Viator

Entreebewijs voor de trein naar de wolken

 • Tourcode: 5674P375
 • Locatie: Salta, Argentinië
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 117,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Maak een ritje in de iconische Tren a las Nubes (trein naar de wolken). Op deze tour zijn de routes per bus en trein gecombineerd en kunt u genieten van de landschappen en de cultuur van de Andes terwijl u profiteert van de lokale en toeristische ontwikkeling van de regio's van de Quebrada en Puna. Deze tour heeft als exclusieve attractie de reis per trein vanuit San Antonio de los Cobres naar het beroemde viaduct La Polvorilla.

Wij stellen een unieke en bijzondere trip voor waarbij de diensten in twee gedeelten zijn gecombineerd: de nationale route 51 met de bus met fotostops op panoramische punten om vervolgens in te stappen in de trein naar de wolken voor een magische ervaring, die zich in al haar glorie manifesteert bij aankomst op het imposante viaduct in de uitlopers van de Andes
TREIN- EN BUSTRIP VANUIT SALTA: We ontmoeten elkaar om 6:15 uur op de Plaza Antofagasta voor het treinstation van Salta. Hier checken alle passagiers in met hun tickets en paspoorten. Zodra iedereen is geregistreerd en in de bus zit, begint onze reis.
Om 7:35 uur hebben we onze eerste fotostop in Campo Quijano op 30 km van de hoofdstad. 
We lopen weer terug naar de bus en om 8:05 uur hebben we onze tweede stop bij Viaducto del Toro op de Quebrada die dezelfde naam heeft.
We zetten onze reis voort en om 9:25 uur stoppen we bij El Alfarcito, een plaats op 2800 meter boven zeeniveau, waar de traditie van het lokale handwerk in ere wordt gehouden. Hier genieten we van een landelijk ontbijt en bezoeken we de ambachtelijke markt.
Dit is onze laatste stop voordat we aankomen in San Antonio de los Cobres, een stad die op 168 kilometer van de hoofdstad Salta ligt op een hoogte van ongeveer 3775 meter boven zeeniveau aan de voet van de berg Terciopelo. 
Na aankomst om 11:40 uur gaan we naar het treinstation en stappen in de karakteristieke trein naar de wolken. Om 12:00 uur beginnen we aan de reis waar we allemaal al op zaten te wachten: de trein die met een snelheid van 35 km per uur rijdt en u de kans geeft om na te denken, foto's te maken en te genieten van de schoonheid van de natuur, de stilte en de onmetelijkheid. 
Rond 13:00 uur komen we aan bij het viaduct van Polvorilla, het meest bekende beeld van deze trip. Met stalen constructies van 223,5 meter lang, 1600 ton en 63 meter hoog is het de hoogste constructie van de spoorlijn op meer dan 4200 meter boven zeeniveau. Hier stappen we uit de trein en hebben we 30 minuten om op deze plek rond te wandelen en fantastische foto's te nemen.
We stappen weer in de trein en beginnen aan de terugreis naar het station van San Antonio de los Cobres waar we rond 14:45 aankomen. Hier hebben we 2 uur de tijd om de stad te verkennen en mee te doen aan verschillende activiteiten met de inheemse gemeenschap. Dit is ook de ideale tijd om te lunchen (niet inbegrepen).
Rond 16:30 uur stappen we weer in de bus en beginnen we aan onze terugreis. Na een uur rijden hebben we onze laatste stop in het dorpje Santa Rosa de Tastil, een van de grootste archeologische sites van ons land.
Na deze stop van 20 minuten beginnen we aan het laatste deel van onze reis om rond 20:15 weer in de stad Salta aan te komen

ALLEEN TREINKAARTJE: als u zelf een auto hebt en de reis op eigen gelegenheid wilt maken, kunt u ook kiezen voor de optie alleen treinkaartje. U krijgt dan alleen een kaartje voor de treinreis. De tour begint bij het treinstation van San Antonio de los Cobres waar de passagiers instappen in de trein die hen naar het viaduct Polvorilla zal brengen.
De reis naar het viaduct, een van meest indrukwekkende constructies van de vorige eeuw, duurt 1 uur.
Voor deze optie moet u uw tickets meenemen en ten minste 15 minuten vóór vertrek van de trein op het station aanwezig zijn!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Trein- en bustrip vanuit Salta: Plaza Antofagasta (tegenover het treinstation van Salta)

Alleen treinkaartje: treinstation San Antonio de Los Cobres
Vertrektijd:
Trein- en bustrip vanuit Salta: 6:15 uur

Alleen treinkaartje: 11:45 (de trein vertrekt om 12:00 uur)
Duur:
14 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trein- en bustrip vanuit Salta
Code: TG1

Retourtrip per bus vanuit Salta City naar het treinstation van San Antonio de los Cobres + kaartje voor de trein naar de wolken.

Van
USD 161,11
Prijsgegevens
Alleen treinkaartje
Code: TG2

Treinkaartje voor de trein naar de wolken vanaf het treinstation van San Antonio de los Cobres (exclusief vervoer van/naar Salta City).

Van
USD 117,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Entreebewijs voor de trein naar de wolken

Tren a las Nubes

Inbegrepen:
 • Busretour vanuit het centrum van Salta (trein- en bustrip vanuit Salta).
 • Ticket voor de trein naar de wolken 
 • Ontbijt en snack
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Bus vanuit Salta naar San Antonio de Los Cobres (optie ALLEEN TREINKAARTJE)
 • Lunch
 • Extra activiteiten in San Antonio de Los Cobres.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.