Vlucht per watervliegtuig boven San Francisco en Alcatraz-tour

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: Varieert; vlucht duurt 30 min.
Van USD 226,25

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de hoogtepunten van San Francisco op deze spannende tour met een combinatie van een 6-persoonsvlucht per watervliegtuig en een ticket voor Alcatraz. Begin uw avontuur met een 30 minuten durende vlucht per watervliegtuig, een spannende ervaring die u meeneemt van de Golden Gate Bridge naar het centrum van San Francisco en waarbij u een prachtig uitzicht hebt op Angel Island, Fisherman's Wharf en nog veel meer. Daarnaast neemt u de veerboot naar het eiland Alcatraz voor een tour door de beruchte gevangenis. Tickets voor Alcatraz zijn vaak snel uitverkocht, maar met deze tour hebt u gegarandeerd toegang en hoeft u niets te missen. Kies uit twee vertrektijden en vertrek 's middags naar Alcatraz.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Geniet van fantastische uitzichten
Vlucht per watervliegtuig (ochtend):
Uw 30 minuten durende vlucht per watervliegtuig vertrekt vanuit Sausalito, het pittoreske dorpje aan de overkant van de Baai van San Francisco. U neemt de aangeboden shuttlebus vanaf Pier 39. Kies uit twee vertrektijden in de ochtend, afhankelijk van de datum die u selecteert bij het boeken, zodat u tijd over hebt voor het Alcatraz-gedeelte van uw dag.

Bij aankomst ontmoet u uw ervaren, vriendelijke piloot en stapt u in een 6-persoons watervliegtuig met grote ramen en hoge vleugels zodat u kunt genieten van het fantastisch uitzicht en fotomomenten. Stijg op en vlieg hoog boven de Marin Headlands en de kust van de Grote Oceaan en terug over de Golden Gate Bridge.

Vlieg over het Financial District van San Francisco, langs de Embarcadero, Fisherman's Wharf en Pier 39, en daarna naar Alcatraz. Vlieg over Angel Island en langs de stadjes Tiburon en Belvedere aan het water, voordat u terugkeert naar Sausalito voor een spannende landing op het water.

Als u wilt kunt u wat gaan winkelen of eten in Sausalito voordat u met de shuttlebus terugkeert naar San Francisco.

Alcatraz-tour (middag):
Veerboten naar Alcatraz vertrekken vanaf Pier 33. Dit is een klein stukje lopen langs de Embarcadero vanaf Pier 39 en Fisherman's Wharf. Stap aan boord van de veerboot en geniet van de tocht door de Baai van San Francisco, waarbij u onderweg schitterend uitzicht hebt over de Golden Gate Bridge en de skyline van de stad.

De Alcatraz-wandeling mag u zelf maken met audiogids, dus na aankomst kunt u uw headset pakken en op eigen houtje de historische gevangenis gaan verkennen. Cellenblok — tijdens de bekroonde audiotour op Alcatraz hoort u fascinerende vertellingen over het leven tussen 4 muren van 's werelds meest beruchte gevangenis, inclusief verhalen van voormalige gevangenen zelf.

Ga een echte cel binnen, zie met eigen ogen waar gevangenen aten en hun tijd doorbrachten en kom alles te weten over de legendarische criminelen die hier uiteindelijk terecht kwamen, zoals Al Capone, George 'Machine Gun' Kelly en Robert Franklin Stroud.

Wanneer u klaar bent, kunt u op uw gemak het eiland verlaten. De veerboten varen elke 30 tot 40 minuten terug naar Pier 33.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
 • Tour per watervliegtuig: watervliegtuigbasis in Mill Valley of Pier 39, alleen met bevestigde pendeldienst
 • Alcatraz Landing: Pier 33
Vertrektijd:
 • De watervliegtuigtour vindt plaats om 10:00 uur of 11:30 uur. Bevestig de exacte vertrektijd bij uw lokale touroperator na het boeken
 • De Alcatraz-tour vindt plaats in de middag, afhankelijk van de geselecteerde vertrektijd.
Duur:
Varieert; vlucht duurt 30 min.
Gegevens terugreis:
Pier 33

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alcatraz-tour van 15:20 uur
Code: 320PM

Geselecteerde datum/tijd is voor de Alcatraz-tour. Watervliegtuig is in de ochtend op geselecteerde datum om 10:00 of 10:45 uur op basis van beschikbaarheid vlucht. Bevestig pendeldienst indien nodig met een lokale operator.

Engels
Van
USD 226,25
Prijsgegevens
12:30pm Alcatraz Tour
Code: 1230PM

Selected date/time is for the Alcatraz tour. Seaplane is in the morning on selected dated at either 10am or 10:45am based on flight availability. Confirm shuttle service if needed with local operator.

Engels
Van
USD 226,25
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Vlucht per watervliegtuig boven San Francisco en Alcatraz-tour

San Francisco Seaplane Flight and Alcatraz Tour

Inbegrepen:
 • 30 minuten durende vlucht in een watervliegtuig
 • Professionele piloot
 • Retourticket voor de veerboot van San Francisco naar het eiland Alcatraz (ter waarde van USD 38)
 • Audiotour op Alcatraz
 • Vervoer per shuttlebus vanaf Pier 39 naar Mill Valley (vertrekpunt watervliegtuigtour)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Tourprijzen zijn per persoon, met een minimum van twee volwassenen vereist per boeking. Personen die voor slechts één passagier boeken, dienen de prijs voor de tweede passagier rechtstreeks bij het inchecken te betalen aan de lokale touroperator
 • Vluchtroute kan variëren afhankelijk van weersomstandigheden of andere factoren
 • U wordt aangeraden om een kinderzitje voor baby's of jonge kinderen mee te nemen
 • Vermeld bij de boeking uw lokale contactgegevens

Alcatraz

 • Voor beveiligingsdoeleinden is een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto vereist voor alle gasten die aan boord gaan van de ferry naar Alcatraz
 • Gasten onder de 18 jaar moeten op het eiland Alcatraz te allen tijde worden begeleid door een volwassene
 • De audiotour naar Alcatraz is beschikbaar in het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Mandarijn, Portugees en Koreaans
 • U mag het eiland Alcatraz verlaten wanneer u wilt, veerboten vertrekken elke 30-40 minuten
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.