Toegangskaart voor ruïne en berg Machu Picchu

 • Locatie: Aguas Calientes, Peru
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 48,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van de grootsheid van de citadel van Machu Picchu en de berg Machu Picchu.

De begintijd voor een bezoek aan de berg Machu Picchu valt in een van deze twee schema's:

1. Van 7:00 tot 8:00 uur of
2. Van 10:00 tot 11:00 uur; volgens beschikbaarheid.

De berg Machu Picchu is de meest spectaculaire maar een van de meest vergeten optionele trektochten bij Machu Picchu. De berg ligt ten zuidwesten van de citadel van Machu Picchu en torent 3050 meter boven zeeniveau. De trektocht biedt dan ook een ongeëvenaard uitzicht op het beroemde Inca-heiligdom en panoramisch uitzicht op het omringende berglandschap.

We maken een wandeling van 3 uur en beklimmen de berg Machu Picchu, gelegen ten zuiden van de citadel. Met dit kaartje hebt u ook een indrukwekkend uitzicht op de ruïnes van Machu Picchu in al zijn glorie, het kanon van de Vilcanota en de omringende bergen.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
 • Nadat de betaling is verricht en de beschikbaarheid bevestigd, ontvangt u binnen 24 uur de elektronische kaart. Deze wordt verzonden naar het e-mailadres dat is doorgegeven op het moment van de boeking.
 • Zodra de passagier het elektronische ticket heeft ontvangen, moet u controleren of de gegevens (datum van bezoek, namen, paspoortnummer of ID-kaart enz.) juist zijn.
Vertrektijd:
 • Van 7:00 tot 8:00 uur
 • Van 10:00 tot 11:00 uur
Duur:
4 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Berg Machu Picchu A
Code: TG1

Met dit type ticket kunt u de berg Machu Picchu bezoeken. Optie alleen voor landen van de Andesgemeenschap (Peru, Bolivia, Colombia en Ecuador).

Van
USD 48,00
Prijsgegevens
Berg Machu Picchu B
Code: TG2

Met dit type ticket kunt u de berg Machu Picchu bezoeken. Optie alleen voor buitenlanders.

Van
USD 81,00
Prijsgegevens
CAN 2nd Shift 9am-10am
Code: TG3

This type of ticket allows you to visit the Machu Picchu Mountain. Option only for Andean Community of Nations (Peru, Bolivia, Colombia & Ecuador). Second Shift

Van
USD 48,00
Prijsgegevens
Foreigner 2nd Shift 9am-10am
Code: TG4

This type of ticket allows you to visit Machu Picchu Mountain. Option only for Foreigners. Second Shift from 09:00-10:00hrs.

Van
USD 81,00
Prijsgegevens
CAN 1st Shift 7am-8am 2019
Code: TG5

This type of ticket allows you to visit the Machu Picchu Mountain. Option only for Andean Community of Nations (Peru, Bolivia, Colombia & Ecuador). First Shift.

Van
USD 50,40
Prijsgegevens
Foreigner 1st Shift 7am-8am 19
Code: TG6

This type of ticket allows you to visit the Machu Picchu Mountain. Option only for Foreigners. First Shift from .

Van
USD 85,05
Prijsgegevens
CAN 2nd Shift 9am-10am 2019
Code: TG7

This type of ticket allows you to visit the Machu Picchu Mountain. Option only for Andean Community of Nations (Peru, Bolivia, Colombia & Ecuador). Second Shift

Van
USD 50,40
Prijsgegevens
Foreigner 2nd Shift 9-10 am 19
Code: TG8

This type of ticket allows you to visit Machu Picchu Mountain. Option only for Foreigners. Second Shift from 09:00-10:00hrs.

Van
USD 85,05
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart voor ruïne en berg Machu Picchu

Machu Picchu

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Gids
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Beperkt aantal per dag, tickets moeten worden gekocht als combinatieticket voor algemene toegang tot Machu Picchu.
 • Er zijn twee verschillende prijzen voor tickets: voor landen van de Andesgemeenschap (Bolivia, Peru, Colombia en Ecuador); en voor buitenlanders.
 • De toegangskaart is alleen geldig voor de specifieke geboekte tourdatum. Er is in geen geval recht op terugbetaling.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met treinvervoer, busreizen en busvervoer naar de Inca-stad, of dat nu door vertragingen, mechanische beschadigingen, annuleringen vanwege weersomstandigheden of andere redenen komt. De ondernemingen die dit vervoer verzorgen zijn daarvoor verantwoordelijk. Er is in geen geval recht op terugbetaling.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk als de gegevens die worden verstrekt door de passagier niet overeenkomen met het paspoort. Het ticket voor Machu Picchu staat op naam en is niet overdraagbaar.
 • Geef uw volledige paspoortgegevens op (volledige naam, paspoortnummer, geboortedatum en nationaliteit) om het ticket te kopen. Als u deze informatie niet verstrekt, leidt dit tot annulering van de tour. 
 • Minderjarigen tussen 8 en 17 jaar hebben een entreebewijs tegen een speciaal verlaagd tarief. Daartoe moet de status van het kind worden gecertificeerd met het identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart enz.). Het is noodzakelijk dat er een kopie van de documenten van het kind wordt opgestuurd na het reserveren, om hun status te controleren.
 • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot zwaar
 • Deze tocht is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees. Het traject is op sommige plaatsen zeer steil en volgt vaak de bergrand met daaronder steile wanden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.