'Jail and Sail': rondleiding door Alcatraz en rondvaart door Twilight Bay

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 108,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek het beste van San Francisco Bay op deze fantastische Alcatraz- en zonsondergangcruisecombinatie in de zomermaanden of stap in de wintermaanden aan boord van de avondschemeringcruise! Begin de middag met een boottochtje naar het beruchte gevangeniseiland Alcatraz en sluit de middag in stijl af met een ontspannen rondvaart in de baai.

Het arrangement omvat gegarandeerde toegangsbewijzen voor Alcatraz en gebruik van de bekroonde audiotour door de gevangenis, plus een buffet met hartige hapjes en een drankje tijdens de rondvaart.

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Aanbevolen
Uw middag begint bij Pier 33, waar u aan boord gaat van een veerboot voor een korte tocht naar Alcatraz Island, dat 2,4 km uit de kust voor San Francisco ligt. Alcatraz, ook wel bekend als The Rock, fungeerde als legergevangenis en staatsgevangenis en heeft een turbulente geschiedenis gekend die teruggaat tot het midden van de 19de eeuw. Kom meer te weten over de 29 jaar dat het eiland fungeerde als staatsgevangenis aan de hand van de 45 minuten durende audiotour "Doing Time", met de echte stemmen van cipiers en gevangenen die hier hebben gewerkt en gezeten.

Neem op het eiland ook de tijd om de historische tuinen en de vele diersoorten te bekijken, waaronder Brands aalscholvers, Canadese ganzen en verschillende soorten zangvogels. Veerboten terug naar het vasteland vertrekken elk half uur. De aanbevolen duur voor een bezoek aan Alcatraz is 2,5 tot 3 uur.

Nadat u bent aangekomen bij Pier 33, loopt u een kilometer langs de pittoreske waterkant van San Francisco naar de bruisende Fisherman's Wharf, het vertrekpunt van uw rondvaart door de baai bij zonsondergang of schemering. Tijdens deze ontspannen rondvaart van 2 uur maakt u een spectaculaire zonsondergang mee en geniet u van smakelijke hapjes bij live gitaarmuziek. De kapitein geeft allerlei informatie terwijl u onder de Bay Bridge en Golden Gate Bridge doorvaart en wijst u op de vele prachtige plekken van de baai. U kunt genieten op het buitendek terwijl de frisse zeewind om uw oren waait of lekker knus binnen blijven.

Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen om de Golden Gate Bridge vast te leggen als herinnering aan een gedenkwaardige middag en avond met 'Jail and Sail' in San Francisco!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Alcatraz: Pier 33, San Francisco
Zonsondergang-/avondschemeringcruise: Pier 43 1/2, San Francisco
Vertrektijd:
Winterplanning Alcatraz-veerboot 12:30 en 13:05 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Pier 43 1/2.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek zomer
Code: SUMMER

12:00, 12:30 of 13:00 uur Alcatraz-veerboot en 19:00 uur Sunset Cruise. Vertrektijd Alcatraz-veerboot wordt bevestigd bij het ophalen van het ticket

Van
USD 108,00
Prijsgegevens
Vertrek najaar
Code: FALL

Alcatraz-veerboot om 12:00, 12:30 of 13:00 uur (3 sep - 20 okt) of 13:05 uur (21 okt - 1 nov); en 18:00 uur zonsondergangcruise. Vertrektijd Alcatraz-veerboot wordt bevestigd bij het ophalen van het ticket

Van
USD 108,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

'Jail and Sail': rondleiding door Alcatraz en rondvaart door Twilight Bay

Alcatraz

Inbegrepen:
 • Retourticket voor veerboot en toegang tot Alcatraz (waarde $ 37,25)
 • Zonsondergang-/avondschemeringcruise in de baai van San Francisco, met lichte voorgerechten en een drankje per persoon (wijn, bier, frisdrank)
 • Alle belastingen, toeslagen en fooien
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer vanaf Pier 33 (vertrekpunt Alcatraz) naar Pier 43 1/2 voor de boottocht
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle passagiers van 18 jaar of ouder moeten een identiteitsbewijs met foto tonen
 • De boot van de avondschemering-/zonsondergangcruise heeft verschillende dekken, een drankautomaat en toiletten. De boot is gemotoriseerd en geen zeilboot.
 • Minderjarigen onder de 18 jaar moeten bij een rondleiding door Alcatraz onder begeleiding staan van een volwassene. Tijdens de rondleiding door Alcatraz moeten ze te allen tijde worden begeleid door een volwassene.
 • De namen van alle passagiers zijn vereist om tickets voor Alcatraz te ontvangen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Joeri G , juli 2014

Alcatraz zeker de moeite en moet je gezien hebben.
Sunset Cruise: bijna geen sunset gehad, boot vertrekt heel laat. Eten is meer dan appetizers: buffet met groenten en brood en fruit. Best ok.
Conclusie: kost wel wat geld voor wat je krijgt.