Dagtrip met een kleine groep door de Toscaanse wijnlanderijen vanuit Rome inclusief wijnproeverij

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 254,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga mee op een betoverende reis door de wijnlanderijen van Toscane op deze dagtrip vanuit Rome. U reist in een luxe minibus met een ervaren chauffeur/gids, bezoekt de pittoreske plaatsen Montepulciano en Montalcino en het prachtige oude dorp Bagno Vignoni. In de wijnstreek Montalcino proeft u de in de regio aanbeden wijn, met inbegrip van de robijnrode Vino di Nobile, gedurende twee proeverijen met gids. Na een lichte lunch van gedroogd vlees, kaas en bruschetta brengt u een bezoek aan het betoverende dorpje in de heuvels Pienza, ook een locatie op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het maximumaantal personen per minibus is acht omdat een kleine groep een mooiere ervaring garandeert.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Kleine groepstour per minibus
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
De dag begint als u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Rome. Vervolgens rijdt u in een comfortabele luxe minibus de stad uit op weg naar de Toscaanse regio Val d’Orcia die is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Neem tijdens de rit het idyllische landschap in u op en luister naar uw chauffeur/gids van wie u gedetailleerde informatie krijgt over het reisplan van die dag.

Uw eerste stop is het op een heuveltop gelegen stadje Montepulciano, dat bekend staat om zijn Vino di Nobile- en Rosso di Montepulciano-wijnen. Wandel met uw chauffeur/gids en kleine groep over de geplaveide straatjes en houd uw camera in de aanslag, aangezien u langs gebouwen komt die dateren uit de Renaissance en Middeleeuwen. Vervolgens brengt u een bezoek aan een sfeervolle wijnkelder in ondergrondse tunnels die ooit door de Etrusken volk werden gebruikt als graven. Hier hebt u ook wat vrije tijd om dit pittoreske plaatsje zelfstandig te verkennen.

Vervolgens bezoekt u het schilderachtige middeleeuwse stadje Bagno Vignoni, gelegen op een heuvel omringd door de rivier van de vallei Orcia en ook beroemd om het thermale water dat al vanaf de Romeinse tijd wordt gebruikt. Het dorp is gebouwd rond het centrale 'piazza van het water', een groot bad van thermaal water. Breng wat tijd wandelend door dit prachtige en unieke dorp door en neem de levendige sfeer van de plaats in u op.

Ga verder naar de wijnstreek Montalcino, beroemd om zijn Brunello di Montepulciano-wijn. Geniet van een tour van prestigieuze wijnmakerij en leer hoe de wijn wordt gemaakt. Na het verkennen van de wijngaarden en wijnkelders verwent u uw smaakpapillen met een andere proeverij terwijl u geniet van een lichte lunch van gedroogd vlees, kaas, bruschetta en extra vierge-olijfolie.

De laatste stop van de dag is in het stadje Pienza, ook opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO, waarvan de lay-out werd ontworpen door paus Pius II in de 14e eeuw. Geniet hier op uw gemak van de ontspannen sfeer en bewonder de prachtige oude architectuur van de stad. Misschien wilt u ook wat pecorinokaas kopen, het beroemdste exportproduct van Pienza.

Wanneer het tijd is, gaat u weer naar uw chauffeur/gids en ontspant u op de terugreis naar uw hotel in Rome.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Rome
Vertrektijd:
U wordt opgehaald bij uw hotel tussen 6:45 en 07:15 uur
Zorg dat u om 6:45 uur klaarstaat in de lobby van uw hotel
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met een kleine groep door de Toscaanse wijnlanderijen vanuit Rome inclusief wijnproeverij

Tuscany Small-Group Day Trip from Rome

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Ervaren chauffeur/gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Wijnproeven
 • Typische Toscaanse lunch met diverse vleeswaren, kazen en bruschetta's
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 6 jaar en jonger
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Het is raadzaam comfortabele schoenen aan te trekken
 • Gepaste kleding is vereist voor sommige locaties - knieën en schouders moeten bedekt zijn
 • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.