Viator

Trip naar het nationale park Yosemite en de reusachtige sequoia's

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 171,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem deel aan een dagtrip vanuit San Francisco naar de wilde schoonheid van het nationale park Yosemite. U brengt 5 tot 6 uur door in het park, vol wandelingen, adembenemende uitzichten en vrije tijd om zelf te verkennen. Bewonder de reuzensequoia's van de Sierra Nevada en ontdek de pure schoonheid van het beroemdste nationale park van Californië. Geniet van een prachtig uitzicht op Half Dome en El Capitan bij Inspiration Point.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Meestal snel uitverkocht
Uw reis begint met een handige ophaalservice bij uw hotel. Op weg naar de Sierra Nevada rijdt u over de San Francisco Bay Bridge en neemt uw gids u mee terug in de tijd naar plaatsjes uit de goudkoortsperiode.

Aan het eind van de ochtend neemt u in Yosemite National Park een wandeling onder begeleiding van een gids. Bezoek de Tuolumne Grove (als het weer het toelaat) en laat u overweldigen door de grootte van deze bomen in het grootste bos van Yosemite. Laat de serene omgeving u nieuwe energie geven. Stop bij de Fallen Monarch en Grizzly Giant, en wandel door de California Tunnel Tree om de wonderen van Moeder Natuur van dichtbij te bekijken.

Reis verder door Yosemite, met een korte tussenstop bij Inspiration Point waar u prachtig uitzicht hebt over de hele vallei. Bekijk de enorme rotsformaties Half Dome en El Capitan en kijk naar de rotsklimmers die de uitdaging naar boven aangaan. Sta in de lente even stil bij de hoogste waterval van het park Yosemite Falls.

Hierna kunt u Yosemite Valley op eigen gelegenheid verder verkennen. Kies voor een picknick bij de Merced River of lunch bij een van de restaurants in Yosemite Lodge (voor eigen rekening). U hebt 1 tot 1,5 uur om zelf te besteden, bijvoorbeeld aan allerlei activiteiten die beschikbaar zijn binnen het park. Wandel naar een van de watervallen en ga op zoek naar zwarte beren. Huur een fiets voor een ontspannen fietstocht over de fietspaden in de vallei en zoek verkoeling in het water bij mooi weer. Ontspan in het bezoekerscentrum Valley of bezoek de Ansel Adams Gallery, een inspiratiebron voor elke amateurfotograaf.
Wanneer het tijd is om terug te gaan naar San Francisco, kunt u heerlijk achterover zitten en genieten van het uitzicht tijdens de rit door de Sierra Nevada bij zonsondergang.

Let op: het weer in Yosemite is erg veranderlijk. Het kan regenen en sneeuwen in de winter, en snikheet zijn in de zomer. Het reisprogramma kan worden aangepast om optimaal te genieten van Yosemite tijdens de verschillende seizoenen en jaargetijden.

U kunt de reusachtige sequoia's het best bezoeken tussen mei en oktober. Gedurende de rest van het jaar is het mogelijk dat door de weersomstandigheden de toegang tot de wegen en paden wordt versperd. Als dat het geval is, worden vervangende activiteiten gezocht en aangeboden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf hotels bij Union Square, Fisherman's Wharf, South of Market, het Financial District, Chinatown.

*Als u bij uw hotel opgehaald wilt worden, maar uw hotel niet op de lijst staat, moet u Hilton Union Square selecteren en daar naartoe gaan (aan de kant van Mason Street)
Vertrektijd:
Tussen 6:00 en 7:00 uur (exact tijdstip van ophalen wordt doorgegeven bij herbevestiging)

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
14 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip naar Yosemite en reusachtige sequoia's
Code: ENG

Trip naar Yosemite National Park en de reuzensequoia's vanuit San Francisco

Engels
Van
USD 171,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Trip naar het nationale park Yosemite en de reusachtige sequoia's

