De originele Sound of Music Tour in Salzburg

 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 52,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Do, re, mis de Sound of Music Tour niet! Deze dagtrip neemt u mee naar de prachtige landschappen en locaties waar de wereldberoemde film 'The Sound of Music' werd opgenomen. De Engelstalige gids toont u niet alleen de filmlocaties, maar ook de historische en architectonische hoogtepunten van de stad en een deel van het schilderachtige merengebied.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Geliefd bij kinderen
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
Ontspan en luister naar de soundtrack of zing mee met beroemde liedjes, waaronder 'My Favourite Things', 'Do-Re-Mi', 'Edelweiss', 'Climb Ev'ry Mountain', 'Sixteen Going on Seventeen', 'The Lonely Goatherd' en natuurlijk het titelnummer 'The Sound of Music'.
In Mondsee kunt u een uur zelf de kathedraal van Mondsee verkennen, de set van de bruiloft in de beroemde film. Neem de tijd om rond te struinen in deze prachtige Oostenrijkse plaats en ga eens langs bij het café van mevrouw Braun voor de beste 'knapperige apfelstrudel' van Mondsee.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf busstation Mirabellplatz (voor de St. Andreaskerk)
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt op Mirabellplatz (busterminal)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.15 uur
Code: EN0915

Vertrekt om 9:15 uur

Engels
Van
USD 52,39
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: EN1400

Vertrekt om 14:00 uur

Engels
Van
USD 52,39
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

De originele Sound of Music Tour in Salzburg

The Original Sound of Music Tour in Salzburg

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning

Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen
Reisplan:

Filmlocaties van The Sound of Music in Salzburg:

 • Tuinen van Mirabell - De tuinen van Mirabell zijn aangelegd in de 18de eeuw. Hier hebben Maria en de kinderen rond het beeld van Pegasus, het gevleugelde paard, en door de tuinen gedanst terwijl ze 'Do-Re-Mi' zongen.
 • Kasteel Leopoldskron - De familie Von Trapp woonde in het voorste deel van het kasteel, en het meer van Leopoldskron was waar de kinderen gingen varen en in het water vielen. De Venetiaanse kamer is een kopie van de kamer in het kasteel en werd gebruikt als balzaal.
 • Kasteel Hellbrunn - Dit jachtkasteel is gebouwd aan het begin van de 17de eeuw door prins-aartsbisschop Marcus Sittikus. Het glazen paviljoen in de tuinen werd gereconstrueerd voor geïnteresseerden die na 30 jaar nog een kijkje willen nemen.
 • Stift Nonnberg - Stift Nonnberg is het oudste klooster in het Duitssprekende deel van Europa. Hier verbleef Maria als novice. De baron en Maria trouwden hier in 1927. Verschillende scènes voor de film werden hier opgenomen, zoals de openingsscène waarin de nonnen naar de mis gingen en Maria te laat kwam.
 • Sankt Gilgen en Wolfgangsee - Het landschap aan het begin van de film werd opgenomen bij Fuschlsee op de weg naar Sankt Gilgen. Net als de familie Mozart genieten bezoekers uit de hele wereld van de schoonheid van het dorpje in Salzkammergut.
 • Trouwkerk Mondsee - Het huwelijk tussen Maria en de baron vond plaats in de kathedraal van Mondsee.

Opmerking: de touringcar komt langs al deze filmlocaties. U kunt uitstappen en rondkijken bij Kasteel Leopoldskron, Kasteel Hellbrunn, Sankt Gilgen, Wolfgangsee en Mondsee.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Cornelia v , juli 2013

Mijn nicht Bea, met wie ik meeging, was razend enthousiast over de tour en alles wat we te zien en horen kregen! Ze liet me zelfs haar kippenvel zien toen we het nummer 'edelweiss' zongen in de bus. De reisleider was een ontzettend vriendelijk, leuk en enthousiaste verteller. We hebben ook van hem genoten en kunnen het iedereen aanbevelen!

Beoordeling door: CJM v , maart 2015

Helaas viel ons de tour (4 personen) nogal tegen. Heel veel gereden, ook door industrie streekjes, maar weinig inhoud. De bijna 1 uur pauze kan wat ons betreft achterwege blijven. Zou tijd en geld schelen.

Helaas waren wij maar 1 volle dag in Salzburg en hebben daarom niets van de stad gezien. Misschien kan die uur pauze gedurende de tour beter gebruikt worden om ook een stukje Stad Salzburg te laten zien.