Southern California 2-Park Flex Ticket: SeaWorld en Universal Studios Hollywood

 • Tourcode: 3348SAN_FLEX
 • Locatie: San Diego
 • Duur: Flexibel

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Twee keer zoveel plezier in Zuid-Californië in twee van de beste pretparken in het gebied! Dit flexibele ticket voor twee parken is goedkoper dan twee aparte toegangskaarten en geeft u binnen een periode van 14 dagen één keer toegang tot SeaWorld San Diego en één keer tot Universal Studios Hollywood.

Hoogtepunten

 • Geliefd bij kinderen
 • Familievriendelijk
SeaWorld San Diego
In SeaWorld® San Diego ontstaan herinneringen die u uw hele leven bijblijven. U kunt witte dolfijnen, ijsberen, haaien en pinguïns van heel dichtbij bekijken. En genieten van spannende attracties, zoals Journey To Atlantis. De Shamu®-voorstelling One Ocean is bijzonder opwindend en bij de Turtle Reef-attractie duikt u op een manier die u niet voor mogelijk had gehouden in de wereld van zeeschildpadden. En durft u Manta aan? Een gloednieuwe, supersnelle achtbaan die echt alleen mogelijk is in SeaWorld.

Universal Studios Hollywood
Verken een wereld vol grappige avonturen voor de hele familie in Universal Studios Hollywood. Neem de wereldberoemde Studio Tour, ervaar de spannendste en opwindendste themaritjes, beleef een hysterisch avontuur met de familie Simpson en bind in TRANSFORMERS™: The Ride 3D de strijd aan om het Allspark uit de handen van de kwaadaardige Decepticons© te houden. Grijp uw kans om 's werelds grootste filmstudio en amusementspark te bezoeken!

Raadpleeg het onderstaande schema voor een volledige beschrijving van de beste attracties in SeaWorld en Universal Studios Hollywood.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Vouchers kunnen worden ingewisseld bij SeaWorld San Diego of Universal Studios Hollywood.
Vertrektijd:
Openingstijden kunnen zonder kennisgeving variëren per seizoen en voor feestdagen en speciale evenementen. Neem rechtstreeks contact op met de parken om naar de openingstijden te vragen.
Duur:
Flexibel

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Southern California 2-Park Flex Ticket: SeaWorld en Universal Studios Hollywood

Southern California 2-Park Flex Ticket: SeaWorld and Universal Studios Hollywood

Inbegrepen:
 • Toegang tot SeaWorld® San Diego
 • Toegang tot Universal Studios Hollywood
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Extra kermisattracties
 • Filmkaartjes voor Universal City Cinemas
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging voor dit product krijgt u bij de boeking
 • Kinderen van 2 jaar en jonger mogen gratis mee.
 • Prijzen voor kinderen gelden voor kinderen van 3 - 9 jaar.
 • Het Southern California 2-Park FlexTicket is geldig voor één bezoek
  aan SeaWorld San Diego en één bezoek aan Universal Studios Hollywood binnen veertien opeenvolgende dagen na de datum van het eerste gebruik.
Reisplan:
De beste attracties, ritjes en voorstellingen in SeaWorld:

Manta®
Ontdek de nieuwe superattractie van SeaWorld California, geïnspireerd op de wereld van de roggen. Duik, spring en draai als een ware rog in Manta, de eerste multimedia-achtbaan met dubbele lancering in SeaWorld. Raak de roggen aan, voer ze of speel met ze in een unieke grot.

Turtle Reef
Ervaar de onvoorstelbare wereld van de zeeschildpadden in dit meeslepende, interactieve avontuur met een door beweging gestuurde videogame, een rit en nog veel meer.

One Ocean
Dompel u onder in de onvoorstelbare onderzeewereld in de multisensorische Shamu®-voorstelling One Ocean die niet alleen inspirerend, maar ook educatief is.

Shamu Rocks
Shamu Rocks: een flitsend rockconcert in combinatie met de buitelingen van Shamu! Dit is de beste avondvoorstelling van SeaWorld tot op heden waarin prachtige beelden en animatie uit de hele wereld worden gecombineerd met adembenemende lichteffecten, rock-'n-rollmuziek en onvoorstelbare orka's. Shamu treedt elke avond op in SeaWorld San Diego tijdens de voorstellingen 'Spring into Night' en 'Summer Nights'.

Blue Horizons® Dolphin Show
Een geheel nieuwe, unieke voorstelling met prachtige choreografie van springende dolfijnen, dramatische grienden, vogels in duikvlucht en acrobaten vol bravoure.

Sea Lions Live
In deze voorstellingen steken de grappige zeeroofdieren Clyde en Seamore de gek aan met populaire televisieseries.

Journey to Atlantis
Journey to Atlantis is onvoorstelbaar spannend. Deze wildwaterachtbaan combineert een duizelingwekkende achtbaan met een adembenemende waterattractie. Dit avontuur duurt zes minuten waarin u aardbevingen, overstromingen, duizelingwekkende speciale effecten en acht verdiepingen vol adrenalineverhogende opwinding te verwerken krijgt. Na deze reis kunt u genieten van de bijzondere, unieke Commerson dolfijnen in hun adembenemende bassin van maar liefst 500.000 liter.

