Combinatietrip Alcatraz en San Francisco

 • Locatie: San Francisco, Californië
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 108,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk San Francisco en Alcatraz tijdens deze dagtour. Stap aan boord van een veerboot voor een schitterende rit naar Alcatraz en geniet van de bekroonde audiotour. Met een deskundige lokale gids leert u meer over de City by the Bay door middel van een bezoek aan bezienswaardigheden zoals Fisherman's Wharf, Chinatown, het Presidio en het Palace of Fine Arts.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Meestal snel uitverkocht
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Allesomvattende bustour
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Het ontmoetingspunt voor deze tour door Alcatraz en San Francisco is bij Pier 33. Zorg dat u vooraf uw voucher hebt opgehaald bij Pier 41.

Stap aan boord van een schilderachtige veerboot naar Alcatraz. U komt aan op Alcatraz en krijgt een korte uitleg over het maximaal beveiligde terrein dat tussen vanaf 1934 en 1963 een gevangenis was en nu een Nationaal Park. Haal uw audiotour zonder gids die beschikbaar is in 10 talen en begin uw ontdekkingstocht. Luister naar voormalige personeelsleden en gevangenen en kom meer te weten over de straffen die beroemde gevangenen zoals Machine Gun Kelly en Al Capone uitzaten. Als u klaar bent met rondkijken stapt u op de volgende veerboot (vertrekt elke dertig minuten) en gaat u vervolgens terug naar Pier 33.

Voor de tour door San Francisco ontmoet u elkaar op de aangewezen ontmoetingsplaats op Post Street. Rijd langs de waterkant van de stad en geniet van het uitzicht op Alcatraz en de Baai van San Francisco en stop om foto's te maken bij Twin Peaks, het Golden Gate Park en de Golden Gate Bridge (als het weer het toelaat). 

De andere attracties die u tijdens deze tour bezoekt zijn onder andere een aantal beroemde Victoriaanse huizen, Chinatown, het Palace of Fine Arts, Fisherman's Wharf, het Presidio en North Beach. Uw tour eindigt weer op Post Street.

Meestal uitverkocht! Alcatraz is regelmatig al weken van tevoren uitverkocht. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Het schema voor de dag is afhankelijk van de beschikbaarheid voor Alcatraz. U wordt 72 uur voor aanvang van de tour op de hoogte gebracht van het tourschema.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Eiland Alcatraz: Alcatraz-vouchers moeten vooraf worden opgehaald bij Pier 41, San Francisco, CA 94133, Verenigde Staten
De tour vertrekt vanaf Pier 33 Alcatraz Landing

Deel met stadstour:
Gray Line Visitor Center bevindt zich nabij Union Square aan 478 Post Street.

Vertrektijd:
Vertrek in de ochtend: ferry naar het eiland Alcatraz
Alcatraz Cruises, LLC vereist dat u 30 minuten voor vertrek incheckt bij Pier 33 Alcatraz Landing. De vertrektijd moet bij de touroperator worden bevestigd.

Vertrek in de middag: deel met de stadstour:
14:00 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
478 Post Street, San Francisco

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Stadstour en toegang tot Alcatraz
Code: ALC

Stadstour van 3,5 uur door San Francisco (vertrek 9:00 uur) en veerboot naar Alcatraz plus toegang, inclusief bekroonde audiorondleiding. Beperkte beschikbaarheid, van tevoren boeken wordt aanbevolen

Engels
Van
USD 108,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Combinatietrip Alcatraz en San Francisco

