Tour naar de ijsgrotten van Eisriesenwelt vanuit Salzburg

 • Tourcode: 3595006
 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 5 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Bezoek de grootste ijsgrot ter wereld tijdens deze gedenkwaardige middagtour vanuit Salzburg. De tour gaat zuidwaarts door het schilderachtige Salzach-dal naar het idyllische dorpje Werfen. U komt langs historische monumenten, steile bergpassen en het meest imposante kasteel in Midden-Europa: Burg Hohenwerfen, beroemd geworden door de film "Where Eagles Dare".

De tarieven voor 2015 worden momenteel aangepast. Komt u later nog eens terug.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
U komt bij de grotten via een wandeling (langs een veilig en prachtig pad waar u de Alpen van nabij ervaart) en een kabelbaan. De Eisriesenwelt is de grootste ijsgrot ter wereld.

Samen met uw gids gaat u dit natuurwonder binnen. U krijgt uitleg over het labyrint van gigantische spelonken, geheimzinnige ijsvormen en hoort tal van avontuurlijke verhalen om deze belevenis onvergetelijk te maken. Deze grot is meer dan alleen de echo!

Belangrijke opmerking:
U hebt wandelschoenen en warme kleding nodig en moet een wandeling bergop aankunnen. De klim naar de ijsgrotten is 134 meter, wat gelijk staat aan trappenlopen in een hoog flatgebouw. Ieder moet voor zichzelf beslissen of hij of zij de klim fysiek aankan. De schoonheid en adembenemende afmetingen van de grot maken de moeite meer dan waard! Hoewel de snelheid van deze tocht onder leiding van een gids op de groep wordt afgestemd, raden wij degenen die moeite hebben met lopen of een hartkwaal hebben aan de grotten niet te bezoeken.

Houd er rekening mee dat de toegangsprijs van ca. EUR 18 per volwassene en EUR 10 per kind niet bij de tourprijs zijn inbegrepen en afzonderlijk op de dag zelf betaald moet worden.


Programmagegevens

Vertrekpunt:
De tour begint bij hotels in het centrum van Salzburg en bepaalde hotels in het oude stadsgedeelte. Als er bij de boeking geen hotelgegevens worden opgegeven, vertrekt de tour van de busterminal aan de Mirabellplatz (voor de St. Andräkirche)
Vertrektijd:
13:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt op Mirabellplatz (busstation) om ongeveer 18:00 uur

Aanvullende informatie

Tour naar de ijsgrotten van Eisriesenwelt vanuit Salzburg

Werfen Ica Caves Tour from Salzburg

Inbegrepen:
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegangsprijzen (ca. EUR 20 per volwassene en EUR 12 per kind)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • De klim naar de ijsgrotten is 134 meter, wat gelijk staat aan trappenlopen in een hoog flatgebouw. Ieder moet voor zichzelf beslissen of hij of zij de klim fysiek aankan. De schoonheid en adembenemende afmetingen van de grot maken de moeite meer dan waard! Hoewel de snelheid van deze tocht onder leiding van een gids op de groep wordt afgestemd, raden wij degenen die moeite hebben met lopen of een hartkwaal hebben aan de grotten niet te bezoeken.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie