Costa Rica-dagtrip vanuit San José

 • Locatie: San José, Costa Rica
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 110,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Geniet optimaal van uw verblijf in Costa Rica met deze spannende dagtrip met rondleiding vanuit San José! Geniet van een spannende bergwandeling en tour langs indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de adembenemende La Paz-waterval en de Doka Estate-koffieplantage. Bekijk een schitterende waterval en ontdek één van de grootste vlinderobservatoria ter wereld in de La Paz-watervaltuinen. Inclusief heerlijk ontbijt en lunch.

Geniet van een rit in een luxe touringcar met airconditioning vanaf San José om aan uw spannende Costa Ricaanse avontuur te beginnen. Begin uw dagtrip met een gratis ontbijt en een kopje heerlijke authentieke Costa Ricaanse koffie. Waag u aan een spannende bergwandeling met een lokale gids en geniet van de prachtige landschappen voordat u op weg gaat naar het Doka Estate, een koffieplantage van 141 hectare. Bezoek het indrukwekkende landgoed en bewonder de omringende heuvels.

Ontdek vervolgens de flora en fauna van de La Paz-watervaltuinen. Loop door de Kolibrietuin en bewonder de kleurrijke vlinders in één van de grootste vlinderobservatoria ter wereld! Geniet van een pittoreske wandeling langs het water in het regenwoud voordat u met uw groep van een heerlijke lunch geniet. Ga zitten en ontspan tijdens de mooie rit terug naar San José.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf alle grote hotels in San José, Costa Rica
Vertrektijd:
U wordt opgehaald bij uw hotel tussen 5:45 en 7:10 uur (neem contact op met de touroperator voor de specifieke ophaaltijd, deze hangt af van de ligging van het hotel).
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
U keert terug naar het vertrekpunt tussen 16:00 en 18:30 uur (afhankelijk van de locatie van uw hotel)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Costa Rica-dagtrip vanuit San José

La paz

Inbegrepen:
 • Entree
 • Plaatselijke gids
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • Let op: er zijn enkele trappen vanaf de waterval die steil zijn en soms glad kunnen zijn
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.