Fietstocht door het wijnland en picknicklunch, met vervoer vanuit San Francisco

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 164,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Breng een ontspannen dag door buiten San Francisco met een fietstour door de wijnregio! Nadat u 's ochtends bent opgehaald bij het standbeeld van James Lick gaat nu naar de prachtige wijnregio waar Californië bekend om staat. Afhankelijk van de dag brengt u een bezoek aan Napa Valley, Dry Creek Valley of Russian River Valley voor een rustige, panoramische fietstocht van wijnmakerij naar wijnmakerij: een leuke en unieke manier om deze prachtige regio te verkennen. Proef heerlijke lokale wijnen, geniet van het prachtige landschap en onderbreek de fietstocht voor een heerlijke picknick tussen de wijngaarden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Lunch à la carte inbegrepen
 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Geleid door een plaatselijke gids
Verken het wijnland van Californië op een leuke en spannende manier - per fiets! Nadat u wordt opgehaald bij het standbeeld van James Lick ontsnapt u aan de drukte van de stad voor een mooie rit naar de beroemdste wijnstreek van Noord-Californië, waar u verschillende wijnmakerijen per fiets bezoekt en kunt genieten van een heerlijke picknicklunch.

Verken Napa Valley, Dry Creek Valley of Russian River Valley, afhankelijk van de dag, en luister naar uw lokale en deskundige gids die u alles vertelt over de unieke kenmerken van de verschillende regio's. Dry Creek bevat de stad Healdsburg en staat bekend om zijn Zinfandel, terwijl Russian River vlak bij Santa Rosa ligt en bekendstaat om zijn Chardonnay en Pinot Noir. In Napa Valley vindt u de warmwaterbronnen van Calistoga, een wereldwijd gerenommeerde regio waar verschillende soorten hoogwaardige wijnen worden geproduceerd. Maak een prachtige fietstocht door de omgeving en breng een bezoek aan geselecteerde wijnmakerijen die de beste wijnen van Noord-Californië produceren.

Bij elke wijnmakerij proeft u een verscheidenheid aan lokale wijnen en geniet u van deskundig commentaar van uw gids die tevens sommelier is. Volg charmante weggetjes en geniet van het adembenemende landschap van de wijnregio van Californië terwijl u van wijnmakerij naar wijnmakerij fietst. Stop onderweg voor een heerlijke picknicklunch (zie het onderstaande reisschema voor een voorbeeldmenu) tussen de wijngaarden. Raadpleeg het onderstaande reisschema voor een voorbeeldmenu om alvast in de stemming te komen! De pendeldienst zal u volgen om uw gekochte wijnen te vervoeren en om fietsers te assisteren die liever met de auto gaan. U zult tussen de 16 en 20 km afleggen. De hele route fietsen is optioneel en gasten kunnen er op elk gegeven moment voor kiezen om de route in de pendelbus af te leggen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het standbeeld van James Lick staat tussen de bibliotheek van San Francisco en het Asian Art Museum
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
18:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Fietstocht door het wijnland en picknicklunch, met vervoer vanuit San Francisco

Wine Country Bike Tour with Picnic Lunch plus Alcatraz Admission

Inbegrepen:
 • Fiets en helm
 • Fles water
 • Picknicklunch
 • Vervoer per busje van en naar San Francisco
Niet inbegrepen:
 • Kosten voor het wijnproeven (USD 10-15 bij elke wijnmakerij)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Bij annulering in verband met slecht weer, hebt u recht op een andere datum of restitutie van het volledige bedrag.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Reisplan:
Voorbeeldmenu
• Selectie aan kazen (bv. Franse Brie, lokale geitenkaas en Spaanse Manchego)
• Selectie aan vleeswaren (bijv. parmaham, salami, coppa)
• Vers assortiment lokaal gebakken brood
• Groene salades (bijv. wilde rucola met verse vijgen, geroosterde asperges en pijnboompitten met een Meyer-citroenvinaigrette).
• Salade met peulvruchten (bijv. geroosterde kikkererwten met geroosterde spruiten en wilde paddenstoelen met een remouladesaus van zongedroogde tomaten)
• Salade met granen/zetmeel (bijv. arboriorijst met geroosterde muskaatpompoen, geroosterde broccoli en gedroogde cranberries geserveerd met geschaafde parmigiana)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.