Tour door Rome met kleine groep in minibus en te voet, met Italiaanse koffie

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 105,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van de bezienswaardigheden van Rome tijdens een 3 uur durende sightseeingtour met kleine groep per minibus. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel, komt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad en ontdekt u de oude wijk Trastevere te voet. Om het authentieke Italië te ervaren, omvat de tour ook een pauze met koffie/cappuccino en een bezoek aan de indrukwekkende Basiliek van Santa Maria in Trastevere. Bij deze groepstour mogen slechts zeven personen mee, zodat de gids iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kleine groepstour
Tijdens deze tour van een halve dag bezoekt u de hoogtepunten van Rome in een minibus, die u afzet bij de belangrijkste punten langs de reis. In het tweede deel van de tour krijgt u de kans om te wandelen door een van de oudste buurten van Rome, de schilderachtige wijk Trastevere. Bekijk hoe de wereld aan u voorbijtrekt in een koffiebar in Trastevere en geniet van een gratis kopje Italiaanse koffie of cappuccino.

U wordt opgehaald voor uw tour bij uw hotel. Nadat de hele groep aanwezig is, ontmoet u uw gids en rijdt u naar de beroemde locaties van Rome, waaronder de Trevifontein, het Pantheon, de Spaanse Trappen en het Piazza Navona.

Grijp de kans aan om al deze locaties te verkennen en stap uit de minibus om door Rome te slenteren. Ga het Pantheon in, kom meer te weten over de legendarische Trevifontein en gooi er een muntje in om ervoor te zorgen dat u ooit weer terugkeert naar Rome. Wandel naar de prachtige Spaanse Trappen en het schitterende Piazza Navona met de beroemde kunstwerken van Bernini en Borromini.

Met de minibus komt u ook langs het Circus Maximus en het majestueuze Piazza Venezia.

Na 1,5 uur sightseeing bereikt u Trastevere, waar u afscheid neemt van uw chauffeur en minibus. Hier kunt u ontspannen met een echte Italiaanse koffie of cappuccino. Na de pauze neemt uw gids u mee op een mooie wandeling om de oude wijk met geplaveide straatjes en charmante sfeer te verkennen.

Hierna brengt u een bezoek aan de prachtige Basiliek van Santa Maria in Trastevere, waar uw tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Rome, in de buurt van de Spaanse Trappen
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de osteria

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.00 uur
Code: EN0900

Tour van Rome met kleine groep per minibus inclusief een proeverij van Romeinse delicatessen. Tour vertrekt om 9:00 uur

Engels
Van
USD 105,41
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour door Rome met kleine groep in minibus en te voet, met Italiaanse koffie

Best of Rome in One day

Inbegrepen:
 • Chauffeur en ervaren lokale gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Koffie/cappuccino
 • Frisdrank voor kinderen
 • Ophalen bij het hotel (indien het hotel zich binnen de Aureliaanse muur bevindt)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.