The Sound of Music Tour in Salzburg met lunch of diner

 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 83,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Verken de pittoreske werelderfgoedlocatie Salzburg tijdens deze 4 uur durende tour. Beleef je favoriete scènes uit de film The Sound of Music opnieuw tijdens een bezoek aan een paar van de belangrijkste filmlocaties in de stad. Na de tour kunt u genieten van lunch of diner met schnitzel en noedels in een lokaal restaurant.

Beleef een klassieke film opnieuw. Ontmoet uw gids bij het busstation op Mirabellplatz in het centrum van Salzburg en stap op de touringcar. Beleef het verhaal van de familie VonTrapp tijdens een reis door de stad en bekijk slot Leopoldskron, dat dienst deed als de buitenkant van het huis van de familie, en het Leopoldskronmeer, waar de kinderen van hun boot in het water vielen. Bezoek het prieel in Hellbrunn, van het beroemde nummer 'Sixteen Going on Seventeen'.

Bekijk Frauenstift Nonnberg, waar de eerste scènes van de film werden opgenomen met de nonnen die naar de mis gaan. Vervolgens kunt u het platteland opzoeken en meezingen met 'Edelweiss,' 'Do-Re-Mi' en 'My Favorite Things', terwijl we langs het meer Fuschlsee in Sankt Gilgen lopen. Uiteindelijk komen we aan in Mondsee, de beroemde kerk waar ook de bruiloft van Maria en de baron in de film plaatsvond.

Eindig uw 4 uur durende tour weer bij Mirabellplatz en kom op eigen gelegenheid naar het restaurant, op slechts 15 minuten loopafstand. Trakteer uzelf voor de lunch of het diner op een menu met een schnitzel en noedels in restaurant Herzl. Dit restaurant maakt onderdeel uit van de beroemde Goldener Hirsch, gelegen in het hart van de stad en bekend om zijn authentieke Oostenrijkse gerechten. U kunt genieten van een menu met soep, schnitzel met noedels en knapperige apfelstrudel.

Let op: de bus brengt rijdt langs alle locaties, maar u kunt alleen de bus uit bij kasteel Leopoldskron, kasteel Hellbrunn, Sankt Gilgen, Wolfganseee en Mondsee.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hubert Sattler Gasse 1
Vertrektijd:
9:15 of 14:00 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Herzl Restaurant

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendtour en lunch
Code: TG1

Doe mee met de Sound of Music Tour van 4 uur en geniet van een driegangenlunch inclusief schnitzel en noedels in een authentiek Oostenrijks restaurant.

Van
USD 83,22
Prijsgegevens
Middagtour en diner
Code: TG2

Doe mee met de Sound of Music Tour van 4 uur en geniet van een driegangendiner inclusief schnitzel en noedels in een authentiek Oostenrijks restaurant.

Van
USD 83,22
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

The Sound of Music Tour in Salzburg met lunch of diner

The Sound of Music Tour & Salzburg

Inbegrepen:
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Diner van 3 gangen (indien optie gekozen)
 • 3-gangendiner (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Drinken
 • Alcoholische dranken (te koop)
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Haal uw lunch-/dinervoucher op aan het einde van de tour
 • U gaat na de tour op eigen gelegenheid naar het Herzl Restaurant, op ongeveer 15 minuten loopafstand
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.