Kookles in kleine groep op het Romeinse platteland

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 154,04

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Oproep aan alle liefhebbers van Italiaans eten! Als u een fijnproever bent of erg veel houdt van lekker koken, dan is deze leuke kooktour van een hele dag in de omgeving van Rome dé excursie voor u! Er kunnen maximaal 12 personen aan deze Italiaanse kookles voor een kleine groep deelnemen, zodat uw ervaren chefkok u persoonlijke aandacht kan geven. U reist naar een klein dorpje op het Romeinse platteland waar u leert hoe u een traditionele Italiaanse maaltijd kunt bereiden.

Talen tour

Gids Engels
Waar kunt u beter van een Italiaanse kookles genieten dan op het Romeinse platteland? U brengt de dag door met een ervaren chef-kok die u stapsgewijs het proces laat zien van het bereiden van een traditionele Italiaanse maaltijd, van voor- tot nagerecht. Dankzij het kleine aantal deelnemers in de groep, krijgt u veel persoonlijke aandacht van uw ervaren chefkok. Dit zorgt voor een Italiaanse culinaire ervaring die u niet zult vergeten.

Uw gids neemt u mee op een originele reis naar het oude dorpje Mazzano Romano, waar u samen op de plaatselijke markt alle benodigde ingrediënten voor uw kookles koopt. Uw gids geeft u tips zodat u de beste en meest verse groenten, eieren, kruiden en vleessoorten uitkiest. Dan is het tijd om te koken!

Uw kookles vindt plaats in een typisch Romeinse keuken die van alle gemakken is voorzien. Onder begeleiding van uw chefkok leert u hoe u een Italiaans viergangendiner op tafel kunt zetten, compleet met drie verschillende soorten huisgemaakte pasta. U leert bij elk gerecht ook welke wijn erbij past uit een selectie van verschillende streekwijnen. Als u klaar bent in de keuken, gaat u samen met uw collega-koks aan tafel, neemt u een glaasje wijn en geniet u van het verrukkelijke Italiaanse eten dat u zelf hebt bereid.

Uw dagtrip eindigt met de rit terug naar Rome waar u bij uw hotel wordt afgezet.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Via Vittorio Emanuele Orlando 95, Rome
Vertrektijd:
Verzameltijd: 8:15 uur
Vertrektijd: 8:30 uur
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Via Vittorio Emanuele Orlando 95, rond 15:50 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels
Code: ENCOOK

Tour in het Engels. Vertrek om 8:30 uur. Verzamelen om 8:15 uur

Engels
Van
USD 154,04
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kookles in kleine groep op het Romeinse platteland

Small Group Cooking Lesson in Roman Countryside

Inbegrepen:
 • Kookles en lunch
 • Gebruik van schort en kookgerei
 • Alle ingrediënten voor uw lunch
 • Kookles in kleine groep (maximaal 12 personen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Een cursus in vegetarisch koken is ook mogelijk; vraag dit aan ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie