Viator

Entreebewijs voor het koffiemuseum

  • Tourcode: 61021P1
  • Locatie: Santos, Brazilië
  • Duur: 1 tot 2 uur

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Het prachtige gebouw waarin de koffiebeurs was gehuisvest in Santos doet nu dienst als één van de meest interessante musea die u zult bezoeken in Brazilië, het koffiemuseum.

Dit gebouw van circa 6000 m² dat in 1922 werd gebouwd als de belangrijkste koffie- en grondstoffenbeurs ter wereld (Santos was het belangrijkste handelscentrum voor koffie op dat moment) wordt beschouwd als een van de mooiste bouwwerken in de stad. Monumentaal qua bouw en met meer dan 200 deuren en ramen, is het al sinds 1998 een koffiemuseum. Het café is een ontmoetingsplaats voor de werknemers in het historische centrum en een must voor toeristen. Het plafond van de imposante Sala dos Pregões (beurshal) is versierd met een glas-in-lood-venster van Benedicto Calixto, dat 'A visão de Anhanguera' (de visie van Anhanguera) uitbeeldt.

Drie enorme panelen van dezelfde kunstenaar sieren de achterwand: het centrale paneel met 153 figuren, met de verheffing van Santos tot Vila (dorp) als een droom. De realiteit wordt helder en strak weergegeven, terwijl de droom over de toekomstige vooruitgang waziger is. Op de kleinere zijpanelen is te zien hoe de kunstenaar het landschap rond Santos zag tussen 1822 en 1922.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Museu do Café — Koffiemuseum
Rua XV de Novembro, 95 - Centro - Santos - SP
Vertrektijd:
Museu do Café is geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 9:00 tot 17:00 uur, en op zondag van 10:00 tot 17:00 uur
Op zaterdag is de toegang gratis.
Langere openingstijden tijdens het zomerseizoen.
Duur:
1 tot 2 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Entreebewijs voor het koffiemuseum

Coffee Museum

Inbegrepen:
  • Entree
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort of ID-kaart nodig
  • Gratis voor kinderen tot 5 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.