Viator

Avondtour door het Vaticaan met een diner in de Cortile della Pigna

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 104,04

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat de menigte achter u en grijp de kans om een unieke avondtour te maken door de Vaticaanse Musea, met een heerlijk diner in de Cortile della Pigna. Het Vaticaan is elk jaar in bepaalde perioden in de avonduren geopend, maar met deze speciale tour hebt u toegang vóór de gewone avondtoegangstijd, wat betekent dat u de Vaticaanse Musea alleen met uw gids en een kleine groep (20 personen) kunt verkennen. Geniet van een dinerbuffet met wijn, en bekijk daarna de met kunst gevulde gangen van de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel zonder de drukte die er overdag heerst.

Talen tour

Gids Engels
U ontmoet uw gids in Vaticaanstad, buiten de Vaticaanse Musea, die zijn opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Sla de rij over van mensen die wachten voor de avondtoegang en stap direct naar binnen met uw snelle toegangskaart. Eerste stop: de Cortile della Pignade, waar een heerlijk dinerbuffet met wijn op u wacht.

Na het diner vertrekt u met uw gids en de groep op ontdekkingstocht. U hoort meer over de geschiedenis van de binnenplaats waar u zojuist hebt gegeten, en vanuit een open patio kijkt u uit over de Vaticaanse tuinen. Bewonder de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en wandel door de gangen, die vol hangen met kostbare kunstwerken, op weg naar het museumcomplex.

Wandel langs de Renaissance-werken in de Stanze di Raffaello - een reeks onderling verbonden galerijen - en bekijk De School van Athene en nog veel meer. Bezoek de Kaartengalerij en de Tapijtengalerij en poseer voor foto's naast de voornaam uitziende oude Romeinse en Griekse standbeelden die de kamers lijken te bewaken.

Het hoogtepunt van een bezoek aan de Vaticaanse Musea is voor velen de Sixtijnse Kapel. Luister voordat u naar binnen gaat naar de verhalen van uw gids over de heilige kamers en Michelangelo's fresco's en stap daarna naar binnen om alles in u op te nemen. Bewonder het plafond met De schepping van Adam en geniet bij de achterwand van de kapel van Het laatste oordeel.

Uw avondtour door het Vaticaan eindigt buiten de kapel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vaticaanstad
Vertrektijd:
18:00 uur (u dient uiterlijk om 17:45 uur aanwezig te zijn)
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Vaticaanse Musea

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Avondtour door het Vaticaan met een diner in de Cortile della Pigna

Vatican Museum by Night

Inbegrepen:
 • Na sluitingstijd toegang tot de Vaticaanse Musea, na de openbare sluitingstijd
 • Professionele gids
 • Dinerbuffet
 • Tour met gids door de Vaticaanse Musea met toegang tot de Sixtijnse Kapel
 • Hoofdtelefoon, zodat u altijd kunt horen wat de gids vertelt
Niet inbegrepen:
 • Fooien
 • Ophalen en afzetten bij het hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Mogelijk zijn er op sommige locaties extra controles, vanwege aangescherpte beveiliging. Bij toegang tot deze locaties kan er sprake zijn van vertraging vanwege de verplichte beveiligingscontroles. Mogelijk zijn er ook beperkingen voor de grootte van de tassen die u mee naar binnen mag nemen. Om overlast te vermijden en te voorkomen dat u de toegang wordt geweigerd, verzoeken we u om geen grote (hand)tassen of rugzakken mee te nemen tijdens de tour. In het Vaticaan zijn alleen zeer klein tassen toegestaan. Grote tassen, statieven, paraplu's en rugzakken zijn uitdrukkelijk verboden. Dergelijke spullen moeten bij de gratis bagageopslag worden ingecheckt, waardoor u de tour wellicht eerder moet verlaten om ze op tijd bij de ingang op te halen.
 • Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers om 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op het ontmoetingspunt. Gasten die na vertrektijd aankomen, kunnen niet meer mee en gemiste tours of tickets worden niet gerestitueerd.
 • Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben kunnen ontvangen. Groepsreizen zijn ook niet geschikt voor wandel- of kinderwagens.
 • Voor het betreden van het Vaticaan gelden strenge kledingvoorschriften. Knieën en schouders moeten bedekt zijn, geen laag uitgesneden of mouwloze kleding of shorts. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Gasten die zich niet houden aan de kledingvoorschriften, wordt de toegang tot het Vaticaan geweigerd. Als u de toegang wordt geweigerd vanwege ongeschikte kleding, kan City Wonders hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.
 • Er mogen foto's zonder flits worden genomen tijdens de tour, behalve in de Sixtijnse Kapel waar spreken en fotografie verboden zijn.
 • De Vaticaanse Musea behoren tot de drukst bezochte locaties ter wereld. De routes van onze tours worden zo gekozen dat u zo weinig mogelijk last hebt van de drukte, maar bedenk wel dat de musea van nature zeer druk zijn.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.