Tour naar de Beierse Alpen en zoutmijnen vanuit Salzburg

 • Locatie: Salzburg, Oostenrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 61,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de ondergrondse wereld van een eeuwenoude Beierse mijn tijdens een tour van een halve dag vanuit Salzburg. Kies uit een ochtend- of middagervaring en reist langs de kronkelende Deutsche Alpenstrasse door de schilderachtige Beierse Alpen. Betreed met een ticket waarmee u niet in de rij hoeft te staan de zoutmijnen van Berchtesgaden en verken deze samen met een gids. U ziet de ondergrondse bezienswaardigheden te voet, per mini-trein en op het water. Zie het daglicht weer voor een korte tour door Berchtesgaden voordat u met de bus terugkeert naar Salzburg.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk
Kies uit twee vertrektijden en ga op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt in het centrum van Salzburg. Verlaat de stad per bus voor de reis over de Deutsche Alpenstrasse, een schitterende weg dwars door de Beierse Alpen. Bewonder de achtergrond van het Alpenlandschap terwijl u de oevers van de Königsee rivier passeert en stop bij Obersalzberg waar de zoutmijnen van Berchtesgaden wachten.

Betreed de eeuwenoude mijn en trek een traditioneel mijnwerkersuniform aan, dat u bij binnenkomst ontvangt. Luister naar de geschiedenis van deze plek en kom meer te weten over de zoutwinning tradities in Berchtesgaden die teruggaan naar de 12e eeuw.

Daal met behulp van dezelfde glijbanen die honderden mijnwerkers voor u gebruikten met uw gids af in de mijngewelven en ontdek de ondergrondse zoutwereld te voet en per mini-trein. Bekijk een korte film over de oorsprong van de zoutafzettingen en beëindig uw ondergrondse trip met het hoogtepunt: een rondvaart rond het meer op een vlot.

Keer terug naar de begane grond, geef het mijnwerkersuniform terug en reis verder naar het stadje Berchtesgaden. Loop kort rond in het stadje voordat u terugreist naar het centrum van Salzburg.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Busstation op Mirabellplatz, Salzburg
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: EN0845

Aanvang 8:45 uur

Engels
Van
USD 61,50
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: EN1400

aanvang 14:00 uur

Engels
Van
USD 61,50
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar de Beierse Alpen en zoutmijnen vanuit Salzburg

Salt-Mines Tour from Salzburg

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Wachtrijloze toegang
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.