Toegangskaart voor Machu Picchu

 • Locatie: Aguas Calientes, Peru
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 31,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u al kaartjes hebt voor de trein, bus, gids, vervoer... maar nog niet voor de toegang, dan is dit ticket geknipt voor u! Koop een ticket en geniet van de prachtige citadel van Machu Picchu.

Koop het voordeligste ticket voor een bezoek aan een van de zeven nieuwe wereldwonderen en word een van de 2500 mensen die van deze adembenemende ervaring mogen genieten.
De Verloren Stad van de Incas, Machu Picchu, zal u versteld doen staan met haar terrassen, ceremoniële heiligdommen, trappen en stadswijken. De lucht zindert van energie. Volgens historici maakte Machu Picchu deel uit van een systeem waarmee de inwoners van het Incarijk essentiële producten konden uitwisselen. Machu Picchu staat wereldwijd bekend als één van de wereldwonderen en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO

Er zijn twee programma's: 's ochtends van 6:00 tot 12:00 uur en 's middags van 13:00 tot 17:00 uur. 


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
 • Nadat de betaling is verricht en de beschikbaarheid bevestigd, ontvangt u binnen 24 uur de elektronische kaart. Deze wordt verzonden naar het e-mailadres dat is doorgegeven op het moment van de boeking.
 • Zodra de passagier het elektronische ticket heeft ontvangen, moet u controleren of de gegevens (datum van bezoek, namen, paspoortnummer of ID-kaart enz.) juist zijn.
Vertrektijd:
 • 's Ochtends: van 6:00 tot 12:00 uur
 • ‘s Middags: van 12:00 uur tot 17:00 uur
Duur:
4 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtenduren voor CAN
Code: TG1

Met dit type ticket kunt u de citadel van Machu Picchu bezoeken. Optie alleen voor landen van de Andesgemeenschap (Peru, Bolivia, Colombia en Ecuador). ‘s Ochtends van 6:00 tot 12:00 uur.

Van
USD 31,00
Prijsgegevens
Middaguren voor CAN
Code: TG2

Met dit type ticket kunt u de citadel van Machu Picchu bezoeken. Optie alleen voor landen van de Andesgemeenschap (Peru, Bolivia, Colombia en Ecuador). 's Middags van 13:00 tot 17:00 uur

Van
USD 31,00
Prijsgegevens
Ochtenduren voor inwoners van andere landen
Code: TG3

Met dit type ticket kunt u de citadel van Machu Picchu bezoeken. Alleen voor inwoners van andere landen: 's ochtends van 6:00 tot 12:00 uur.

Van
USD 63,00
Prijsgegevens
Middaguren voor inwoners van andere landen
Code: TG4

Met dit type ticket kunt u de citadel van Machu Picchu bezoeken. Alleen voor inwoners van andere landen: 's middags van 13:00 tot 17:00 uur.

Van
USD 44,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart voor Machu Picchu

Machu Picchu

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Gids
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Beperkt aantal per dag, tickets moeten worden gekocht als combinatieticket voor algemene toegang tot Machu Picchu.
 • Er zijn twee verschillende ticketprijzen: voor inwoners van landen van de Andesgemeenschap (Bolivia, Peru, Colombia en Ecuador) en voor inwoners van andere landen. Er zijn ook twee verschillende programma’s: ‘s morgens en 's middags.
 • De toegangskaart is alleen geldig voor de specifieke geboekte tourdatum. Kan niet worden gerestitueerd.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met treinvervoer, busreizen en busvervoer naar de Inca-stad, of dat nu door vertragingen, mechanische beschadigingen, annuleringen vanwege weersomstandigheden of andere redenen komt. De ondernemingen die dit vervoer verzorgen zijn daarvoor verantwoordelijk. Er is in geen geval recht op terugbetaling.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk als de gegevens die worden verstrekt door de passagier niet overeenkomen met het paspoort. Het ticket voor Machu Picchu staat op naam en is niet overdraagbaar.
 • Geef uw volledige paspoortgegevens op (volledige naam, paspoortnummer, geboortedatum en nationaliteit) om het ticket te kopen. Als u deze informatie niet verstrekt, leidt dit tot annulering van de tour. 
 • Minderjarigen tussen 8 en 17 jaar hebben een entreebewijs tegen een speciaal verlaagd tarief. Daartoe moet de status van het kind worden gecertificeerd met het identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart enz.). Er moet een kopie van de documenten van de kinderen worden opgestuurd na het reserveren, om hun status te controleren.
 • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld 
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.