Viator

Viator Exclusive: Game of Thrones-wandeltocht in Sevilla met optionele trip naar Osuna

 • Locatie: Seville, Spanje
 • Duur: Varieert
Van USD 57,52

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem een kijkje achter de schermen van de populaire HBO-serie Game of Thrones tijdens deze 2 uur durende wandeltocht in Sevilla - dit is een Viator Exclusive die nergens anders beschikbaar is! Met een deskundige gids verkent u het Alcázar van Sevilla dat in de serie dienstdoet als de watertuinen van Dorne, de zetel van het Huis Martell in seizoen vijf. Wandel door de tuinen met vijvers en luister naar roddels over de serie. Nog niet genoeg gezien? Breid de tour uit met een bezoek aan het nabijgelegen Osuna waar u onder andere de arena van Danzak te zien krijgt en geniet van een thematische tapaslunch.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alleen bij Viator
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Dit maakt u maar eens in uw leven mee
Boek de gewenste touroptie en ontmoet uw gids op het Plaza Virgen de los Reyes in het centrum van Sevilla. Bewonder het aartsbisschoppelijk paleis op het plein en begin aan uw 2 uur durende Game of Thrones-tour, een unieke rondleiding die nergens anders verkrijgbaar is.
Tijdens de wandeling hoort u waarom Sevilla als locatie werd gekozen voor de immens populaire serie van HBO. U leert meer over de achtergrond van de serie en komt te weten hoe de serie is gebaseerd op de romancyclus van George R. R. Martin, Het Lied van IJs en Vuur, waarin dynastieën met elkaar strijden in het mythische Westeros.
Bekijk de machtige gotische kathedraal van Sevilla, een van 's werelds grootste kathedralen, en bewonder de Giralda, de klokkentoren. Vervolgens gaat u verder naar het Alcázar in Sevilla. Dit middeleeuwse paleis is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en is in de serie de locatie van de watertuinen van Dorne, de woonplaats van Huis Martell, de heersers van Dorne in het vijfde seizoen van de serie.
Dit weelderige paleis is gebouwd in de 10e eeuw en werd later uitgebreid door Spaans-Moorse heersers. Het is voorzien van prachtige vijvers en fonteinen, wat het tot de perfecte doppelgänger maakt voor de watertuinen. U hoort hoe de locatie werd omgevormd tot het thuis van wijlen Prins Oberyn Martell die ooit heerste over Dorne, het zuidelijkste van de fictieve zeven Koninkrijken.
Volg uw gids naar binnen en ontdek de prachtige kamers, vele bedekt met decoratieve mudejartegels, die dienst hebben gedaan als het interieur van de watertuinen. Treed in de voetsporen van Jaime Lannister en luister naar vermakelijke roddels over de opnames in 2014. Daarna verkent u het buitenterrein van de watertuinen. Bewonder de fonteinen en paden waarover Doran Martell wandelde en ontdek hoe en waarom sommige vijvers voor de opnames felblauw werden gekleurd. De tour eindigt na twee uur bij het beginpunt.
Tour inclusief Osuna en lunch: (10 uur)Als u meer Game of Thrones-locaties wilt zien, kunt u kiezen voor een upgrade met een bezoek aan Osuna! Na de rondleiding door het Alcázar van Sevilla stapt u weer in de minibus of auto en rijdt u naar het stadje Osuna in de heuvels waar opnames zijn gemaakt voor het vijfde seizoen.
U maakt bij aankomst een wandeltocht langs locaties zoals de oude stierenvechtersarena die dienstdeed als de arena van Danzak, waar vele bloederige gevechten werden opgenomen. Bekijk ook andere hoogtepunten zoals de Osuna Colegiata-kerk, de universiteit en de steengroeven.
Onderweg bezoekt u een plaatselijk restaurant voor een tapaslunch met Game of Thrones-thema. Geniet van de heerlijke tapas die zijn vernoemd naar personages zoals Joffrey en Lannister. De drankjes zijn op eigen kosten. Uw tour eindigt bij het beginpunt in Sevilla.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Sevilla
Vertrektijd:
9:15
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: GOTSTANDARD

Wandeltocht in Sevilla

Engels
Van
USD 57,52
Prijsgegevens
Tocht inclusief Osuna en lunch
Code: GOTUPGRADE

Wandeltocht in Sevilla plus een bezoek aan Osuna en tapaslunch

Engels
Van
USD 226,34
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: Game of Thrones-wandeltocht in Sevilla met optionele trip naar Osuna

Viator Exclusive: 'Game of Thrones' Walking Tour in Seville with Optional Trip to Osuna

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entreeprijs voor het Alcázar in Sevilla
 • Vervoer naar Osuna plus wandeltocht en tapas (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.