Shipwreck Rapids
Zet u scherp voor de rit van uw leven in SeaWorld® San Diego's Shipwreck Rapids®, het eerste avontuur met woeste stroomversnellingen, bruisende watervallen, waterkanonnen, zonnebadende zeeschildpadden en een ongewenste close-up van de propeller van een schip. Na afloop helpen de feestelijke sfeer en de heerlijke specialiteiten in het Shipwreck Reef Café® u weer op adem te komen. Wie weet, wordt u nog verrast door een onverwacht bezoekje van een aantal exotische dieren.

Wild Arctic®
U stapt aan boord van een gesimuleerde jet-helikopter en als u uitstapt, staat u oog in oog met witte dolfijnen, ijsberen, walrussen en zeehonden.

Attracties, ritjes en voorstellingen in Universal Studios Hollywood:

Transformers™: The Ride 3D:
Een meeslepende, spannende rit waarbij de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt. Deze sensationele rit combineert HD 3D-media met vliegsimulatietechnogie om een nog nooit eerder vertoonde ervaring te creëren. In dit indrukwekkende nieuwe Transformers™-avontuur, gebaseerd op de populaire films, bevindt u zich midden in het ultieme oorlogsgebied. Vecht zij aan zij met Optimus en probeer te overleven wanneer u de Allspark beschermt tegen de Decepticons® in vier verhalen. De toekomst van het menselijk ras ligt in uw handen. Bereid u voor op de spannendste strijd van uw leven. Transformers™: The Ride 3D.

Studio Tour:
Neem een kijkje achter de schermen, ontdek waar films worden gemaakt en waar de grootste sterren van Hollywood dagelijks werken. Doe mee aan de wereldberoemde Studio Tour en ontdek de geheimen van de filmindustrie. Ervaar de grootste straatvergroting op een filmset in de geschiedenis van Hollywood, gebouwd op basis van creatief advies van Steven Spielberg zelf. Bekijk de sets van ABC's populaire serie Desperate Housewives en geniet van speciale effecten die gebruikt zijn in kaskrakers als War of the Worlds, Universal Pictures’ King Kong en The Fast and the Furious: Tokyo Drift.

King Kong 360-3D:
Uw hart bonst. De adrenaline stroomt door uw lichaam. Uw overlevingsinstinct staat op scherp. U bevindt zich te midden van een bloedstollende worsteling tussen een Tyrannosaurus Rex van 11 meter en het achtste wereldwonder - King Kong. Zo echt heeft u hem nog nooit meegemaakt. Welkom bij King Kong 360 3D, de grootste, meest intense 3D-beleving ter wereld. Hier kunt u het niet alleen zien en horen: u kunt het ook voelen. Een nieuwe beleving van 3D. Terreur heeft een nieuwe naam: King Kong 360 3D gemaakt door Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Ga mee met het populairste tekenfilmgezin van Amerika tijdens een wild en grappig avontuur in de Simpsons Ride. Rijd naast Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie terwijl Springfield tot leven komt en geniet na elke bocht van een nieuwe spannende en leuke verrassing.

Revenge of the Mummy - The Ride:
Ervaar superspannende speciale effecten en schokken bij elke bocht en kom oog in oog te staan met strijdlustige mummiekrijgers, tijdens een rit door de wereld van The Mummy!

Shrek 4D ™:
Ontmoet Shrek en Donkey in een indrukwekkend 4D-avontuur waarin prinses Fiona wordt gered, met een extra dimensie waardoor u de actie VOELT - terwijl u in uw stoel zit! Vier spannende dimensies zorgen samen voor één geweldige ervaring.

Jurassic Park® - The Ride:
Stap in een wereld van 65 miljoen jaar oud en overleef een spannend oerwoudrivieravontuur. Ontsnap aan de reusachtige en meedogenloze Tyrannosaurus Rex en andere angstaanjagende dinosauriërs. Er is maar één ontsnapping mogelijk... met een raft een waterval van 25 meter af!

WaterWorld® - een vloedgolf van explosieve actie:
Spannende stunts, extreme actie, spectaculaire prestaties en adembenemende pyrotechniek - en je kan het bijna aanraken!

De avonturen van Curious George:
Kom lekker gek doen met Curious George. Bijna 2000 liter wordt op u uitgestort en duizenden schuimballen vliegen rond in dit woeste speelfestijn voor kinderen... en volwassenen.

Special Effects Stages:
Mis onze Special Effects Stage niet. Hier ontdekt u de geheimen achter het maken van uw favoriete films. Word een expert in Hollywoodfilms maken en kom meer te weten over CGI, stop-motion, motion capture en 3D-technologie

Dierenacteurs van Universal:
Verbaas u wanneer de meest getalenteerde dierensterren ter wereld de show stelen! U zult gegarandeerd genieten van deze live voorstelling. Misschien mag u zelfs meespelen!

The NBCUniversal Experience: vier het honderdjarig bestaan van Universal Studios met deze interactieve, achter-de-schermen-tentoonstelling waar u authentieke props, kleding en bijzondere voorwerpen kunt bewonderen van 100 jaar Universal filmgeschiedenis!

De Blues Brothers®: trakteer uzelf op de muziek van Jake, Elwood en de coolste bluesband die ooit op het podium heeft gestaan!
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.