Trip naar het nationale park Yosemite en de reusachtige sequoia's

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 171,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de ruige schoonheid van de Sierra Nevada op deze dagtrip naar Yosemite National Park vanuit San Francisco. U rijdt met een comfortabel busje door de historische Gold Rush- steden naar het park, waar u versteld zult staan van de natuurlijke schoonheid, zoals de Yosemitewaterval en de granieten rotswanden van Half Dome en El Capitan. Maak een wandeling met een gids langs de eeuwenoude sequoiabomen en verken het park op uw eigen houtje.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Meestal snel uitverkocht
Yosemite National Park is een van de meest bezochte parken van de Verenigde Staten en staat beroemd om haar wilde schoonheid en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Nadat u 's ochtends wordt opgehaald bij uw hotel in San Francisco (niet bij alle hotels in San Francisco), rijdt u over de nieuwe San Francisco Bay Bridge en door de historische Gold Rush-steden, waar de stedelijke drukte plaats maakt voor het ruige landschap van de Sierra Nevada.

Bij aankomst in het park kunt u uw benen strekken op Tuolumne Grove tijdens een wandeling van 1 uur met uw gids langs de oudste en grootste bomen ter wereld (indien het weer het toelaat). Bewonder de reusachtige sequoiabomen en een van de tunnels onder de bomen, waar makkelijk een auto doorheen kan.

Ga verder naar Inspiration Point voor een ongeëvenaard uitzicht over Yosemite Valley, omringd door de reusachtige granieten formaties van Half Dome en El Capitan. Misschien ziet u wel ervaren klimmers op de enorme kliffen en in de lente kunt u zien hoe het water naar beneden stort in de Yosemitewaterval.

U krijgt 1 uur tot anderhalf uur de tijd om het park op eigen houtje te verkennen. U kunt een fiets huren en over de vlakke paden van Yosemite Valley fietsen (niet inbegrepen), naar een nabijgelegen waterval wandelen of een bezoek brengen aan de Ansel Adams Gallery om de wereldberoemde beelden van het park met eigen ogen te bekijken. De lunchopties bestaan uit een picknick op de rivier de Merced of een ontspannen maaltijd in de Yosemite Lodge (op eigen kosten). Ontmoet uw gids weer op de afgesproken tijd en ontspan u tijdens de prachtige rit terug naar San Francisco.

Opmerking: Het weer in Yosemite is erg veranderlijk. Het kan regenen en sneeuwen in de winter en snikheet zijn in de zomer. Het reisprogramma kan worden aangepast om optimaal te genieten van Yosemite tijdens de verschillende seizoenen en jaargetijden. U kunt de reusachtige sequoia's het best bezoeken tussen mei en oktober. Gedurende de rest van het jaar is het mogelijk dat door de weersomstandigheden de toegang tot de wegen en paden wordt versperd. In dat geval wordt gezocht naar andere activiteiten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf hotels bij Union Square, Fisherman's Wharf, South of Market, het Financial District, Chinatown.

*Als u bij uw hotel opgehaald wilt worden, maar uw hotel niet op de lijst staat, moet u Hilton Union Square selecteren en daar naartoe gaan (aan de kant van Mason Street)
Vertrektijd:
Tussen 6:00 en 7:00 uur (exact tijdstip van ophalen wordt doorgegeven bij herbevestiging)

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
14 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip naar Yosemite en reusachtige sequoia's
Code: ENG

Trip naar Yosemite National Park en de reuzensequoia's vanuit San Francisco

Engels
Van
USD 171,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Trip naar het nationale park Yosemite en de reusachtige sequoia's

Yosemite National Park, California
©14362258

Inbegrepen:
 • Deskundige gids en dito commentaar
 • Ophalen en afzetten bij hotel (de meeste hotels in het centrum van San Francisco/in de buurt van Fisherman's Wharf, maar geen ophalen buiten de stadsgrenzen van San Francisco)
 • Entree voor Yosemite National Park
 • Gratis WiFi aan boord
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kinderzitje voor kinderen jonger dan 8 jaar of kleiner dan 1,4 m vereist
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Toegang tot het sequoiabos kan moeilijk zijn in de wintermaanden, over het algemeen van oktober tot en met april, en de gids kan daarom bepalen deze excursie door andere activiteiten te vervangen.
 • In de wintermaanden kan de temperatuur in Yosemite drastisch verschillen van die in San Francisco. We raden u daarom aan winterkleding te dragen; met name schoenen of laarzen met rubberen zool met profiel
 • Volgens de wetten van Californië moeten tourgasten een kinderzitje meenemen voor alle kinderen jonger dan 8 jaar en kleiner dan 1,4 meter
 • De tour kan in grootte variëren en het vervoer bestaat ofwel uit een minibus voor 15 personen of een bus voor 36 passagiers
 • De tour stopt om circa 8:30 uur voor het ontbijt, om 13:00 uur voor de lunch en op de terugreis voor het diner. Maaltijden zijn niet inbegrepen
 • Hoofdtelefoons zijn beschikbaar in het Spaans, Portugees, Italiaans, Frans, Duits, Koreaans, Mandarijn en Japans. Geef de taal van uw voorkeur aan ten tijde van de boeking, onder Speciale vereisten. Neem een borgsom van USD 20,00 mee op de dag van de tour. U krijgt dit bedrag na afloop terug
 • Als u bij uw hotel opgehaald wilt worden, maar uw hotel niet op de lijst staat, moet u Hilton Union Square selecteren
Let op: het bos met reuzensequoia's ligt op een grotere hoogte. Of de hike kan doorgaan, is afhankelijk van de toestand van het pad, met name tussen oktober en mei. IJs en sneeuw kunnen het pad te onveilig maken voor een hike. Of het veilig is om de wandeltocht te maken, wordt op de dag zelf beslist. Een bezoek kan dus niet worden gegarandeerd. Wanneer het pad is gesloten, kunnen bezoekers meer tijd in Yosemite Valley doorbrengen. Daar kunt u alle andere spectaculaire trekpleisters van Yosemite bekijken, zoals El Capitan, Inspiration Point, Half Dome, Yosemite Falls en nog veel meer.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Jeannette B , juli 2013

Het was een prima geregelde dagtour. Reisleider was Patrick en nergens te beroerd voor. Het is een prachtig park en in deze dag krijg je een goede indruk met ook nog mooie foto's.

Beoordeling door: Cornelia v , april 2014

Goed vervoer met een zeer vriendelijke en informatieve chauffeur. Jammer dat je bij eerste stop nog niet eens een uur de tijd had om naar de sequoia bomen af te dalen en weer omhoog te wandelen. Als het een half uurtje langer had geduurd had ik ze ook kunnen zien. Achteraf is de chauffeur wel 20 minuten later weggegaan omdat er een paar laatkomers waren. De volgende stops waren echter supermet op de terugweg een bonusstop bij de berg el capitain, omdat er klimmers zouden zijn, die wij dan ook ergens halverwege hebben gespot. De lange rit ongetwijfeld waard.

Beoordeling door: W M H , november 2015

m- -Bus was half uur te laat s'morgens
m- -Er waren veel mensen alleen,daardoor moesten veel stellen apart zittenniet echt fijn dagje weg
-m-Wij zaten ver achterin, bus ging zo hard, stuiterde op je stoelmoest tijd zeker inhalen
- -de bus ging in het park stuk,daarom pas on 18.00 uur terug
-- -werden niet bij hotel terug afgezet, wij zaten buiten San Fransisco dus wij zouden daar door fam. opgehaald worden, dus
z zoeken naar het hotel