

De volgende stop is Fresh Water Pearl Gallery. U ziet het proces van de parelkweek en als u geluk hebt bent u de deelnemer die een parel krijgt aangereikt.

People Square, in het centrum van de stad, is een uitgestrekt groen gebied dat aan alle kanten wordt omgeven door grote gebouwen. Hier hebt u de mogelijkheid om duiven te voeren en te bidden voor wereldvrede. Het Shanghai Museum is een hoogtepunt van de tour. Het ontwerp van het museum volgt de principes van Feng Shui. Het huisvest een schitterende permanente collectie en verschillende tentoonstellingen met meer dan 120.000 stukken die de 5000 jaar Chinese geschiedenis vertellen. We raden u aan een audiotelefoon (USD 5) te huren om alles uit uw bezoek van 1,5 uur te halen.

Na de lunch bezoekt u de betoverende Yuyuan-tuin en de Oude Straat van Shanghai. De tuin beschikt over veel zalen, vijvers en andere belangrijke gebouwen. Het bezoek brengt u terug naar de Ming-dynastie (1368-1644).

Ga verder naar de Bund aan het water bij Shanghai. De Bund is de beroemdste bezienswaardigheid in Shanghai en een symbool van oud en nieuw Shanghai. Dit vier kilometer lange gebied is een van de belangrijkste delen van Shanghai. In de jaren dertig waren in de Bund de financiële en commerciële centra gevestigd.

Bekijk in de zijdefabriek hoe Chinese zijde al sinds de 14e eeuw wordt gemaakt. U kunt er ook voordelig zijde kopen. Na een rit langs het voormalige French Concession District, gekenmerkt door schitterende met bomen omzoomde straten, slentert u door de populairste, nieuwe wijk van Shanghai, Xin Tian Di. De stenen gebouwen in deze twee vierkante blokken zijn bewaard gebleven en zijn getransformeerd tot trendy clubs, restaurants en winkels.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour vertrekt vanaf hotels in Shanghai (ophalen bij de cruisehaven niet mogelijk)

Vertrektijd:
 • 8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Het beste van Shanghai - Dagtour inclusief Jaden Boeddha Tempel en de Bund

Best of Shanghai Day Tour including Jade Buddha Temple and The Bund

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entree
 • Lunch
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotels in het stadscentrum
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Met ingang van oktober 2017 is het Shanghai Museum elke maandag gesloten. Als uw tour op maandag is, brengt u in plaats hiervan een bezoek aan de M50 Art Zone
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.