PIER 39 Attraction Pass

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: Flexibel

USD 139,93  Bespaar  USD 44,93

Van USD 95,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Uw alles-in-een PIER 39 Attraction Pass is inclusief toegang tot Aquarium of the Bay, Magowan's Infinite Mirror Maze, 7D Experience, een één uur durende boottocht in de baai van San Francisco, en een kaartje voor de San Francisco hop-on hop-off tour die 48 uur geldig is. Bespaar met de PIER 39 Fun Pack nog meer met extra coupons en kortingen op vele restaurants en winkels van de pier!

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Kortingen bij geselecteerde restaurants, winkels en attracties
Aquarium of the Bay:
Aquarium of the Bay is een unieke, educatieve en entertainmentfaciliteit gewijd aan de rijke en veelzijdige waterdieren van de Baai van San Francisco en omliggende wateren. Wandel door 90 meter aan kristalheldere tunnels waardoor u zich op centimeters afstand bevindt van de inheemse zeedieren van de Bay. Bekijk de nieuwe otter-expositie!

San Francisco Bay Cruise Adventure of Escape from the Rock Cruise:
U hebt de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende avonturen: het San Francisco Bay Cruise Adventure of de Escape from the Rock Cruise. San Francisco Bay Cruise Adventure zeilt langs de stad, langs zeeleeuwen, onder de Golden Gate Bridge door, langs Sausalito, langs Angel Island en rond Alcatraz. De Escape from the Rock Cruise is een anderhalf uur durende cruise door de baai waarbij u onder de Golden Gate Bridge door komt en rond Alcatraz Island, zodat u dit geheimzinnige eiland van alle kanten kunt bekijken. U hoort ijzingwekkende verhalen over schokkende ontsnappingen van beruchte gevangenen en de beschrijvingen van het meedogenloze leven op het eiland.

San Francisco hop-on hop-off tour:
Maak kennis met de stad en geniet van de onbeperkte flexibiliteit met een hop-on hop-off pas die 48 uur geldig is. Luister naar live commentaar op twee aparte tours door San Francisco's prachtige wijken, zoals Fisherman's Wharf, North Beach, Nob Hill, Downtown, Union Square, Chinatown en PIER 39. U hebt onbeperkte hop-on hop-off privileges bij elk van de bushaltes waar er meer dan 15 van zijn, met inbegrip van de Golden Gate Bridge. Dus aarzel niet om San Francisco op uw gemak te verkennen.

Magowan’s Infinite Mirror Maze:
Magowan's Infinite Mirror Maze is een geweldige uitdaging voor alle leeftijden en zal bezoekers versteld doen staan met oneindig veel gangen, doodlopende eindes en eindeloze kringen, en uw eigen reflectie zal u waarschijnlijk de hele verkeerde kant op sturen.

7D Experience:
7D Experience is een zintuiglijk spektakel dat de meest geavanceerde 3D-film-attractie ter wereld combineert met geavanceerde technologie waardoor u hetzelfde zult ervaren als een achtbaanrit of een interactieve lasershow terwijl u daar uw stoel niet voor uit hoeft te komen. Met een heel modern digital surround sound-systeem bent u gegarandeerd van een alles omvattende ervaring!

U krijgt ook een PIER 39 Fun Pack met meer dan 100 kortingen, vouchers en speciale aanbiedingen bij winkels, restaurants en attracties van PIER 39. U hebt zeven dagen om de pas te gebruiken en dat is meer dan genoeg tijd om alles tijdens uw vakantie in San Francisco te bekijken.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pier 39
Vertrektijd:
San Francisco Bay Cruise Adventure:

 • Openingstijden: hele jaar door regelmatige dagelijkse vertrekken vanaf 10:00 uur

Aquarium of the Bay:

 • Openingstijden door de week: 10:00 - 18:00 uur, van maandag tot en met vrijdag
 • Openingstijden in het weekend: 10:00 - 19:00 uur, zaterdag en zondag
 • In de zomer is het Aquarium of the Bay langer open, namelijk van 9:00 - 20:00 uur

San Francisco hop-on hop-off tour:

 • 10:00 tot 17:00 uur, vertrekt elke 30 minuten (laatste vertrek om 17:00 uur)
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

PIER 39 Attraction Pass

PIER 39 Attraction Pass
©2453376

Inbegrepen:
 • Toegang tot het Aquarium of the Bay
 • Keuze uit Bay Cruise Adventure of Escape from the Rock Bay Cruise
 • San Francisco hop-on hop-off pas voor 48 uur
 • Toegang tot het Magowan's Mirror Maze
 • 7D Experience ticket
 • PIER 39 Fun Pack
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Vervoer
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Pas is geldig tot 7 dagen na de datum van afgifte
Reisplan:
Aquarium of the Bay:
Aquarium of the Bay is een unieke, educatieve en entertainmentfaciliteit gewijd aan de rijke en veelzijdige waterdieren van de Baai van San Francisco en zijn omliggende wateren. Wandel door 90 meter aan heldere tunnels waardoor u zich op centimeters afstand bevindt van de inheemse zeedieren van de Bay. Mis de otters niet, want die zijn favoriet onder gezinnen!

Keuze uit San Francisco Bay Cruise Adventure of Escape from the Rock Cruise:
U kunt kiezen tussen twee verschillende cruises op de baai.
 • San Francisco Bay Cruise Adventure neemt u mee langs de stad, langs zeeleeuwen, onder de Golden Gate Bridge door, langs Sausalito, langs Angel Island en rond Alcatraz.
 • Met de 1,5 uur durende Escape from the Rock Cruise komt u onder de Golden Gate Bridge door en om Alcatraz Island heen zodat u deze beruchte gevangenis van alle kanten kunt bekijken. U hoort ijzingwekkende verhalen over schokkende ontsnappingspogingen van gevangenen evenals beschrijvingen van het meedogenloze leven op het eiland.
San Francisco hop-on hop-off tour:
Maak kennis met de stad en geniet van de onbeperkte flexibiliteit met een hop-on hop-off pas die 48 uur geldig is. Luister naar live commentaar op twee aparte tours door San Francisco's wijken, zoals Fisherman's Wharf, North Beach, Nob Hill, Downtown, Union Square en Chinatown. U hebt onbeperkte hop-on hop-off privileges bij elk van de bushaltes waar er meer dan 15 van zijn, met inbegrip van de Golden Gate Bridge. Dus aarzel niet om San Francisco op uw gemak te verkennen.

Magowan’s Infinite Mirror Maze:
Magowan's Infinite Mirror Maze is een geweldige uitdaging voor alle leeftijden en zal bezoekers versteld doen staan met oneindig veel gangen, doodlopende eindes en eindeloze kringen, en uw eigen reflectie zal u waarschijnlijk de hele verkeerde kant op sturen.

7D Experience:
De 7D Experience is een zintuiglijk spektakel dat de meest geavanceerde 3D-film-attractie ter wereld combineert met geavanceerde technologie waardoor u hetzelfde zult ervaren als een achtbaanrit of een interactieve lasershow terwijl u daar uw stoel niet voor uit hoeft te komen. Met een heel modern digital surround sound-systeem is dit een vermakelijke en alles omvattende ervaring.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.