Toegang zonder wachten: tour door Vaticaanse musea met bezoek aan de Stanze di Raffaello, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 76,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
U hoeft niet te wachten voor de Vaticaanse Musea of voor de belangrijkste bezienswaardigheden van het Vaticaan, zoals de Stanze di Raffaello, de Kaartengalerij, de Tapijtengalerij, de beroemde Sixtijnse Kapsel met Michaelangelo's 'Laatste oordeel’ en ‘De schepping van Adam', en de Sint-Pietersbasiliek met de beroemde ‘Pietà’ en nog veel meer. Uw gids zal u helpen bij het passeren van de lange wachtrijen bij de ingang. Doordat een groep uit maximaal 18 personen bestaat, is persoonlijke aandacht van uw gids gegarandeerd.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Meedere keren per dag aangeboden
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Perfect geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau's
De tour begint 's ochtends of 's middags op de hoek van Viale Giulio Cesare en Via Leone IV. Vervolgens bezoekt u de Vaticaanse Musea, met 2000 kamers gevuld met de meest uitgebreide kunstcollectie ter wereld.

Het museumcomplex biedt galerieën boordevol schilderijen, beeldhouwwerken, fresco's, tapijten en klassieke werken van Romeinse, Griekse en Egyptische oorsprong. Kies voor een rondleiding met een gids voor gedetailleerde en interessante historische feiten met commentaar van een deskundige gids met een diploma in kunstgeschiedenis of archeologie.

Bezoek de Stanze di Raffaello, de Cortile della Pigna, het Pio Clementine Museum, de Kaartengalerij, de Tapijtengalerij en de Kandelarengalerij. Betreed de Sixtijnse Kapel met de schitterende fresco van Michelangelo’s ‘De schepping van Adam’ die wordt beschouwd als een van de grootste meesterwerken uit de westerse kunst, evenals 'Het laatste oordeel'.

Krijg voorrang in de Sint-Pietersbasiliek dankzij de exclusieve toegang vanuit de Sixtijnse Kapel. Hier kunt u genieten van het beroemde beeldhouwwerk 'La Pietà' van Michelangelo dat hij maakte toen hij slechts 24 jaar oud was, het baldakijn van Bernini, en nog veel meer. Uw gids laat u kennismaken met intrigerende verhalen over de grootste kerk van het christendom. De tour eindigt op het Sint-Pietersplein.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Het ontmoetingspunt is bij Viale Giulio Cesare en Via Leone IV naast het bloemenkraampje (tegenover Burger King).

Vertrektijd:
8:30, 8:45, 11:45, 13:45 of 14:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt op het Sint-Pietersplein

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels om 8:45 uur
Code: TG1

Tour inclusief een 3,5 uur durende tour met gids en entreeprijzen. Zorg dat u om 8:45 uur aanwezig bent zodat de tour om 8:45 uur kan starten.

Engels
Van
USD 76,35
Prijsgegevens
Tour in het Engels om 11:45 uur
Code: TG2

Tour inclusief een 3,5 uur durende tour met gids en entreeprijzen. Zorg dat u om 11:30 uur aanwezig bent zodat de tour om 11:45 uur kan starten.

Engels
Van
USD 76,35
Prijsgegevens
Tour in het Engels om 13:45 uur
Code: TG3

Tour inclusief een 3,5 uur durende tour met gids en entreeprijzen. Zorg dat u om 13:30 uur aanwezig bent zodat de tour om 13:45 uur kan starten.

Engels
Van
USD 76,35
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegang zonder wachten: tour door Vaticaanse musea met bezoek aan de Stanze di Raffaello, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek

St. Peter's Basilica

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Entree
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Koptelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Kleine groepstour
 • Directe bevestiging
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk.
 • Er geldt een kledingvoorschrift: de knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen dienen bedekt te zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Tour door het Vaticaan op woensdagochtend: de Sint-Pietersbasiliek is op woensdagochtend mogelijk gesloten voor het publiek vanwege de wekelijkse pauselijke audiëntie. In dat geval krijgt u een wandeling van 3,5 uur door de Vaticaanse Musea, het Stanze di Raffaello en de Sixtijnse Kapel.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.