Seattle CityPASS

 • Locatie: Seattle, Washington
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding

Van USD 89,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Koop de Seattle CityPASS en bespaar tot 49% op 5 toegangskaartjes, vergeleken met wanneer u de attracties afzonderlijk boekt.

Gebruik de Seattle CityPASS, de beste deal in de Emerald City. Uw Seattle CityPASS geeft u tickets voor de populairste bezienswaardigheden van Seattle, zoals de Space Needle, waardoor u tijd en geld bespaart.

Talen tour

Tekst Engels
Tekst Nederlands

Hoogtepunten

 • Korting op toegangsprijs tot geselecteerde attracties
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen

Elk ticketboekje staat boordevol nuttige informatie, inclusief openingstijden, transport- en contactinformatie en tips van insiders, zodat u alles uit uw bezoek aan Seattle kunt halen.

Uw Seattle CityPASS bevat tickets voor de volgende bezienswaardigheden:

 • Space Needle (inclusief twee bezoeken aan de top gedurende een periode van 24 uur)
 • Seattle Aquarium
 • Cruise van 1 uur door Argosy Harbor
 • Optieticket 1: Museum of Pop Culture OF Woodland Park Zoo
 • Optieticket 2: Pacific Science Center (plus een standaard IMAX-film) OF Chihuly Garden and Glass

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Als u uw Seattle CityPASS-ticketboekje wilt ontvangen, moet u uw voucher inwisselen bij een van de vermelde bezienswaardigheden in Seattle. U moet beschikken over een geldig identiteitsbewijs met foto. Het ticketboekje wordt niet van tevoren naar u verzonden.
Vertrektijd:
 • De Seattle CityPASS is na het eerste gebruik 9 dagen geldig
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum
 • Ongebruikt CityPASS-ticketboekje: u vindt de vervaldatum van eerder aangeschafte CityPASS-boekjes aan de binnenzijde van de omslag
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Seattle CityPASS

Seattle CityPASS

Inbegrepen:
 • Toegang tot Space Needle
 • Toegang tot Seattle Aquarium
 • Cruise van 1 uur door Argosy Harbor
 • Optieticket: Museum of Pop Culture OF Woodland Park Zoo
 • Optieticket: Pacific Science Center (plus een standaard IMAX-film) OF Chihuly Garden and Glass
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Vervoer naar/van bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tickets zijn ongeldig zodra ze uit het boekje zijn gehaald. Bij de entree van elke bezienswaardigheid wordt het corresponderende ticket eruit gehaald. Opmerking: de CityPASS biedt voor één persoon toegang tot elke bezienswaardigheid
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum
 • Voor de meeste locaties die zijn inbegrepen bij de pas, gelden verschillende minimumleeftijden voor gratis toegang. U kunt ervoor kiezen een pas voor kinderen aan te schaffen om te voorkomen dat u in de rij moet staan voor de leeftijdscontrole en om de toegangsprijs te betalen. U kunt een Child Pass kopen voor kinderen, maar dit is mogelijk niet kostenbesparend.
Standaard geldigheidsvoorwaarden:
Uw ticket is 9 dagen geldig vanaf de datum waarop u deze voor het eerst gebruikt

Attracties in Seattle:

Space Needle
een bezoek aan Seattle is niet compleet zonder een bezoek aan de Space Needle. Verken het beroemde herkenningspunt, zowel overdag als 's avonds, met twee bezoeken aan de top binnen een periode van 24 uur.

Seattle Aquarium
Ervaar Puget Sound en geniet van honderden soorten vissen, vogels, ongewervelden en zeezoogdieren. Wandel door de Underwater Dome en word omringd door 1,5 miljoen liter water en schitterende zeedieren.

Argosy Cruise Harbor Tour
Een bezoek aan Seattle is niet compleet zonder een uitzicht vanaf het water. Bekijk de historische waterkant en de skyline van Seattle, het kleurrijke Alki Beach en het adembenemende landschap op deze 1 uur durende havencruise.

Optieticket 1 - keuze tussen:

Museum of Pop Culture
Ontdek de belangrijkste momenten van rockmuziek, science fiction en populaire cultuur in het Museum of Pop Culture, dat zich bevindt in een kleurrijk gebouw dat is ontworpen door Frank Gehry! Maak u klaar voor een Jimi Hendrix-ervaring, bespeel een instrument of houd een jamsessie met vrienden, en krijg een rondleiding langs spannende interactieve tentoonstellingen. Inclusief allerlei speciale tentoonstellingen. In dit museum komen fantasie, science fiction en muziek samen!

OF

Woodland Park Zoo
Een 37-hectare grote botanische tuin met meer dan 300 diersoorten. Er is geen enkele andere Amerikaanse dierentuin die meer dan vier prijzen voor 'beste nieuwe tentoonstelling' heeft gewonnen. Nieuw dit seizoen: ervaar een Afrikaans dorpje met uitzicht over de savanne met rondlopende giraffen, zebra's en oryxen.

Optieticket 2 - keuze tussen:

Pacific Science Center
Dompel uzelf onder in het Tropical Butterfly House en Insect Village. Bekijk een IMAX-film op een scherm van 3,5 verdieping hoog en ontdek de interactieve tentoonstellingen in de vijf gebouwen van de meest toonaangevende culturele attractie van Seattle.

OF

Chihuly Garden and Glass
Een kijkje in de inspiratie en invloeden die de artiest Dale Chihuly hebben geïnspireerd. De tentoonstelling bevat acht galerieën, een weelderige tuin en als pronkstuk het glazen huis.

Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.