San Francisco City Tour
©3297614

Inbegrepen:
 • Retourticket voor de veerboot van San Francisco naar Alcatraz met toegang (US$ 38,00 per volwassene)
 • Wandeling door het cellenblok van Alcatraz en audiocassette 
 • Stadstour van San Francisco
 • Vervoer per luxe touringcar met airconditioning, WiFi en toilet.
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer naar de cruisehaven van Alcatraz (vertrekpunt voor ochtendtour)
 • Vervoer naar Union Square Visitor Center (vertrekpunt voor de stadstour in de middag)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Bij reserveringen voor Alcatraz geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Alle reserveringen worden vier (4) dagen vóór uw vertrekdatum bevestigd.
 • Om uw reservering te bevestigen, moet u uw voor- en achternaam opgeven, evenals de leeftijd van alle passagiers. Als u deze informatie niet op tijd doorgeeft, komt uw Alcatraz-tour te vervallen.
 • Data kunnen niet meer worden veranderd als de bevestiging is ontvangen
 • Uw Alcatraz-vouchers / vertrektijd kunnen worden opgehaald op Pier 41 in San Francisco (CA 94133) tot 72 uur vóór de vertrekdatum. U moet uw vouchers uiterlijk om 8:00 uur PST ophalen op de dag van uw vertrek.
 • Het Alcatraz-gedeelte duurt gewoonlijk 1,5 uur, waarbij de audiorondleiding ongeveer 45 minuten in beslag neemt. We raden u aan bij aankomst op het eiland te informeren hoe laat de volgende rondleiding met gids begint. U mag zo lang als u wilt op het eiland blijven. De veerboot vertrekt elke 30 minuten van Alcatraz en u kunt zelf bepalen wanneer u er gebruik van maakt
 • Rolstoeltoegankelijk. Passagiers in een rolstoel kunnen echter alleen mee als ze zelfstandig in en uit de bus kunnen stappen en een inklapbare rolstoel hebben. Op Alcatraz is een tram om gehandicapte personen te vervoeren
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Willem v , november 2015

Helaas was de tijd tekort om Alcatraz helemaal te zien, we had de boot van 10.30 uur en moesten om 12.00 uur weer mee in verband met de bustour. Waren we meteen doorgelopen bij aankomst was het misschien wel gelukt maar dat wisten we natuurlijk niet. Bustour was geweldig, chauffeur chapeau, wat wist die man veel en boeiend te vertellen. Geweldig!!

Beoordeling door: Desiree v , december 2014

Een aanrader, Alcatraz was zeer indrukwekkend!!
De tour met de headphones is er zelfs in het Nederlands.
Met de rondleiding kom je boven bij Twinpeaks waar je een geweldig uitzicht hebt over San Francisco

Beoordeling door: Frits N , december 2014

Tour door San Francisco was grandioos, chauffeur wist heel veel te vertellen alleen na het bezoek aan Alcatras moest je maar zien hoe je terug kwam naar het kantoor omdat we daar de auto hadden geparkeerd. Verder zeer tevreden.

Beoordeling door: Dirk B , juli 2013

Hallo, de rondleiding in San Francisco was wel een beetje saai mocht wat meer interactie zijn.
Twee 'a drie maal gestopt om iets beter te kunnen zien , Golden gate en op het hoogste punt en dan nog eens aan de oceaan.
Wat Alcatraz betreft was zeer goed georganiseerd vandaar uit. ook Nederlands beschikbaar via oortjes. begeleiding mogelijk. Inkom kaarten moet men vooraf aanvragen ter plaatsen niet meer beschikbaar, zeer druk aan de inscheping van de boot maar op het eiland valt dit allemaal mee. was goed geregeld via Viator. mvg Dirk

Beoordeling door: Piet , Nederland, februari 2014

was de moeite waard.veel gezien´aante bevelen vooral van te voren boeken

Beoordeling door: chretien k , februari 2014

tour was op tijd en de busbestuurder/tourleider deed goed zijn best met uitleg over de stad
alcatras viel wat tegen , alles gezien wat we wilden zien

Beoordeling door: Danny E , juli 2015

Deze tour is eerder geschikt voor een ouder publiek. Mensen met mobiliteitsproblemen die moeilijk de stad zelfstandig kunnen verkennen. Bovendien de prijs is te hoog voor wat er wordt aangeboden. Hop on, hop off bustours zijn een stuk goedkoper en bieden precies hetzelfde aan. Je zit een ganse voormiddag in de bus. Voor de korte cruise onder de Golden Gate Bridge en rond Alcatraz krijg je een ticket en dan moet je verder zelf alles regelen met de lokale bootdiensten. Besluit veel te duur!

Beoordeling door: Hakon S. B , juli 2014

Bussturen var topp og guiden kunnskapsrik og artig. Den delen får en terningkast 6. MEN: den såkalte turen and quot;til and quot; Alcatraz er snyteri, vi kom ikke til øyen! Båtturer var da bare kjedelig!