Kleine groepstour met Spaanse Trappen en onder de grond bij Vicus Caprarius

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 95,27

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden in Rome tijdens deze twee uur durende tour. Begin op het Piazza di Spagna, waar uw gids over de fascinerende geschiedenis van dit plein vertelt. Beklim de Spaanse Trappen voor een schitterend uitzicht over de stad onder u. Loop langs het oude aquaduct Acqua Vergine en vervolg de wandeling naar de prachtige Trevifontein. Bewonder het barokke ontwerp, gooi een muntje in de fontein om uw terugkeer naar de stad te verzekeren en ga ondergronds om de Romeinse ruïnes te verkennen. Maximaal 10 mensen per groep om een persoonlijke ervaring te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Begin uw tour op het Piazza di Spagna, dat beschouwd wordt als een van de beroemdste pleinen in Rome. Neem de sfeer in dit levendige en drukke deel van de stad in u op of leg dit plein vast op de gevoelige plaat. De Fontana della Barcaccia (fontein van de lekkende boot) domineert het plein en wordt van alle kanten omgeven door prachtige okerkleurige gebouwen.

Keer het Piazza di Spagna de rug toe en betreed de Spaanse Trappen, terwijl uw deskundige gids u meer vertelt over de fascinerende geschiedenis en het erfgoed dat met dit deel van Rome in verband worden gebracht. Deze 135 treden zijn in de 18e eeuw ontworpen door de architecten Francesco de Sanctis en Alessandro Specchi en verbinden het Piazza di Spagna met het erboven gelegen Piazza Trinità dei Monti. Geniet tijdens het beklimmen van de treden van een panoramisch uitzicht over het grote plein onder u en de stad erachter.

Houd tijdens de tour even pauze bij de Acqua Vergine, een van de aquaducten die eeuwen geleden is gebouwd om vers water van de Albaanse Heuvels naar de vele fonteinen in de stad te vervoeren. Tot op de dag van vandaag kunt u nog mensen flesjes zien vullen met water uit een fontein dat door dit aquaduct is gestroomd.

Loop verder naar de beroemde Trevifontein, die in barokstijl is gebouwd en door velen wordt beschouwd als de meest indrukwekkendste fontein van heel Rome. Gooi geheel volgens de traditie een muntje met uw rechterhand over uw linkerschouder in het stromende water of poseer voor een foto vóór de fontein.

Loop door een steegje in de buurt van de fontein naar de Vicus Caprarius, een oude doorgang die naar de oude Romeinse ruïnes onder de Trevifontein leidt. Ontdek het ondergrondse complex dat onder de fontein ligt en hoor wat deze archeologische vondst ons heeft geleerd over het leven in het keizerlijke Rome tussen de 1e en 4e eeuw na Christus. Kijk of u enkele bouwstructuren ziet, zoals een waterput, trappen en gangen langs de ruïnes die eeuwenlang ongestoord verborgen lagen.

Nadat uw twee uur durende tour met gids tot een einde is gekomen, kunt u Rome op uw gemak verder verkennen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Piazza di Spagna, Rome
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de Trevifontein om ongeveer 12:30 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kleine groepstour met Spaanse Trappen en onder de grond bij Vicus Caprarius

Trevi Fountain

Inbegrepen:
 • Professionele, archeologische gids
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.