Tour naar het Adelaarsnest in Brechtesgaden vanuit Salzburg

 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 68,71

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Kehlsteinhaus, beter bekend als het Adelaarsnest, tijdens een tour van een halve dag vanuit Salzburg. Reis door het spectaculaire landschap van de Königsseeriviervallei en de Beierse Alpen naar Obersalzberg, en ga verder naar het Adelaarsnest met de pendelbus en lift. Ontloop de menigte met uw ticket waarmee u niet in de rij hoeft te staan, maak een tour door Hitlers voormalige toevluchtsoord met een deskundige gids en geniet van het uitzicht op de Alpen voordat u terugkeert naar Salzburg.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Ontmoet uw gids bij Mirabellplatz en reis vanuit Salzburg naar de Beierse Alpen. De route voert u door het idyllische landschap en langs bijzondere bezienswaardigheden, zodat u kunt genieten van het uitzicht terwijl u op weg gaat naar Schloss Hellbrunn, de Königsseeriviervallei en de bergen bezaaid met boerderijen.

Stop bij Obersalzberg, een bergdorpje in de buurt van Berchtesgaden. Vervolgens kunt u ontspannen tijdens een 20 minuten durende pendelbusreis en de schoonheid van de Alpen bewonderen terwijl u langzaam naar boven klimt over een pas tussen de rotswanden. Geen zorgen: uw bus heeft remmen die speciaal geschikt zijn voor het terrein.

Richt uw blik op de berg van Hoher Göll en stap aan boord van een koperen lift, die werd gebouwd om Hitlers gasten via de rotswanden naar het Adelaarsnest te brengen. Stap boven uit en ga direct naar binnen met uw ticket waarmee u niet in de rij hoeft te staan.

Bezoek met uw gids de plekjes waar Hitler zijn vergaderingen heeft gehouden en leer alles over de locatie, die werd gebouwd voor de 50e verjaardag van de nazileider. Het Adelaarsnest bevindt zich op een hoogte van ongeveer 1.524 meter en beschikt over prachtige uitzichten. Uw gids zal u wijzen op de mooiste uitkijkpunten.

Na een uur keert u met de lift en een bus terug naar uw touringcar. Stop in Berchtesgaden voor de lunch (op eigen kosten) en keer vervolgens terug naar Salzburg.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Busstation op Mirabellplatz, Salzburg
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour naar het Adelaarsnest in Brechtesgaden vanuit Salzburg

Eagle's Nest Berchtesgaden

Inbegrepen:
 • Toegang zonder wachtrij tot het Adelaarsnest
 • Plaatselijke gids
 • Retourtransfer per bus en lift vanaf Obersalzberg
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Eagles Nest ligt op 1800 meter hoogte. In het zeldzame geval van ongunstig of slecht weer is annulering/wijziging van de tour mogelijk om veiligheidsredenen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.