LEGOLAND® California

 • Locatie: San Diego, Californië
 • Duur: Varieert
Van USD 99,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Geniet van een dagje fantasie en plezier tijdens een reis naar LEGOLAND California. Meer dan 60 attracties zijn ontworpen voor entertainment en om uw horizon te verbreden tijdens uw ontdekkingstocht door de wondere wereld van LEGO. Probeer een Lego-gebouw te maken dat bestand is tegen trillingen, neem een duik in het waterpark en geniet van een 4D-bioscoop. Beschik over de optie om het SEA LIFE Aquarium te bezoeken dat naast de deur ligt voor een fascinerende blik op de aquatische wereld. Kinderen van alle leeftijden zullen een geweldige tijd beleven in LEGOLAND California!

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Directe bevestiging
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
Ga naar LEGOLAND California en ga daar een dag lang in alle spannende attracties en doe de verbeeldingsstimulerende spelletjes in een park van 52 hectare groot!

Bezoek Explorer Island waar u op Coastersaurus door een prehistorische jungle kunt reizen en levensechte fossielen kunt opgraven bij Dig Those Dinos. Of laat uw kinderen de held uithangen in een nagebouwde brandweerkazerne waar ze een brandweerman/-vrouw kunnen zijn en kunnen rennen, klimmen en glijden.

Kleine kinderen kunnen met grote, zachte stenen bouwen in de DUPLO Playtown waar ze van LEGO-stenen een fort of gangetjes kunnen maken. Ga bij de Pirate Shores de zee op. Pirate Shores is een pretpark met een piratenthema dat beschikt over zes waterglijbanen inclusief Splash Battle, Soak ’N Sail en een waterbaan met LEGO-boten!

Zorg ervoor dat u tijd over hebt voor Miniland USA waar u ongelofelijke LEGO-kunst kunt bekijken. U zult versteld staan van grootschalige LEGO-modellen die acht regio's van de VS moeten voorstellen en zijn gemaakt van meer dan 20 miljoen LEGO-steentjes! Bekijk het New York-gedeelte, inclusief een Central Park vol met LEGO-poppetjes die schaatsen, in rijtuigen zitten en over de paden wandelen. De New England Harbor toont een schilderachtige plaats met interactieve mini-boerderijdieren die dansen op muziek. Maak een boottocht op een meer en bekijk Miniland's Mount Rushmore, Taj Mahal, het Sydney Opera House en nog veel meer. U kunt zelfs een kijkje nemen in de Model Shop waar meesterbouwers werken aan nieuwe LEGO-creaties.

Als u even wilt rusten, kunt u zich opfrissen bij het LEGO Legends of CHIMA Water Park.

Kies uit meer dan tien restaurants en eetstandjes voor een hapje eten. In verschillende winkels kunt u Lego kopen waarbij u uw aankoop kunt ophalen wanneer u het park verlaat.

LEGOLAND en SEA LIFE Aquarium 1-daagse Resort Hopper
Upgrade uw ticket voor toegang tot het SEA LIFE Aquarium, dat naast LEGOLAND California ligt, en waarmee u twee kansen krijgt om beide parken te bezoeken. Wandel door een tien meter lange tunnel om de Lost City of Atlantis te verkennen waar u haaien, roggen en een boel kleurrijke tropische vissen kunt bekijken. Houd een zeester of een krab vast in de Touch Pool. Bekijk hoe de dieren worden gevoed en kom meer te weten over de gewoontes van de zeedieren via demonstraties van bekwaam personeel. Kinderen en volwassenen zullen versteld staan van deze interactieve introductie tot de aquatische wereld.

Inclusief bezoek op dezelfde dag aan LEGOLAND en SEA LIFE Aquarium, waarbij een tweede bezoek op dezelfde dag aan beide parken moet worden gedaan binnen 9 dagen na uw eerste bezoek.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
LEGOLAND California en Sea Life Aquarium bevinden zich beide in Carlsbad, California
Vertrektijd:
10:00 tot 17:00 uur

Openingstijden van het park onder voorbehoud. Bel Legoland de dag voor uw aankomst om de openingstijden te verifiëren.

Het waterpark is seizoensgebonden geopend van maart t/m oktober
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

LEGOLAND California
Code: LL1D_VIA6979

1-daags LEGOLAND California-ticket. Referentie: VIA6979

Van
USD 99,99
Prijsgegevens
1-daagse Resort-hopper
Code: LLSLWP1D_VIA6981

1 dag LEGOLAND./SEA LIFE/LEGOLAND Water Park met een 2e dag gratis binnen 9 dagen na het eerste gebruik. Water Park seizoensgebonden geopend tussen 18 maart en 29 oktober. Referentie: VIA6981

Van
USD 122,99
Prijsgegevens
LEGOLAND/Sea Life-hopper
Code: LLSL1D_VIA6980

1 dag toegang tot zowel LEGOLAND California als SEA LIFE Aquarium, met een 2e dag gratis binnen 9 dagen na het eerste gebruik. (LEGOLAND- en SEA LIFE-bezoeken moeten plaatsvinden op dezelfde dag) Referentie: VIA6980

Van
USD 116,99
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

LEGOLAND® California

LEGOLAND California

Inbegrepen:
 • 1-daagse toegang tot LEGOLAND
 • 1-daagse toegang tot LEGOLAND California/Sea Life Aquarium Hopper (indien deze optie is geselecteerd). Inclusief een eenmalige toegang tot zowel LEGOLAND als SEA LIFE
 • 1-daagse Resort Hopper-ticket (indien die optie is geselecteerd). Het tweede bezoek moet binnen 9 dagen na het eerste worden gebruikt
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Parkeerkosten
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • LEGOLAND ligt op 35 kilometer ten noorden van San Diego
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.