Yosemite National Park, California
©14362258

Inbegrepen:
 • Deskundige gids en dito commentaar
 • Ophalen en afzetten bij hotel (de meeste hotels in het centrum van San Francisco/in de buurt van Fisherman's Wharf, maar geen ophalen buiten de stadsgrenzen van San Francisco)
 • Entree voor Yosemite National Park
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kinderzitje voor kinderen jonger dan 8 jaar of kleiner dan 1,4 m vereist
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Toegang tot het sequoiabos kan moeilijk zijn in de wintermaanden, over het algemeen van oktober tot en met april, en de gids kan daarom bepalen deze excursie door andere activiteiten te vervangen.
 • In de wintermaanden kan de temperatuur in Yosemite drastisch verschillen van die in San Francisco. We raden u daarom aan winterkleding te dragen; met name schoenen of laarzen met rubberen zool met profiel
 • Volgens de wetten van Californië moeten tourgasten een kinderzitje meenemen voor alle kinderen jonger dan 8 jaar en kleiner dan 1,4 meter
 • De tour kan in grootte variëren en het vervoer bestaat ofwel uit een minibus voor 15 personen of een bus voor 36 passagiers
 • De tour stopt om circa 8:30 uur voor het ontbijt, om 13:00 uur voor de lunch en op de terugreis voor het diner. Maaltijden zijn niet inbegrepen
 • Hoofdtelefoons zijn beschikbaar in het Spaans, Portugees, Italiaans, Frans, Duits, Koreaans, Mandarijn en Japans. Geef de taal van uw voorkeur aan ten tijde van de boeking, onder Speciale vereisten. Neem een borgsom van USD 20,00 mee op de dag van de tour. U krijgt dit bedrag na afloop terug
 • Als u bij uw hotel opgehaald wilt worden, maar uw hotel niet op de lijst staat, moet u Hilton Union Square selecteren
Let op: het bos met reuzensequoia's ligt op een grotere hoogte. Of de hike kan doorgaan, is afhankelijk van de toestand van het pad, met name tussen oktober en mei. IJs en sneeuw kunnen het pad te onveilig maken voor een hike. Of het veilig is om de wandeltocht te maken, wordt op de dag zelf beslist. Een bezoek kan dus niet worden gegarandeerd. Wanneer het pad is gesloten, kunnen bezoekers meer tijd in Yosemite Valley doorbrengen. Daar kunt u alle andere spectaculaire trekpleisters van Yosemite bekijken, zoals El Capitan, Inspiration Point, Half Dome, Yosemite Falls en nog veel meer.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Jeannette B , juli 2013

Het was een prima geregelde dagtour. Reisleider was Patrick en nergens te beroerd voor. Het is een prachtig park en in deze dag krijg je een goede indruk met ook nog mooie foto's.

Beoordeling door: Cornelia v , april 2014

Goed vervoer met een zeer vriendelijke en informatieve chauffeur. Jammer dat je bij eerste stop nog niet eens een uur de tijd had om naar de sequoia bomen af te dalen en weer omhoog te wandelen. Als het een half uurtje langer had geduurd had ik ze ook kunnen zien. Achteraf is de chauffeur wel 20 minuten later weggegaan omdat er een paar laatkomers waren. De volgende stops waren echter supermet op de terugweg een bonusstop bij de berg el capitain, omdat er klimmers zouden zijn, die wij dan ook ergens halverwege hebben gespot. De lange rit ongetwijfeld waard.

Beoordeling door: W M H , november 2015

m- -Bus was half uur te laat s'morgens
m- -Er waren veel mensen alleen,daardoor moesten veel stellen apart zittenniet echt fijn dagje weg
-m-Wij zaten ver achterin, bus ging zo hard, stuiterde op je stoelmoest tijd zeker inhalen
- -de bus ging in het park stuk,daarom pas on 18.00 uur terug
-- -werden niet bij hotel terug afgezet, wij zaten buiten San Fransisco dus wij zouden daar door fam. opgehaald worden, dus
z zoeken naar het hotel