Viator

Kitzsteinhorn — Ticket DE TOP VAN SALZBURG

 • Tourcode: 65526P1
 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 2 tot 5 uur
Van USD 52,60

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
 • Gegevens

Bezoek een van de meest spectaculaire plekken voor sightseeing en wintersport hoog in de Alpen in Oostenrijk — het hele jaar door geopend. 

Het is meer dan alleen een gletsjer. Het is dé gletsjer! Een van de meest spectaculaire plekken voor sightseeing en wintersport hoog in de Alpen in Oostenrijk — het hele jaar door geopend.

Het is het hoogste punt dat comfortabel toegankelijk is voor kabelbanen in Salzburg. De attractie bevindt zich rechts naast het Hohe Tauern National Park, het grootste nationale park van de Alpen. Het biedt bezoekers de kans om te genieten van het spectaculaire alpenlandschap, met onder andere de hoogste bergen van Oostenrijk.

Het panoramaplatform op het dak van het piekstation biedt een ongelooflijk panoramisch uitzicht over het hart van de oostelijke Alpen, met de Kalkalpen en de met gras bedekte bergen van Pinzgau in het noorden en het westen en het Hohe Tauern National Park in het zuiden.

Geniet van het adembenemende en onbeperkte uitzicht in Cinema 3000. Spectaculaire natuur wordt vastgelegd op panoramische beelden die haast oneindig lijken.

Op het gletsjerplateau onder de piek bevindt zich een avontuurgebied, het enige van zijn soort in Oostenrijk. Ervaar actie, avontuur en verscheidenheid in de unieke ICE ARENA van Oostenrijk: een sneeuwstrand en ligstoelen, sneeuwglijbanen, Magic Carpet, een veilig gletsjerwandelpad (alleen in de zomer)

Dit ticket omvat alle kabelbanen en liften tot 3029 meter boven zeeniveau en gratis toegang tot alle attracties (panoramisch platform, Cinema 3000, Nationalpark Gallery, ICE ARENA in juli of augustus en nog veel meer)


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Kitzsteinhorn-dalstation
Vertrektijd:
De liften gaan elke dag van 8:15 uur tot 16:30 uur
Duur:
2 tot 5 uur
Gegevens terugreis:

Kitzsteinhorn


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Kitzsteinhorn — Ticket DE TOP VAN SALZBURG

Kitzsteinhorn

Inbegrepen:
 • Kabeltrams en liften tot 3029 m
 • Panoramisch platform, Cinema 3000, Nationalpark Gallery, ICE ARENA in juli en augustus

Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Eten en drinken
 • Sleutelkaart is een handsfree chipkaart. U dient ter plaatse een aanbetaling voor de kaart te doen van 2 euro. U ontvangt dit terug zodra u het ticket terugbrengt naar de kassa of de ticketmachine.
 • Skiën en snowboarden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Sleutelkaart is een handsfree chipkaart. U dient ter plaatse een aanbetaling voor de kaart te doen van 2 euro. U ontvangt dit terug zodra u het ticket terugbrengt naar de kassa of de ticketmachine.

 • Honden worden vervoerd (EUR 6 tot piekstation en terug — ter plaatse te betalen). Honden moeten een muilkorf dragen (muilkorven kunnen worden gehuurd bij de kaartverkoop en InfoService).
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.