Rondleiding bij Boeing vanuit Seattle

 • Locatie: Seattle, Washington
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 75,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Houdt u van vliegen? U kunt nu een rondleiding boeken door de fabriek waar de beroemde vliegtuigen van Boeing worden gemaakt en getest, de nummer één luchtvaartfabrikant ter wereld! Deze indrukwekkende 1,5 uur durende rondleiding voor kleine groepen voert langs de overweldigende 747, 767 en 777-vliegtuigen die wereldwijd worden gebruikt en langs de Dreamliner, die op dit ogenblik wordt ontwikkeld. Dit alles is samen ondergebracht in 's werelds grootste gebouw. Reserveer deze unieke Seattle-ervaring vandaag nog!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen

De tour met kleine groep door de Boeing-fabriek in Seattle begint als uw professioneel opgeleide chauffeur u heeft opgehaald bij uw hotel. Eenmaal in de touringcar vertelt uw chauffeur een aantal bijzondere en interessante feiten over de Pacific Northwest. Alle chauffeurs zijn bereid om antwoord te geven op al uw vragen, dus vraag maar raak!

Als u eenmaal bij de Boeing-fabriek bent aangekomen, wordt u door vertegenwoordigers van Boeing meegenomen op een informatieve en leuke rondleiding door de Boeing-fabriek. U ziet waar de Boeing 747, 767, 777 en de Dreamliner worden vervaardigd in het grootste gebouw ter wereld.

Op de Boeing-vluchtlijn ziet u vliegtuigen in verschillende stadia van testen en productie voor luchtvaartmaatschappijen overal ter wereld. Breng ook een bezoek aan het nieuwe interpretatiecentrum Future of Flight om kennis te maken met de commerciële luchtvaart en vliegtuigproductie.

Bezoekers zijn afkomstig uit alle lagen van de bevolking en vanuit alle windstreken, allemaal met een gemeenschappelijke interesse - de nummer één op het gebied van luchtvaart te zien: Boeing.

Houd er rekening mee dat de tour bestaat uit een wandeling van ongeveer 500 m en een aantal steile trappen.

*Zitplaatsen voor ophalen bij het hotel zijn beperkt. Indien ophalen bij hotels is uitverkocht, wordt u gevraagd naar de algemene ophaallocatie te komen. 


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Vertrekt alleen vanaf hotels in het centrum van Seattle. Indien u in Bellevue of buiten Seattle verblijft, dient u op eigen gelegenheid naar Westlake Center in het hart van het centrum van Seattle te gaan om daar te worden opgehaald. We ontmoeten elkaar aan de voorzijde van de Wells Fargo bank bij 1620 4th Avenue in Pine Street. Ontmoetingstijd: 8h45 uur. Geef uzelf ongeveer 15 minuten extra tijd in verband met het verkeer.

Vertrektijd:
Ophalen bij het hotel begint om 8:35 uur en duurt tot 9:20 uur, afhankelijk van het hotel. Na de rit naar de fabriek, begint uw tour door de Boeingfabriek om 11:00 uur.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen vertrek vanaf Westlake Center
Code: GEN

U wordt opgehaald bij de zone voor charterbussen bij Westlake Center op 4th Avenue, aan de voorzijde van Wells Fargo Bank (uiterlijk om 9:00 uur aanwezig, het kan 15 minuten duren voordat u wordt opgehaald). Deze optie is exclusief ophalen bij hotels in Seattle.

Engels
Van
USD 75,00
Prijsgegevens
Vertrek vanaf uw hotel downtown
Code: HOT

U wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Seattle. Geef bij het afrekenen informatie door over ophalen bij het hotel en bevestig het tijdstip van ophalen bij uw lokale touroperator na de boeking.

Engels
Van
USD 83,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Rondleiding bij Boeing vanuit Seattle

Boeing

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen
 • Rondleiding
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij hotels in het centrum)
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: kinderen moeten ten minste 122 cm lang zijn voor deelname aan deze tour. Bezoekers mogen geen baby's dragen tijdens de tour. Er is geen kinderopvang bij het tourcentrum en er zijn geen uitzonderingen mogelijk op deze veiligheidsvoorschriften.
 • Ophalen en afzetten bij het hotel is alleen beschikbaar als u verblijft in hotels in het centrum
 • U mag geen persoonlijke eigendommen meenemen op deze tour, inclusief: handtassen, rugzakken, camera's, verrekijkers, mobiele telefoons, enz. Er zijn tegen een kleine vergoeding kluisjes beschikbaar bij de Future of Flight.
 • Filmen en fotograferen tijdens de tour wordt niet toegestaan door Boeing.
 • Bij dit tourarrangement zijn transfers vanuit Seattle inbegrepen. Passagiers kunnen niet op eigen gelegenheid naar de Boeing-fabriek in Seattle reizen
 • Controleer uw voucher voor de ophaaltijden bij uw hotel
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: hannahl , juli 2015

I should recommend this tour, cause going to Boeing is really interesting.

Deze tour is absoluut aan te raden. De Boeing fabriek is een beleving die je niet snel vergeet.