Wandeling door historisch Salzburg

 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 22,01

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek het historische Salzburg te voet! Reis terug in de tijd tijdens deze wandeltocht van 2 uur door de historische binnenstad. Verken de barokke Altstadt van Salzburg met zijn prachtige kerken en kathedralen en bekijk attracties die u niet mag missen zoals de Mirabellgarten, het woonhuis van Mozart en de aartsabdij St Peter. Uw deskundige gids heeft het niet alleen over de geschiedenis van Salzburg, maar komt ook met interessante feiten over de beroemdste figuren van de stad, onder wie Wolfgang Amadeus Mozart en de familie Von Trapp.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Maak een wandeling door historisch Salzburg en leer de geschiedenis van deze prachtige stad kennen. U ontmoet uw deskundige lokale gids bij de spectaculaire Mirabellgarten en Schloss Mirabell, onsterfelijk gemaakt in de iconische film The Sound of Music. Wandel door de schitterende paleistuinen in Italiaanse barokstijl, bekend vanwege de op mythologische thema's gebaseerde standbeelden.

Van hieruit steekt u de rivier de Salzach over naar de barokke Altstadt van Salzburg. U ziet waar de wereldberoemde componist Wolfgang Amadeus Mozart werd geboren en u komt van alles te weten over zijn leven en werk in Oostenrijk.

Wandel door de elegante winkelstraat Getreidegasse en bewonder de pittoreske straten en doorgangen van de Altstadt. Stop bij de Dom van Salzburg en breng een bezoek aan de aartsabdij St Peter, een van de oudste kloosters van Oostenrijk. De abdij herbergt een van de oudste restaurants ter wereld en dateert uit het jaar 803!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal Salzburg
Vertrektijd:
11:30 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Wandeling door historisch Salzburg

Salzburg's UNESCO World's Heritage Old Town Walking Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Wandeltocht is alleen in het Engels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Theo V , juni 2016

Rondleiding door enthousiaste gids, die ons veel heel laten zien. Na afloop hebben we zelf alles nog eens rustig bekeken. De moeite waard