Dagtrip 'van wijngaard naar wijn' Napa en Sonoma met proeverijen en organische-wijntour

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 149,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat het drukke San Francisco achter u en geniet van een dag in de beroemde wijnstreken Napa en Sonoma. Proef van verschillende onderscheiden wijnen uit de Sonoma- en Napa Valley-streek, geniet van het uitzicht tijdens een intieme tramrit door de wijngaarden van de Benziger Family Winery en leer meer over de kunst en de wetenschap van biodynamische wijnbereiding. Uw deskundige gids vertelt u alles wat u maar wilt weten over wijn tijdens uw wijntour door Sonoma en Napa Valley!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Lunch inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Nadat u bij uw hotel in San Francisco bent opgehaald, kunt u zich ontspannen tijdens een comfortabele reis naar de wijnstreek in het noorden. U rijdt over de Golden Gate Bridge en geniet van een weids uitzicht over de baai van San Francisco, Alcatraz en de skyline van de stad. Slinger door het kustgebergte van de Marin Headland en langs de voet van de berg Tamalpais, waarmee u de drukte van de stad achter u laat en de toon wordt aangegeven voor een ontspannende dag op het platteland. Maak u klaar voor wijnproeverijen in Sonoma en Napa Valley!

In Sonoma County kunt u de glooiende heuvels en schitterende valleien bewonderen die al meer dan 60 jaar voor fantastische wijnen zorgen. Uw deskundige gids vertelt u alle ins en outs over de streek en de wijn die er wordt gemaakt, zodat u deze belevenis volledig kunt begrijpen.

Uw eerste tussenstop is bij de Benziger Family Winery, waar u tijdens de tramrit van 45 minuten de biodynamische wijngaarden, de fermentatiefaciliteiten en het persblok van dichtbij kunt bekijken. Tijdens deze intieme tramrit kunt u de wijnbereiding vanaf de wortel tot in het glas volgen en ziet u hoe wijn wordt gemaakt, gebotteld, gerijpt en gedistribueerd.

Terug in het proeflokaal kunt u het resultaat van dit harde werk proeven! Geniet van een speciale proeverij van onderscheiden wijnen van de wijnmakerij en loop door de kelders met vaten. U komt alles te weten over de kunst van biodynamische wijnbouw, een proces dat steeds populairder wordt waarin organische methoden voor het telen worden gebruikt zonder pesticiden of andere kunstmatige chemicaliën.

Voor de lunch gaat u naar de Benziger Family Winery waar u geniet van een heerlijke picknick. Verwen uzelf met een sandwich met kalkoen, rosbief, ham of een vegetarisch beleg. Maak de maaltijd compleet met pastasalade, een stuk fruit en zoetigheid.

's Middags reist u naar Napa County voor nog meer wijnproeven in Oakville, Yountville of in de stad Napa zelf. Het landschap met zijn glooiende heuvels vol met rijen wijndruiven is werkelijk indrukwekkend en vormt een romantische achtergrond voor gedenkwaardige foto's.

Tijdens de terugreis maakt u nog één stop boven de Golden Gate Bridge om een foto te maken; een echte aanrader voor mensen die hier voor het eerst zijn! 's Avonds keert u terug bij uw hotel in San Francisco.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanuit de meeste hotels in San Francisco
Vertrektijd:
08:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
U bent omstreeks 18:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour met lunch
Code: LUNCH

Wijntour met de Benzingertram. Inclusief verfijnde lunch in een delicatessenzaak.

Engels
Van
USD 149,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip 'van wijngaard naar wijn' Napa en Sonoma met proeverijen en organische-wijntour

Vine to Wine Napa and Sonoma Day Trip with Tastings and Organic Winery Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer naar Napa en Sonoma per minibus op biodiesel
 • Tramrit bij Benziger Family Winery
 • Bepaalde wijnproeven
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Er kunnen extra proeverijkosten mogelijk zijn
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd voor wijnproeven is 21 jaar
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Geef bij de boeking aan voor welke sandwich-optie u kiest in het veld Speciale vereisten
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie